Logo
 

Válságban a hírszerzés: Bodó ötödik

2014. 11. 30.
További rejtélyes infók érkeztek a NAC Világbajnokságról, de kódfejtőink és kémhálózatunk éjt nappallá téve munkálkodik ezek feldolgozásán!

 

 

Bohos Kornél második helyéről eddig is tudtunk, és ahhoz sem kell nagy mágusnak lenni, hogy világos legyen: Kornél nem elégedett. Mindenki tudja, hogy a 2014-es Superbody legnagyobb csatáját megvívó Kornél annyira maximalista, hogy talán csak Kathi Bélához fogható ebben a kérdéskörben. Valószínűleg az abszolút bajnoki címmel se lenne elégedett.

Jenei Pisti hatodik lett, ami azt jelenti, hogy legalább döntőbe került. Igaz, ott nem nagyon tudott vitézkedni, de ez már komoly szint, hiszen mégis vébéről van szó. Debreceni Gábor harmadik lett. Hogy ugyanabban a kategóriában sikerült-e elcsípnie a dobogó alsó fokát, ahol Bolla Józsi az ezüstös pozíciót szerezte meg, arra még nincs meg a válasza kódfejtőink végtelen seregének. Ám amint felteszem a kérdést a rangidős tisztnek, látom, ahogy az arcán végigcsorog egy izzadtságcsepp, amint azt hebegi, mindent megtesz, hogy mielőbb kiderítse.

Bodó Imi ötödik lett, ami Kornél második helyével és összességében a győzelem nélkül maradt csapattal együtt arról árulkodik, hogy a NAC vébé idén szintet lépett, és igazán odab@szós mezőny jött össze. Bár azt meg kell jegyezni, hogy tényeknek erősen híján vagyunk, mert már több bothan kémünk is meghalt ugyan, de a fentieknél szilárdabb tényekkel nem szolgáltak.

 

 

Fister András a junior kategóriából hozott dobogót, a többi fiú pedig nem került döntőbe, ahogy megtudtuk, míg a lányok eredményeiről nincs pontos infó. Ennek oka világos: meglazult a fegyelem a szerkesztőségben. Mostanában nem csattogtatjuk eleget a karikás ostort, és a titkosszolgálatosok kimentek teaszünetre, amikor bejött a Bikini. Ez nem is lenne gond, mert a tea finom, a bikini pedig jelenleg nincs érzékelhetően a kinemszarjale jelzés felett az érdeklődési skálán, csak aztán nem értek vissza időben a komoly női kategóriákra sem.

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
300 gr. 
 / 4.2
 
4 790 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
Savaria Kupa 2004
Mészáros Tibor
A 445kg-os rekord felhúzás előtt
Savaria Kupa 2004 Mészáros Tibor A 445kg-os rekord felhúzás előtt
IFBB EB 2002
+57kg, Döntő
Aurelia Grozajova
IFBB EB 2002 +57kg, Döntő Aurelia Grozajova
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #60.
BB.Tv Episode #60.
BB.Tv Episode #70.
BB.Tv Episode #70.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....