Logo
 

Tóth Dani újabb kihívást keres!

2014. 05. 14.
Tóth Dani rákapott a profi versenyzés ízére, ezért a hétvégi New York Pro-n, az eddiginél is erősebb mezőny mellett folytatja a tavaszi szezont!

 

 

Tóth Dani nem okozott csalódást, és nem is lehet oka panaszra, amit elmúlt hetekben letett az asztalra, az mostanáig egyetlen magyar versenyzőnek sem sikerült. Ezek után már az sem tűnik olyan hihetetlennek, hogy a következő években az új kvalifikációs szabályok mellett is kijusson a Mr. Olympia-ra, ami idáig közel lehetetlennek tűnt. Akár már most is elégedetten fejezhetné be a tavaszi szezont, de inkább benevez az IFBB egyik legjobb versenyének tartott New York Pro-ra, ahol gyakorlatilag minimális esélye van csak arra, hogy újabb döntős helyezést gyűjtsön be - viszont megmutathatja magát az IFBB krémje mellett is, ami olyan lehetőség, amit nem akar kihagyni.

Így például találkozhat a színpadon Lionel Beyeke-vel, aki a Brazil Arnold Classic után komoly esélyesként készülhet a hétvégére, ahol meglehet neki az Olympia kvalifikáció, amit egyesek szerint már Brazíliában is megérdemelt volna. Persze ennek az is a feltétele lesz, hogy ismét hasonló, vagy még jobb formában érkezzen, amire nála soha nincs garancia, de meg kell jegyezni, hogy Dennis James keze alatt egyértelműen fejlődött ezen a területen.

Juan Morel is beszáll ugyanis a játékba, és hazai pályán egyértelműen nem lehet más célja, mint a győzelem. Ráadásul Sao Paolóban rettenetes szárazsággal még sikerült maga mögé utasítania Beyeke-t, így most is esélye lehet erre, ezzel együtt pedig a győzelemre, még ha a genetikai adottságok terén el is marad tőle.

Jon Delarosa szintén hazai pályán indul majd, ami nyilván extra motivációt jelent, és szintén megverte a franciát két héttel ezelőtt, de ettől függetlenül nem lesz könnyű dolga, ha ezt újra meg akarja csinálni. Bár a fizikuma elképesztően egyben van kiváló arányokkal, és a kondíciójára sem volt panasz, az alacsonyabb termete miatt hátrányban van két közvetlen riválisa mellett, mert így tömegben mindig elmarad majd mögöttük - hacsak nem alakul ki nála valamilyen agyament mutáció.

Fouad Abiad is beleszólhat a fenti hármas meccsébe, hiszen a kanadai múlt hétvégén kegyetlen formát hozott, ami mostanáig toronymagasan az egyéni legjobbja volt, és közel járt ahhoz is, hogy megverje Branch Warren-t. Bár ez végül nem sikerült neki, a szakmában vannak olyan vélemények, melyek szerint előtte kellett volna végeznie - más szóval Fouad veszélyes versenyzővé nőtte ki magát, így ha ismét hasonló vagy jobb formát tud hozni, komoly sansza lehet a dobogóra.

Baitollah Abbaspour alig néhány napja, a Europa Dallas-on messze a saját és mások elvárásai alatt teljesített a 212 fontos kategóriában, most azonban ismét az Openesek között van listázva a neve. Bár ez lehet mezei adminisztrációs hiba is, mint legutóbb, nem kizárt, hogy visszatér a nagyfiúk ligájába, ugyanis legutóbb meglehetősen megviselte a súlykorlát eléréséért végrehajtott utolsó pillanatos fogyás.

Marius Dohne-nak is lehet keresnivalója az top helyezésekért folytatott harcban, de tekintve, hogy tömegben pillanatnyilag nem képes felvenni a versenyt a közvetlen élmezőnnyel, muszáj eszement szárazságot vinnie a színpadra, különben könnyen visszacsúszhat a mezőny második felébe.

Mamdouh "Big Ramy" Elsbbiay egyelőre a hétvége nagy kérdése, ugyanis bár nemrég még azt nyilatkozta, hogy még bizonytalan az indulását tekintve, úgy tűnt, inkább hajlik a színpadra lépés, mint a halasztás felé. Ennek ellenére az elmúlt hetekben megejtett fellépései alatt úgy tűnt, még nincs elég közel a versenyformához ahhoz, hogy hétvégén versenyre tudjon kelni a győzelemért. Címvédőként pedig ennél kevesebb semmiképpen nem lehet a célja, ezért a nyilatkozatok ellenére valószínűbb lehet, hogy végül elhalasztja a 2014-es szezonkezdetét - bár nem szabad sokáig várnia, ugyanis a nemzetközi helyzet fokozódik, az Olympia kvalifikációt pedig egyelőre még nem szerezte meg.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Indulólista

Baitollah Abbaspour
Fouad Abiad
Henri Pierre Ano
Jeff Beckham
Lionel Beyeke
Max Charles
Jonathan Delarosa
Constantinos Demetriou
Marius Dohne
Michael Kefalianos
Juan Morel
Sergey Shelestov
Saiid Tejan Kamara
Tóth Dániel
Akim Williams
Eboni Wilson

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
%
120 tab. 
 / 4.6
24%   4 490 Ft  
3 410 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB EB 2002
Fitness -167cm
Rudolfova, Messe, Kaliszewska, Da Silva
IFBB EB 2002 Fitness -167cm Rudolfova, Messe, Kaliszewska, Da Silva
Proform Kupa 2001 Pécs
70kg és 75kg
Proform Kupa 2001 Pécs 70kg és 75kg
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Superbody 2013 open 1
Superbody 2013 open 1
BB.Tv Episode #102
BB.Tv Episode #102
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....