Logo
 

William Bonac is dobta Neil Hillt

2019. 07. 21.
William Bonac a Mr. Olympia felkészülés közepén nagy dráma közepette lapátra tette Neil Hill-t, a guruját, ami veszélyezteti a történelmi Olympia esélyeit.

 

 

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Neil Hill és Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay nem dolgoznak többé együtt, és a pletykák szerint komoly ellentétek voltak a háttérben. Neil Hill azóta nyilvánosan elmondta, hogy egyszerűen nem értettek egyet abban, mi lehetne a következő lépés Big Ramy karrierje számára.

Hill és William Bonac már hat éve dolgoznak együtt, és utóbbi nyilvánosan komoly problémákat vetetett fel a legendás guruval kapcsolatban. Egyebek között azt, hogy a Bonac-től összeszedett pénzből engedhet meg magának fényűző életvitelt, és előtte rossz helyzetben volt anyagilag. Kifogásolta azt is, hogy indokolatlanul sokat, 40%-ot kap a nyereményeiből és bónuszaiból, valamint hogy túl sokat kérdezgeti a súlyát, és folyton kukacoskodik ak üldött képek miatt.

Neil Hill igyekezett tisztázni magát: az ő verziója szerint csak 20%-ot kapott a nyereményeiből, és pont az utóbbi fél évben egyeztek meg, hogy az arányt csökkentik, mert Bonac az utóbbi időben komoly pénzdíjakat kezdett nyerni. A bónuszaiból pedig csak akkor részesült, ha Hill gyakorlatilag menedzserként segített tető alá hozni egy-egy szponzori megállapodást. A felkészülési tanácsadó munkájához szükséges fotók, amiket megmutatott valóban következetlenül voltak megvilágítva, és elmondása szerint ezért lett volna szüksége több információra a súlyáról.

Hill elmondása szerint a konfliktus Bonac-kel derült égből jött, aki alap nélkül kezdett el arra panaszkodni, hogy nem foglalkozik eleget a felkészítésével. Ha pedig bármi problémája volt, azt szerinte egymás között kellett volna megbeszélniük, nem a nyilvánosság előtt.

William Bonac a jelen állás szerint guru nélkül készül a Mr. Olympiára, aminek a megnyerésére történelmi esélye van, és gyakorlatilag favoritként érkezhet. Phil Heath, a hétszeres bajnok idén várhatóan nem indul, Shawn Rhoden-t, az uralkodó bajnokot a nemi erőszak vád miatt eltiltották, és még Big Ramy is lesérült.

Az ajtó tehát nyitva áll a Sandow szoborhoz, Bonac pedig lapátra tette a segítőjét - bár ha neki hiszünk, így talán még jobban járt.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
600 gr. 
 / 4.7
5%   8 290 Ft  
7 875 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
0,908 kg 
 / 4.8
 
7 875 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Superbody 2013
Superbody 2013
Magyar Bajnokság 2003
-80kg
Rózsahegyi, Németh, Szabó
Magyar Bajnokság 2003 -80kg Rózsahegyi, Németh, Szabó
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Flash különszám: Év Testépítője 2008 díjátadó!
Flash különszám: Év Testépítője 2008 díjátadó!
Interjú Miló Vikivel
Interjú Miló Vikivel
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....