Logo
 

Victor jól áll, de nem tarol

2014. 08. 09.
Victor Martinez úgy tűnik, végre összehozza a Mr. Olympia kvalifikációt, de távolról sem olyan óriási fölénnyel, mint ami várható volt.

 

 

Victor Martinez a zsűrizés után nyerésre áll a PBW Championships-en, de messze nem olyan meggyőző fölénnyel, mint ami várható lett volna tőle, tudva, hogy néhány évvel ezelőtt még potenciális Mr. Olympia bajnokként tekintett rá a szakma. A formaidőzítés ugyanis nem sikerült tökéletesen, és éppen annyira maradt vizes, hogy ne tudja könnyedén lemosni a mezőnyt.

William Bonac ugyanis szemlátomást tudott javulni az egy héttel ezelőtti győzelme után, még ha továbbra sincs csúcsformában, meg fogja dolgoztatni Victor-t a kvalifikációért, bár a helyzet jelenlegi állása szerint megverni nem tudja.

Max Charles lett a hétvége meglepetésembere, aki masszív tömeggel és kiváló kondícióval lépett színpadra, és minden esélye megvan arra, hogy az első két hely valamelyikén végezzen, azaz még a győzelme sem kizárható. Bár a kihívások alapján egyelőre a vezető duó mögött van, de ha bármelyikük ront a formán a döntőig - vagy esetleg Max javul -, egyetlen szempillantás alatt eléjük kerülhet.

Mohammad Bannout ugyanolyan kiváló formával érkezett Tampába, mint amit egy héttel korábban mutatott Sacramento-ban, és hiába jár ez annyira közel a tökéleteshez, amennyire csak lehetséges, a legendás Samir Bannout unokaöccse nem lett olyan kiváló adottságokkal megáldva, mint a top 3-at jelenleg lefoglaló versenyzők. Vagyis ahhoz, hogy előrébb lépjen, némi szerencsére is szüksége lesz, ugyanis ha egyikük nem hibázik a döntőig, ismét a negyedik helyre szorulhat.

Manuel Romero is hasonló formát tudott hozni, mint egy héttel ezelőtt, de ezúttal egy hajszállal kevésbé éles, mint akkor volt, ami miatt az ötödik helyért is öldöklő csatát kell vívnia. Persze van rá esély, hogy a döntőig visszahozza a múlt heti gyilkos formát, de ezúttal még erősebb mezőnyben kell helyt állnia, ezért nem lesz előnyére, hogy a hátizomzata még mindig elmarad a fizikuma többi részétől.

Ben White és Bill Wilmore is magára talált, végre jó formát hozva, csak pechükre ezúttal olyan kemény mezőnybe keveredtek, ahol a jó forma legfeljebb az ötödik helyre lesz elég. Persze ez nem lenne rossz eredmény egyikük számára sem, de minden bizonnyal többet remélve neveztek be a PBW Championships-re - még ha nem is volt kérdéses, hogy az Olympia előtti utolsó Openes versenyen nagy lesz a tülekedés a kvalifikáló helyért.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
WABBA VB 2003
Abszolút
WABBA VB 2003 Abszolút
Superbody 2010
Superbody 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Strongman Vs. Bodybuilding Show 4. rész
Strongman Vs. Bodybuilding Show 4. rész
BB.Tv Episode #29.
BB.Tv Episode #29.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....