Logo
 

William Bonac is dobta Neil Hillt

2019. 07. 21.
William Bonac a Mr. Olympia felkészülés közepén nagy dráma közepette lapátra tette Neil Hill-t, a guruját, ami veszélyezteti a történelmi Olympia esélyeit.

 

 

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Neil Hill és Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay nem dolgoznak többé együtt, és a pletykák szerint komoly ellentétek voltak a háttérben. Neil Hill azóta nyilvánosan elmondta, hogy egyszerűen nem értettek egyet abban, mi lehetne a következő lépés Big Ramy karrierje számára.

Hill és William Bonac már hat éve dolgoznak együtt, és utóbbi nyilvánosan komoly problémákat vetetett fel a legendás guruval kapcsolatban. Egyebek között azt, hogy a Bonac-től összeszedett pénzből engedhet meg magának fényűző életvitelt, és előtte rossz helyzetben volt anyagilag. Kifogásolta azt is, hogy indokolatlanul sokat, 40%-ot kap a nyereményeiből és bónuszaiból, valamint hogy túl sokat kérdezgeti a súlyát, és folyton kukacoskodik ak üldött képek miatt.

Neil Hill igyekezett tisztázni magát: az ő verziója szerint csak 20%-ot kapott a nyereményeiből, és pont az utóbbi fél évben egyeztek meg, hogy az arányt csökkentik, mert Bonac az utóbbi időben komoly pénzdíjakat kezdett nyerni. A bónuszaiból pedig csak akkor részesült, ha Hill gyakorlatilag menedzserként segített tető alá hozni egy-egy szponzori megállapodást. A felkészülési tanácsadó munkájához szükséges fotók, amiket megmutatott valóban következetlenül voltak megvilágítva, és elmondása szerint ezért lett volna szüksége több információra a súlyáról.

Hill elmondása szerint a konfliktus Bonac-kel derült égből jött, aki alap nélkül kezdett el arra panaszkodni, hogy nem foglalkozik eleget a felkészítésével. Ha pedig bármi problémája volt, azt szerinte egymás között kellett volna megbeszélniük, nem a nyilvánosság előtt.

William Bonac a jelen állás szerint guru nélkül készül a Mr. Olympiára, aminek a megnyerésére történelmi esélye van, és gyakorlatilag favoritként érkezhet. Phil Heath, a hétszeres bajnok idén várhatóan nem indul, Shawn Rhoden-t, az uralkodó bajnokot a nemi erőszak vád miatt eltiltották, és még Big Ramy is lesérült.

Az ajtó tehát nyitva áll a Sandow szoborhoz, Bonac pedig lapátra tette a segítőjét - bár ha neki hiszünk, így talán még jobban járt.Túlnőhet a Mr. Olympián Dwayne Johnson új versenye jövőre - ezt még Arnold Schwarzeneggernek sem szabad.
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Ritka, hogy valaki 212-ből megfingatja az Open versenyzőket, de Hadi Chopan egyenesen élmezőny-esélyesnek néz ki.
Termékajánló
%
3 kg 
 / 4.5
27%   14 990 Ft  
10 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
2,35 kg 
 / 4.6
 
14 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104358 fénykép található.
Scitec Magyar Kupa 2004
95kg: Remzső Ferenc
Scitec Magyar Kupa 2004 95kg: Remzső Ferenc
Figure Olympia 2006
Figure Olympia 2006
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Sajttal-brokkolival töltött csirkemell - Body.Builder Gasztro Rovat 52. rész
Sajttal-brokkolival töltött csirkemell - Body.Builder Gasztro Rovat 52. rész
Red Rock Reality 25.
Red Rock Reality 25.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....