Logo
 

Vége a nyaralásnak, meccs van

2014. 07. 31.
Az IFBB-ben végez ért a nyári szünet, és a Golden State Championship-en nagy meccs várható az utolsó Mr. Olympia kvalifikációk egyikéért.

 

 

William Bonac visszatér még a Mr. Olympia előtt, hogy megpróbálja kivívni magának a kvalifikációt, és ha tudja hozni azt a lenyűgöző formát, amit év elején mutatott, minden esélye megvan a győzelemre a mostani hétvégén. A legutóbbi fotók is arról árulkodnak, hogy nem vette félvállról a felkészülést, így ha már a tavaszi szezon nem alakult a tervei szerint, most van egy újabb esélye.

Toney Freeman-ről eddig is köztudomású volt, hogy megtalálta az örök fiatalság forrását, de közben arra is rájött, hogyan tud fejlődni, miközben alulról veri az ötvenet. Éppen ezért komolyan számolni kell az X-mannel, mint potenciális bajnokesélyessel, ugyanis visszahozta a combjait, és ha összejön a formaidőzítés is, akkor la jelenlegi mezőnyben számára nincs verhetetlen ellenfél.

Johnnie Jackson is eséllyel indulhat az első helyért, hiszen az utóbbi években sikerült visszatalálnia régi önmagához, és bár a combizmai továbbra is gyengék, és ezen - minden valószínűség szerint - nem is fog tudni javítani, már bizonyította, hogy így is versenyképes tudott maradni. Persze nem az Olympia címért fog küzdeni, de Johnnie még így is bőven jó egy kvalifikációra, és nyilvánvalóan az a terve, hogy azt meg is szerzi a hétvégén.

Essa Obaid idén eddig nem volt túlságosan meggyőző, egyelőre csak azt bizonyította, hogy képes volt megőrizni a tavalyi, szintén nem túl meggyőző formáját. Sacramento viszont újabb esélyt kínál, és még ha a tendenciák nem is mellette szólnak, a testépítésben néha napok alatt történhetnek csodák - hát nem lehet kizárni, hogy Essa-val is történt egy, amióta utoljára színpadon állt.

Akim Williams egy hónapja még meglehetősen gyenge formában volt, az azonban már akkor is nyilvánvalóan látszott, hogy rengeteg a potenciál az újoncban. Ha tehát ezúttal valódi versenyformában lép színpadra, könnyen ott találhatja magát a mezőny elején, és akár még a favoritok meccsébe is beleszólhat - az adottságai megvannak hozzá, hogy ezt megtegye.

Manuel Lomeli szintén remek adottságokkal bír, de mostanáig nem sikerült annyi izmot felszednie, hogy a profik között is komolyan letegye a névjegyét. A potenciál adott, de a döntő faktor az lesz, hogy az elmúlt egy év alatt sikerült-e feltornásznia magát a komolyan jegyzett profik szintjére.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Indulólista:

Santana Anderson
Mohamed Ali Bannout
William Bonac
Toney Freeman
Johnnie Jackson
Kenneth Jackson
Manuel Lomeli
An Nguyen
Jojo Ntiforo
Essa Obaid
Manuel Romero
Akim Williams
Brian Yerski

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
1 kg 
 / 4.8
4%   720 Ft  
690 Ft
120 ml. 
 / 4.2
 
1 890 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Ursula Schach
Ursula Schach
WABBA VB 2011
WABBA VB 2011
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Csülök a hikomat  - 2.rész
Csülök a hikomat - 2.rész
GombaPörkűtt
GombaPörkűtt
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....