Logo
 

Végre egy jó verseny jön!

2015. 05. 28.
A Brazil Arnold Classic úgy kell már az IFBB-nek, mint egy falat kenyér: kőkemény, kiszámíthatatlan verseny a sport legnagyobb tehetségeivel a mostani hétvégén!

 

 

Végre egy mezőny, amiben nem lehet egyetlen abszolút favoritot megnevezni előzetesen, bajnoki aspiránsokból ugyanis nincs hiány. Ráadásul többen vannak, akik reális eséllyel indulnak, ugyanis a jó genetikából is már-már túlkínálat van a Brazil Arnold Classic indulóinak listáján. A döntő faktor tehát az lehet, hogy ki hoz csúcsformát a verseny napján. Igazi meccsnek nézünk elébe!

Cedric McMillan például mindig az esélyesek közé tartozik, de ahhoz sziklakemény kondíciót is kell szállítani, hogy a mostani mezőnyben valódi sansza legyen a győzelemre. Azzal pedig nem lehet vádolni, hogy ebben óriási rutinja lenne. Mindenesetre reménykedni szabad, hogy a Team Scitec egyik legkomolyabb profi versenyzője végre összekapja magát, viszont garancia nincs.

Az is benne van a pakliban, hogy a szezonja eddig aligha alakult zökkenőmentesen: az év eleji Arnold Classic óta tartja a versenyformát, de mivel félútnál törölték a FIBO Pro-t, ahol indulni akart, ezért versenyezni nem tudott azóta. Egy ilyen hosszú diéta pedig legalább olyan eséllyel sülhet el nagyon rosszul, mint nagyon jól.

Brandon Curry már győzött Rio de Janeiro-ban, de akkor kevésbé volt brutális a mezőny. Ráadásul akkor hiába produkált egy kiváló szezont, azóta is folyton szenved a szárazsággal. Van tehát esélye az ismétlésre, de ahhoz az kell, hogy végre tényleg teljes mértékben odategye magát - ami eddig nem nagyon ment neki.

Victor Martinez és Juan Morel a New York Pro-n már találkozott idén, és akkor utóbbi került ki győztesen az összecsapásból. Csakhogy ezúttal nem kizárólag kettejükről fog szólni a hétvége, ráadásul az ismételt csatájuk is érdekes lehet. Ugyanis a bírói kar távol állt attól, hogy egyhangúlag döntse el, melyikük volt jobb New Yorkban, így ezúttal még akkor is születhet más eredmény, ha pontosan ugyanolyan formát hoznak. Az pedig egy újabb változót ad az egyenletbe, hogy ez szinte biztosan nem így lesz.

Akit esetleg mégis ki lehetne nevezni fő favoritnak, az nem más, mint Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay. Az egyiptomi rettenet elképesztő tömegével a mostani mezőnyből már gyakorlatilag mindenkit legyőzött korábban, a hírek pedig arról szólnak, hogy azóta még nagyobbra nőtt. Ettől függetlenül korai lenne már most bajokká avatni, ugyanis a kevésbé jóindulatú pletykák szerint ez azzal jár együtt, hogy nincs jó kondícióban. Bár már tavaly is megmutatta, hogy nincs szüksége 100%-os csúcsformára ahhoz, hogy a legjobbak közé kerüljön, azt is ideje lenne megmutatnia, hogy össze tud rakni egy romszáraz formát, ha a Mr. Olympia cím jövendőbeli várományosaként akar készülni a nagyágyúk ellen.

 

Indulólista:

Lionel Beyeke
Brandon Curry
Marius Dohne
Mamdouh Elssbiay
Toney Freeman
Victor Martinez
Juan Morel
Jose Luis Rodrigez Oyola
Fred SmallsTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
2,27 kg 
 / 4.6
5%   13 990 Ft  
13 290 Ft
1 kg 
 / 4.6
 
1 290 Ft
0,5 kg 
 / 4.7
 
4 790 Ft
250 kap. 
 / 4.9
 
2 590 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2014
Superbody 2014
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #80.
BB.Tv Episode #80.
Első Motivációs Testépítő Konferencia 2009 - IV. rész
Első Motivációs Testépítő Konferencia 2009 - IV. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....