Logo
 

Van kapcsolat az erősportok és a motorozás között?

2018. 05. 09.
Persze hogy van: mindkettőnél az erőt kell uralni!

 

Tizenkilencedik alkalommal rendezi meg a Harley-Davidson Budapest az Open Road fesztivált, ami egy három napos őrületes motoros dzsembori, és amelyre idén visszatér az erősember sport.

Mégpedig Darázs Ádám (Team Scitec) szervezésében a HSMA fog egy 16 fős páros és egyszerre egyéni versenyt összehozni. Azt még mi sem értjük, hogyan de  a helyszínen ki fog derülni.

A mai sajtótájékoztatón jelen voltunk mi is és Ádám nemcsak bemutatkozott a sajtónak a szokásos konferanszié, Búza Sanyi segítségével, hanem meginvitálta egy kis könnyített erősember versenyre a jelen lévő rocksztárokat. Ugyan jelen volt egy-két szimpatikus Tankcsapda tag, akiknek biztosan feküldt volna, ennek ellenére senki se mert bevállalni, így én és egy újságíró kolléga vittük el a show-t.

Az alkalmazott ügyességi-gyorsasági verseny annyire bejött, hogy könnyen lehet, máshol is meg fogjuk csinálni, így nem akarom elsütni a poént, azt azonban leszögeznénk, hogy az Ádám által bemelegítés nélkül, lazán prezentált izlandi kereszt cipelésben (feltalálója a legendás Magnus Ver Magnusson) nem villantottunk túl nagyot: sem jómagam, sem a később, már közönség nélkül bepróbálkozó sztárok.

Bár amikor rájöttünk a technikára, már nem is ment olyan rosszul - a slusszpoén azonban az, hogy az izlandi kereszt csak egy váz, ebbe még súlyt szoktak pakolni. Úgy már valószínűleg meg sem tudnánk mozdítani, márpedig én sem átlagember vagyok.

 

A Thor kalapács esetében már egyenesen röhögtünk. Magunkon, hogy mennyire nem bírunk vele, pedig másfél percig szokás tartani.

 

Június 6. és 10. között az erő veszi át a hatalmat Alsóőrsön, és ehhez hozzájárulunk mi is a 9.-én, szombaton rendezendő erősember versennyel. Az Open Road fesztivál az év legnagyobb motoros eseménye: szinte minden motorosnak ott a helye, ha bírja a tömeget. Minden információt megtudsz alant, de nem árt azt sem memorizálni, hogy lehet nyerni egy Harley-Davidon Street Rod-ot, bár sajnos csak okostelefon segítségével, így a szerző kiesett.

Idézem a sajtóanyagot:

Most egy fotó egy eredeti Harley-Davidsont érhet! Az Open Road Fest nyereményjátékában egy vadonatúj Harley-Davidson Street Rod kerül kisorsolásra.

„A játékszabályokat kicsit megcsavartuk, így most pár egyszerű lépést követve, mindössze egy fotóval bárki esélyt szerezhet arra, hogy megnyerje a Harley-Davidson aszfaltszaggató sportos fenevadát. A játék elstartolt, a játékszabályokat a nyerj.openroadfest.hu-n mindenki megtalálja, a fesztiválon további játékokkal várjuk a fesztiválozókat, amelyekkel tovább tudják növelni nyerési esélyeiket.” – avatott be a részletekbe Dobai Attila, a fesztivál igazgatója

A nyereményjátékba a Tankcsapda is beszállt, a sajtóeseményen örömmel jelentette be Fejes Tomi és Sidi, hogy a játékot megfejelik, egy különleges ajánlattal rukkoltak elő rajongóiknak.

„A civil életben is motorosok vagyunk, motorozunk, így arra gondoltunk, hogy nekiindulunk az ország egyik-másik végébe és egy-egy utast leviszünk magunkkal kétkeréken Alsóörsre, a fesztiválra, a Tankcsapda koncertre.” – nyilatkozta Fejes Tomi.

„Mit nem adtam volna érte, ha gyerekként Kalapács Józsi mögé fölülhettem volna és elvitt volna egy Pokolgép koncertre.” – tette hozzá Sidlovics Gábor, Sidi.

Abszolúte osztjuk Sidi véleményét: ezek olyan emlékek, amelyek a szerencsés nyertesek majd az unokáknak fognak mesélni egyszer és valahol mi is ilyen élmények létrehozására törekszünk a Muscle Beach-csel.

A fesztiválon a Tankcsapda mellett az Apocalyptica, a Canned Heat, a The New Roses, a Leander Kills, a Zenevonat produkció az LGT sztárjaival, a Zorall, Paddy and the Rats és egyéb kiváló rock, metál és blues zenekar tüzeli majd fel a közönséget.

A Canned Heat egy akkora blues-rock klasszikus, hogy élőben látni őket már-már történelmi! Rengeteg érdekes program mellett remélhetőleg jelen lesz Kathi Béla is személyesen, az erősember versenyre pedig visszatér a legendás Mengyi Rajmund.

 

OPEN ROAD FEST INFO


 

 

 

 

 Mi ebben a meglepő? Nézd végig, megtudod!
Flex Lewis mégsem vonul vissza, helyette 2020-ban visszatér open testépítőként.
Roelly Winklaar a zsűrizés alatt eltörte a lábát, mégis simán nyerte a Prága Pro-t.
Termékajánló
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
%
44 pak. 
 / 4.7
21%   13 880 Ft  
10 990 Ft
0,92 kg 
 / 4.8
12%   7 490 Ft  
6 590 Ft
100 kap. 
 / 5.0
5%   2 690 Ft  
2 560 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104321 fénykép található.
Nestle Kupa 2003
Fitness Ritmus
Nestle Kupa 2003 Fitness Ritmus
Szilágyi István
Szilágyi István
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Brutal Challange 2010 - Debrecen
Brutal Challange 2010 - Debrecen
Sebestyén Tamás erőemelő és a Se-Bi Gym
Sebestyén Tamás erőemelő és a Se-Bi Gym
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....