Logo
 

Tóth Dani vs Kiss Jenő?

2014. 10. 02.
A Prága Pro lehet a testépítés hazai rajongóinak az év csúcspontja, ugyanis a kiváló mezőny mellett a két magyar profi testépítő is színpadra lép majd!

 

 

Tóth Dani és a legendás Kiss Jenő egy színpadon áll majd a Prága Pro-on, ami akárhonnan nézve történelmi jelentőségű, hiszen nemrég még az is közel lehetetlennek tűnt, hogy egy magyar eljusson a komolyan vett IFBB profi státuszig, most pedig rögtön kettő is van ebben a pozícióban. Ráadásul Dani és Jenő személyében a 90-es évek legendája és a magyar testépítés újabb generációjának legjobbja is megmérkőzik egymással, aminek jelentősége vitatható, de izgalmassága aligha. Mellékesen mindketten iszonyat formában vannak, és belső információk szerint Jenő olyan pózzenével készül, hogy beszarás!

Arról pletykálnak, hogy Kai Greene visszalépett az indulástól Prágában is, és valóban lekerült a neve az indulólistáról, ami furcsa, hisze a "Predátor" is elutazott a helyszínre - remélhetőleg nem egy sérülés áll a dolog mögött.

Azonban ez egyben azt is jelenti, hogy Prágában Dennis Wolf és Shawn Rhoden párbaja dönt majd a győzelem sorsáról, illetve Dexter Jackson-nak lehet még némi beleszólása a dolgokba. Jelenleg Wolf-nál van a helyzeti előny, mert miután nem utazott el a hét közepi Dubai Pro-ra, több ideje volt pihenni, és felkészülni egy újabb formaidőzítésre.

Azonban tudva, hogy mennyire szorosan alakultak a dolgok Rhoden és közte, egyetlen apró hiba is végzetes lehet, "Flexatron" ugyanis talán pillanatnyilag kimerültebb, de garantáltan éhes a sikerre. Az is bosszanthatja ugyanis, hogy az Arnold Classic Europe-on alulmaradt a "Farkas" ellen, de Dubai-ban még Dexter is beférkőzött elé, így a szezonban eddig egy győzelmet sem sikerült behúznia.

Dexter paklijában pedig az lehet az adu, hogy látszólag rá nincs hatással, hogy mikor, hol és hányszor kell versenyeznie. Mindig formában van, ami némi szerencsével akár egy első helyet is hozhat neki.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Indulólista

Jonathan Delarosa
Dalibor Hajek
Johnnie Jackson
Tomas Kaspar
Kiss Jenő
Steve Kuclo
Juan Morel
Shawn Rhoden
Ronny Rockel
Aleksei Shabunya
Mike Sheridan
Fred Smalls
Tóth Dániel
Roelly Winklaar
Dennis WolfTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
500 tab. 
 / 4.8
30%   8 990 Ft  
6 290 Ft
500 gr. 
 / 4.5
 
3 790 Ft
1 kg 
 / 4.2
 
3 790 Ft
500 gr. 
 / 4.8
 
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Mr. Olympia 2003
Rodney St. Cloud
Mr. Olympia 2003 Rodney St. Cloud
Superbody 2009
Forma Összetett
Lénárd Tamás
Superbody 2009 Forma Összetett Lénárd Tamás
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 15.
Red Rock Reality 15.
Magyar Bajnokság 2001 - Sebők Krisztián
Magyar Bajnokság 2001 - Sebők Krisztián
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....