Logo
 

Van kapcsolat az erősportok és a motorozás között?

2018. 05. 09.
Persze hogy van: mindkettőnél az erőt kell uralni!

 

Tizenkilencedik alkalommal rendezi meg a Harley-Davidson Budapest az Open Road fesztivált, ami egy három napos őrületes motoros dzsembori, és amelyre idén visszatér az erősember sport.

Mégpedig Darázs Ádám (Team Scitec) szervezésében a HSMA fog egy 16 fős páros és egyszerre egyéni versenyt összehozni. Azt még mi sem értjük, hogyan de  a helyszínen ki fog derülni.

A mai sajtótájékoztatón jelen voltunk mi is és Ádám nemcsak bemutatkozott a sajtónak a szokásos konferanszié, Búza Sanyi segítségével, hanem meginvitálta egy kis könnyített erősember versenyre a jelen lévő rocksztárokat. Ugyan jelen volt egy-két szimpatikus Tankcsapda tag, akiknek biztosan feküldt volna, ennek ellenére senki se mert bevállalni, így én és egy újságíró kolléga vittük el a show-t.

Az alkalmazott ügyességi-gyorsasági verseny annyire bejött, hogy könnyen lehet, máshol is meg fogjuk csinálni, így nem akarom elsütni a poént, azt azonban leszögeznénk, hogy az Ádám által bemelegítés nélkül, lazán prezentált izlandi kereszt cipelésben (feltalálója a legendás Magnus Ver Magnusson) nem villantottunk túl nagyot: sem jómagam, sem a később, már közönség nélkül bepróbálkozó sztárok.

Bár amikor rájöttünk a technikára, már nem is ment olyan rosszul - a slusszpoén azonban az, hogy az izlandi kereszt csak egy váz, ebbe még súlyt szoktak pakolni. Úgy már valószínűleg meg sem tudnánk mozdítani, márpedig én sem átlagember vagyok.

 

A Thor kalapács esetében már egyenesen röhögtünk. Magunkon, hogy mennyire nem bírunk vele, pedig másfél percig szokás tartani.

 

Június 6. és 10. között az erő veszi át a hatalmat Alsóőrsön, és ehhez hozzájárulunk mi is a 9.-én, szombaton rendezendő erősember versennyel. Az Open Road fesztivál az év legnagyobb motoros eseménye: szinte minden motorosnak ott a helye, ha bírja a tömeget. Minden információt megtudsz alant, de nem árt azt sem memorizálni, hogy lehet nyerni egy Harley-Davidon Street Rod-ot, bár sajnos csak okostelefon segítségével, így a szerző kiesett.

Idézem a sajtóanyagot:

Most egy fotó egy eredeti Harley-Davidsont érhet! Az Open Road Fest nyereményjátékában egy vadonatúj Harley-Davidson Street Rod kerül kisorsolásra.

„A játékszabályokat kicsit megcsavartuk, így most pár egyszerű lépést követve, mindössze egy fotóval bárki esélyt szerezhet arra, hogy megnyerje a Harley-Davidson aszfaltszaggató sportos fenevadát. A játék elstartolt, a játékszabályokat a nyerj.openroadfest.hu-n mindenki megtalálja, a fesztiválon további játékokkal várjuk a fesztiválozókat, amelyekkel tovább tudják növelni nyerési esélyeiket.” – avatott be a részletekbe Dobai Attila, a fesztivál igazgatója

A nyereményjátékba a Tankcsapda is beszállt, a sajtóeseményen örömmel jelentette be Fejes Tomi és Sidi, hogy a játékot megfejelik, egy különleges ajánlattal rukkoltak elő rajongóiknak.

„A civil életben is motorosok vagyunk, motorozunk, így arra gondoltunk, hogy nekiindulunk az ország egyik-másik végébe és egy-egy utast leviszünk magunkkal kétkeréken Alsóörsre, a fesztiválra, a Tankcsapda koncertre.” – nyilatkozta Fejes Tomi.

„Mit nem adtam volna érte, ha gyerekként Kalapács Józsi mögé fölülhettem volna és elvitt volna egy Pokolgép koncertre.” – tette hozzá Sidlovics Gábor, Sidi.

Abszolúte osztjuk Sidi véleményét: ezek olyan emlékek, amelyek a szerencsés nyertesek majd az unokáknak fognak mesélni egyszer és valahol mi is ilyen élmények létrehozására törekszünk a Muscle Beach-csel.

A fesztiválon a Tankcsapda mellett az Apocalyptica, a Canned Heat, a The New Roses, a Leander Kills, a Zenevonat produkció az LGT sztárjaival, a Zorall, Paddy and the Rats és egyéb kiváló rock, metál és blues zenekar tüzeli majd fel a közönséget.

A Canned Heat egy akkora blues-rock klasszikus, hogy élőben látni őket már-már történelmi! Rengeteg érdekes program mellett remélhetőleg jelen lesz Kathi Béla is személyesen, az erősember versenyre pedig visszatér a legendás Mengyi Rajmund.

 

OPEN ROAD FEST INFO


 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
0,92 kg 
 / 4.8
5%   7 990 Ft  
7 590 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
100 kap. 
 / 4.8
5%   3 190 Ft  
3 030 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Vitaflex GP - PCA, 2018, Érd
Vitaflex GP - PCA, 2018, Érd
Superbody 2012

Fitness Modell 2 - 4. hely

Nagy Klaudia
Superbody 2012 Fitness Modell 2 - 4. hely Nagy Klaudia
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #96
BB.Tv Episode #96
Tisza Kupa 2002
Tisza Kupa 2002
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....