Logo
 

Vége - Dennis Wolf visszavonul

2019. 04. 11.
Sajnos az idő és az életmód nem kímél senkit, Big Bad Wolf szögre akasztja a profi kártyát.

 

2018 egyik reményteljes híre volt Dennis Wolf visszatérése, aki több egészségügyi problémával küzdött és komoly nyakcsigolya(?) műtéten is átesett, de a visszatérés enyhén szólva nem sikerült. Top 5 versenyzőként és Arnold Classic bajnokként 12 helyen végezni eléggé gáz, mivel a bírók nem adnak jobb helyezést egészségügyi problémák leküzdéséért, csak a hozott forma számít. Hogy egyáltalán miért indult el, az is kétséges, de azt tudni kell, hogy a visszalépés csúnya szankciókkal járhat, akkor már olcsóbb versenyezni, mint kifizetni a büntit.

Nos, a dolgot sajnos nem fordultak jobbra, így Dennis már olyan irányú nyilatkozatokat tesz, amelyekben ha nem is mondja ki teljesen, de erősen a visszavonulásra utal.

A múlt hétvégi FIBO-n állítólag sokkolóan kicsi volt, bár a kárörvendő hülyéknek megjegyezném, hogy biztosan nagyon jó a fizikuma most is, csak nem profi testépítő méretű. És ő azt is mondja, hogy jól érzi így magát és elfogadta azt, hogy a Big Bad Wolf fizikum már a múlté.

Ráadásul még további műtétek várnak rá.

Hivatalos bejelentés még nincs, de állítólag sokkoló volt látni Dennis Wolf-ot a FIBO-n saját helyett a GYM 80 standján, sima GYM 80 pólóban a gépek működését mutogatni. Ami viszont nem valami jó önmenedzselésre vall.

 

 Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay a pletykák szerint régi-új edzőre váltott, hogy Jay Cutler ex-mentora vezesse győzelemre a következő években.
Shawn Rhoden a Mr. Olympián már tavaly legyőzte Phil Heath-et, most egy interjúban is megtette, és nem kellett több, mint némi kulturált viselkedés.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ugyan műtétre készül, de talán mégsem tette ki Neil Hill szűrét annyira, mint korábban pletykálták.
Termékajánló
%
44 pak. 
 / 4.7
21%   13 880 Ft  
10 990 Ft
90 tab. 
 / 4.9
 
2 990 Ft
%
1 kg 
 / 4.2
5%   3 790 Ft  
3 590 Ft
150 kap. 
 / 4.9
 
3 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104351 fénykép található.
WABBA World Championship 2009
Professional
Tóth Dániel
WABBA World Championship 2009 Professional Tóth Dániel
Superbody 2007
Gottlócz Zsuzsa
Superbody 2007 Gottlócz Zsuzsa
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Bihać Open 2009 - 1. rész!
Bihać Open 2009 - 1. rész!
HSMA Bothúzó OB 2017 Kiss Tibivel, aki a világ legjobb műsorvezetője
HSMA Bothúzó OB 2017 Kiss Tibivel, aki a világ legjobb műsorvezetője
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....