Logo
 

Visszavág-e Dexter?

2016. 10. 01.
Vissza tud-e vágni Dexter Jackson a Kuwait Pro-n elszenvedett vereség után azonnal, már a Prága Pro-n?

 

 

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay csütörtökön győzni tudott a Kuwait Pro-n, ahol Dexter Jackson-t is megelőzte - a karrierje során először. A Prága Pro viszont már szombaton elkezdheti tisztába tenni azt a kérdéskört, hogy ennek mennyi köze volt a sok utazás közben alakulú forma véletlenszerűségének, és annak, hogy Ramy mentora volt a főszervező Kuwaitban.

Közel-kelet helyett eúzttal Európa lesz, csupán két nappal és egy újabb repülőúttal később; ez a papírforma szerint Dexter malmára hajthatja a vizet. A "Penge" szereti azt hangoztatni, hogy minden versennyel egyre jobb lesz, a repülés pedig még jobban kihajtja belőle a vizet, viszont amikor két show gyakorlatilag két napra van egymástól, tényleg bármi megtörténhet - vagy az ellenkezője is. Mindenesetre csütörtökön még mindketten ott voltak a szeren, a kérdés az, hogy mi változott azóta, és mennyit. A bajnoki cím sorsa nagy valószínűség szerint kettejük közt fog eldőlni.

Persze Shawn Rhoden igyekszik tenni róla, hogy ez ne így legyen. A Mr. Olympia-n még kiváló formában mindkettejüket verte, azóta viszont csak enyhén vizes fizikummal állt a színpadon, így csak Olympia-bajnokaspiránshoz méltatlan 3-4. helyeket tudott hozni. Kuwaitban még messze nem volt csúcsformában, de hamarosan kiderül, azóta mennyit tudott javulni, ami azért fontos szempont, mert neki presztízs miatt illene nyerni ezeket a versenyeket. Ráadásul a fizikuma is adott hozzá, csak a formaidőzítést kell összehoznia.

William Bonac és Roelly Winklaar az elmúlt néhány hétben oda-vissza elverte egymást többször is, két napja éppen Winklaar volt előrébb. Az új verseny viszont tiszta lapot jelent, és Bonac könnyedén képes lehet visszavágni, ugyanis rá szemlátomást kisebb hatással vannak a repülőutak, de hamarosan minden kiderül.

Kiss Jenő egy betegség miatt kihagyni kényszerül a versenyt, remélhetőleg hamarosan visszatér a színpadra. Mielőbbi felépülést kíván a Body.Builder csapat!


Indulólista:

William Bonac
Dalibor Hajek
Dexter Jackson
Abdelaziz Jellali
Tomas Kaspar
Kiss Jenő
Josh Lenartowicz
Lukas Osladil
Shawn Rhoden
Roelly WinklaarTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
%
300 gr. 
 / 4.2
13%   5 190 Ft  
4 490 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
szett 
 / 4.8
5%   11 470 Ft  
10 895 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
Tisza Kupa 2003
Testépítés +80kg
Tóth Zoltán
Tisza Kupa 2003 Testépítés +80kg Tóth Zoltán
Superbody 2010
Superbody 2010
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Dudás István
Magyar Bajnokság 2001 - Dudás István
Grand Prix Due Torri 18.
Grand Prix Due Torri 18.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....