Logo
 

Visszatért a klasszikus vonal az Arnoldon?

2016. 03. 05.
Arnold Schwarzenegger tavaly nem csinált titkot belőle, hogy a Cedric McMillan-hez hasonló fizikumokat kellene szerinte előnyben részesíteni a versenyeken, a zsűrizés után úgy tűnik, hogy a 2016-os Arnold Classic-on ez így is lesz!

 

 

A versenyt megelőzően a 2016-os Arnold Classic abszolút favoritjának az elúlt évet kihagyó Kai Greene lett kikiáltva, míg legfőbb kihívójának Justin Compton-t jósolták - azonban ahogy az a testépítésben gyakran előfordul, nem ment minden a papírforma szerint.

Kai hozta a kötelezőt, de egyelőre úgy tűnik, nincs olyan fölényben, hogy feltörölje a padlót a teljes mezőnnyel. Szinte meglepő, de a derékvonalából határozottan sikerült lefaragnia, miközben a brutális izomtömeg megmaradt, viszont még mindig nem 100%-ig romszáraz formával lépett színpadra. Nem hagyott sok kívánnivalót maga után, de ennél még lehetne jobb. A győzelemért tehát egyelőre meccs van, semmi sincs eldöntve.

Justin Compton helyett a Team Scitec sztárja, Cedric McMillan lépett elő, hogy izgalmassá tegye a versenyt. Élete legjobb formáját hozta, ráadásul saját bevallása szerint nem kis részben azért, mert levette róla a nyomást, amikor tavaly megtudta, hogy Arnold Schwarzenegger a jelenlegi mezőnyből az ő fizikumát értékeli legtöbbre. Cedric akár még győzhet is

Compton pedig közben csúnyán pofára esett, ugyanis nem jött ki jól a formaidőzítése, így a színpadra bevizesedett, és az összevetések alatt folyamatosan romlott a helyzet. Hiába szedett fel rengeteg izmot, ez önmagában nem elég: a finomhangoláson rengeteg múlik.

Olyan sok, hogy úgy néz ki, a kihívásoka lapján Josh Lenartowicz is átugrotta, aki így dobogóesélyes az Arnoldon - bárki bármit mond, ekkora mázli nincs. Már csak azért is, mert hihetetlenül szárazak és szeparáltak az izmai mindenhol, ez pedig kemény munka és tudás nélkül, csak szerencsével eddig senkinek nem sikerült elérnie. A győzelem ügyébe nem lesz könnyű beleszólnia, de ha a következő órákban összehoz még valami varázslatot, talán az sincs még kizárva.

Úgy tűnik a legjobb négyes mögött a Scitec másik képviselője, Maxx Charles és a korábbi kétszeres bajnok, Branch Warren viaskodik. Maxx oldalán a comb az, ami hiánycikk - hiába dolgozott keményen, nem sikerült még a felsőteste szintjére hoznia őket. Ráadásul a pózolása is kissé ügyetlennek tűnik a többi rutinos versenyző mellett, ami most, hogy visszaállították a szabadpóz pontozását, akár még árthat is neki. Branch formája viszont kissé vizesre sikerült, és persze a sérülései sokat rontanak a megjelenésén, így a szimmetria terén is el van maradva. Minden bizonnyal a döntőben jut csak dűlőre, melyikük kerül előrébb, de a szoros csata garantált.

Cody Montgomery profi debütálását érdemes kiemelni, ugyanis csupán 21 éves, mégsem vallott szégyent élete első profi versenyén, a legnagyobb nagyágyúk között. Tömegben egyelőre nem veheti fel a versenyt a legjobbakkal, kissé vékonynak tűnik a nála 10-20 vagy még több évvel idősebb veteránok között. Kondícióban viszont a legjobbak között van, a fizikuma a végletekig részletgazdag, éppen ezért szinte kizárt, hogy az utolsó hely jusson neki. Már most is labdába rúghat tehát a legmagasabb szinten, csak arra kell figyelni, hogy akkor is ilyen nagy hangsúlyt fektessen a definícióra, amikor már felpakolt magára némi extra izmot.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
1 kg 
 / 4.8
4%   720 Ft  
690 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Sexy & Fit
Trish Stratus
Sexy & Fit Trish Stratus
Superbody 2013
Superbody 2013
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Szpisják László
Magyar Bajnokság 2001 - Szpisják László
Aszaltszilvával töltött pulykamell - Body.Builder Gasztro Rovat 44. rész
Aszaltszilvával töltött pulykamell - Body.Builder Gasztro Rovat 44. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....