Logo
 

Új giga profi verseny!

2016. 07. 16.
A Kuwait Pro személyében újabb giga profi verseny került a versenynaptárba, méghozzá nem is kapkodták el a dolgot, bő két hónap múlva már le is bonyolítják!

 

 

A szervező, Bader Boodai a legújabb profi versenynek a roppant eredeti Kuwait Pro nevet adta, annak ellenére, hogy már a díjazás is arról árulkodik, hogy messze nem átlagos versenyről van szó. 150.000 dollár lesz ugyanis kiosztva a versenyzők között, ami már Arnold Classic nagyságrend. A szervező, Bader Boodai főként arról ismert profi körökben, hogy Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay profi karrierjének beindításában kulcsszerepet töltött be.

A versenynaptár minden évben már az előző év végén kikerül, és persze nem elképzelhetetlen, hogy utána ez változzon, az nagyon ritka, hogy csupán bő két hónappal előre legyen bejelentve egy profi verseny. Ez pedig nem is maradt következmény nélkül, ugyanis a szeptember 29-30-ai időpont így meglehetősen szerencsétlenül sikerült. Igaz ugyan, hogy csupán két héttel a Mr. Olympia után még minden nagyágyú formában van (kivéve Kai Greene-t), de így ugyanarra a hétvégére esik,, mint az október 1-i Prága Pro. Az pedig, hogy az IFBB legjobbjai egyik napról a másikra egyik kontinensről a másikra utazzanak és színpadra lépjenek, nagy vonalakban esélytelen.

Ettől függetlenül előreláhatólag mind a két verseny erős lesz, ugyanis például éppen a Kuwait Pro szevezőjének védence, Big Ramy már leszerződött a prágai versenyzésre. És minden bizonnyal más profik is vonzóbbnak ítélik azt, mivel csak egy héttel a szeptember 24-i Arnold Classic Európa után lesz megrendezve, a kevesebb utazás pedig gyakran vonzó megoldás a versenyzőknek.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
36 kap. 
 / 4.6
 
4 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Isabelle Turell
Isabelle Turell
WABBA World Championship 2009
Super Masters
Liszka Péter
WABBA World Championship 2009 Super Masters Liszka Péter
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Aszaltszilvával töltött pulykamell - Body.Builder Gasztro Rovat 44. rész
Aszaltszilvával töltött pulykamell - Body.Builder Gasztro Rovat 44. rész
BB.Tv Episode #34.
BB.Tv Episode #34.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....