Logo
 

William Bonac is dobta Neil Hillt

2019. 07. 21.
William Bonac a Mr. Olympia felkészülés közepén nagy dráma közepette lapátra tette Neil Hill-t, a guruját, ami veszélyezteti a történelmi Olympia esélyeit.

 

 

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Neil Hill és Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay nem dolgoznak többé együtt, és a pletykák szerint komoly ellentétek voltak a háttérben. Neil Hill azóta nyilvánosan elmondta, hogy egyszerűen nem értettek egyet abban, mi lehetne a következő lépés Big Ramy karrierje számára.

Hill és William Bonac már hat éve dolgoznak együtt, és utóbbi nyilvánosan komoly problémákat vetetett fel a legendás guruval kapcsolatban. Egyebek között azt, hogy a Bonac-től összeszedett pénzből engedhet meg magának fényűző életvitelt, és előtte rossz helyzetben volt anyagilag. Kifogásolta azt is, hogy indokolatlanul sokat, 40%-ot kap a nyereményeiből és bónuszaiból, valamint hogy túl sokat kérdezgeti a súlyát, és folyton kukacoskodik ak üldött képek miatt.

Neil Hill igyekezett tisztázni magát: az ő verziója szerint csak 20%-ot kapott a nyereményeiből, és pont az utóbbi fél évben egyeztek meg, hogy az arányt csökkentik, mert Bonac az utóbbi időben komoly pénzdíjakat kezdett nyerni. A bónuszaiból pedig csak akkor részesült, ha Hill gyakorlatilag menedzserként segített tető alá hozni egy-egy szponzori megállapodást. A felkészülési tanácsadó munkájához szükséges fotók, amiket megmutatott valóban következetlenül voltak megvilágítva, és elmondása szerint ezért lett volna szüksége több információra a súlyáról.

Hill elmondása szerint a konfliktus Bonac-kel derült égből jött, aki alap nélkül kezdett el arra panaszkodni, hogy nem foglalkozik eleget a felkészítésével. Ha pedig bármi problémája volt, azt szerinte egymás között kellett volna megbeszélniük, nem a nyilvánosság előtt.

William Bonac a jelen állás szerint guru nélkül készül a Mr. Olympiára, aminek a megnyerésére történelmi esélye van, és gyakorlatilag favoritként érkezhet. Phil Heath, a hétszeres bajnok idén várhatóan nem indul, Shawn Rhoden-t, az uralkodó bajnokot a nemi erőszak vád miatt eltiltották, és még Big Ramy is lesérült.

Az ajtó tehát nyitva áll a Sandow szoborhoz, Bonac pedig lapátra tette a segítőjét - bár ha neki hiszünk, így talán még jobban járt.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
1 kg 
 / 4.2
 
3 790 Ft
100 kap. 
 / 3.7
 
4 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB EB 2004
Elődöntők 70kg
Daniel Espierto
IFBB EB 2004 Elődöntők 70kg Daniel Espierto
Franco Columbu
Franco Columbu
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Brutal Challange 2010 - Komárom
Brutal Challange 2010 - Komárom
Aki sosem hagyott ki szezont
Aki sosem hagyott ki szezont
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....