Logo
 

Williams behúzta első győzelmét!

2016. 08. 08.
Akim Williams végre megszerezte első profi győzemét a Tampa Pro-n, méghozzá brutális formával.

 

 

Akim Williams több év próbálkozás után végre megszerezte első profi bajnoki címét a 2016-os Tampa Pro-n. Az mezőny ugyan nem volt kiemelkedően erős, de Akim ennek ellenére lehengerlő formát hozott, amivel két hete Victor Martinez-t is jobban megdolgoztatta volna a győzelemért a Baltimore Grand Prix-n. Megvan tehát a Mr. Olympia kvalifikációja, és el is fog indulni, hat hete van tehát, hogy még tovább csiszolgassa a szinte már tökéletes formát, és esetleg kiharcoljon magának egy top tizes helyezést. A tömeg már most is kegyetlen, csak a kondíciónak is meg kell lennie.

Alexis Rivera ugyan méltó ellenfél volt a hétvégén, de végül be kellett érnie az ezüstös hellyel a képzeletbeli dobogón. Williams adottságai egyértelműen jobbak, így hiába tudott izomtömegben és kondícióban is hasonló szintet hozni, egyszerűen nem volt elég meggyőző a színpadon. Ráadásul nem ártott volna még egy árnyalattal szárazabb forma. Mellesleg bár messze van az Olympia kvalifikációs pontversenyen az első helytől, mivel az első öt nyer meghívást az "O"-ra, még mindig van esélye odaérni, de ahhoz egy hét múlva a Golden State Pro-n acélos teljesítményt kell nyújtania.

A harmadik helyre a profi körökben egyelőre szerény ismertségnek örvendő Abdulhadi Alkhaiyat ért oda. Bár a neve még nem túl ismert - és nem is túl könnyű leírni, beszerezhetne egy Ramy-hez hasonlót -, a fizikuma adott hozzá, hogy ismertté váljon a következő években. Elképesztően vastag, és teljes mértékben megvan a potenciálja ahhoz, hogy kisebb profi versenyeket megnyerjen, nem is beszélve arról, hogy még bőven tud fejlődni is.

A verseny legnagyobb csalódása pedig Jon Delarosa lett, aki a Tampa Pro-hoz hasonló kisebb versenyeken reálisan harcolhatna a győzelemért, mégis az ötödik helyre szorult, holott papírforma szerint Williams-szel kellett volna meccselnie a dobogón. Egyszerűen a mostani hétvégén nem volt elég meggyőző, és nagyon úgy áll a helyzet, hogy lemarad az idei Olympiáról, ami meglehetősen kínos számára. A jövőben ennél lényegesen többet kell mutatnia, ha hosszú távon tényező akar maradni a profi mezőnyben.

Ugyanez hatványozottan igaz Zack Khan-ra, aki helyezetlen lett, A verseny legnagyobb csalódásának járó kitüntetést csak azért nem tudta elhódítani Delarosa-tól, mert "King Khan" esetében a sérülések és a mindenkori gyenge profi szereplés után nem is számíthattunk semmi jóra.


Eredménylista:

1. Akim Williams
2. Alexis Rivera
3. Abdulhadi Alkhaiyat
4. Roman Fritz
5. Jonathan Delarosa
6. Henri-Pierre Ano
7. Ryan Pateracki
8. Clarence DeVis
9. Manuel Romero
10. Renaldo Gairy
11. Rafael Jaramillo
12. Timmy Gaillard
13. Sean Harris
14. Russ Allen
15. Jeff Long
16. Dorian Adams
16. Michael Cipriani
16. Lloyd Dollar
16. Juan Carlos Graham
16. Zack Khan
16. Manuel Lomeli
16. Jojo Ntiforo
16. Joe Thomas
16. Rudy Richards

 

Akim Williams

 

Alexis Rivera

 

Abdulhadi Alkhaiyat

 

Roman Fritz

 

Jonathan Delarosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
2,27 kg 
 / 4.6
5%   13 990 Ft  
13 290 Ft
1 kg 
 / 4.6
 
1 290 Ft
0,5 kg 
 / 4.7
 
4 790 Ft
250 kap. 
 / 4.9
 
2 590 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Superbody 2008La Llave Alex
Superbody 2008La Llave Alex
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #59.
BB.Tv Episode #59.
Rizsfőző
Rizsfőző
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....