Logo
 

Winklaar kvalifikációra hajt

2016. 05. 13.
A Bodypower Pro fő esélyese minden előzetes számítás szerint Roelly Winklaar, de egyáltalán nincs előre lefutva semmi - szoros verseny várható!

 

 

Bodypower Pro helyszíne Európa, pontosabban Birmingham Angliában. Idén ismét jobban áll némileg az öreg kontinens szénája, ugyanis összesen hat verseny van a versenyaptárban 2016 folyamán a tengeren innen. A mostani egy viszonylag kisebb rendezvény, ami főként annak köszönhető, hogy a naptárban kevésbé szerencsés az elhelyezése: hat héttel az utolsó kora tavaszi verseny után, és távol a nagyobb kaliberű show-któl ez ritkán alakul másként.

A favorit előzetesen Roelly Winklaar, aki a felkészülési képei szerint kiváló formában van. Ráadásul a papírforma szerint nincs komoly ellenfele, így hacsak nem szúrja el csúnyán a hétvégét, minden bizonnyal nem hagyja ki a ziccert, és behúzza a győzelmet a Mr. Olympia kvalifikációval együtt.

Ronny Rockel igyekszik majd megakadályozni ebben, és a németnek lehet arra a legjobb lehetősége, hogy ezt meg is tegye. Ehhez azonban szükség lesz arra, hogy csúcsformát hozzon, és még akkor sincs garancia, ugyanis tömegben nincs Winklaar szintjén, ráadásul az utóbbi években a kondíciót sem tudta olyan következetesen hozni, mint a cukorbetegsége kialakulása előtt.

Michael Kefalianos nem éppen az esztétikus fizikumáról ismert, de eséllyel pályázhat a fenti két versenyző skalpjára, ha azok esetleg formán kívül lépnek színpadra. Kefalianos minden alkalommal sziklakemény izomzatot hoz, ami most is érhet neki egy erős helyezést.

Tóth Dani és Dainius Barzinskas is eséllyel pályázhat a legjobb ötbe kerülésre, ugyanis előreláthatólag összesen 10 induló lesz az open testépítés kategóriában, és nem lesznek olyan nagyágyúk, akik garantáltanaz élbolyba kerülnének. A hétvége tehát jó lehetőség minden felkészült versenyző számára, hogy begyűjtsön néhány Olympia kvalifikációs pontot, sőt akár egy dobogós helyezést is.

 

Indulólista:

Paulo Almeida
Dainius Barzinskas
Cecil Croasdaile
Nathan DeAsha
Ibrahim Fahim
Michael Kefalianos
Ronny Rockel
Tóth Dani
Roelly Winklaar
Maor ZaradezTényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
5%   5 490 Ft  
5 215 Ft
4 kg 
 / 4.1
9%   13 190 Ft  
11 990 Ft
1 lit. 
 / 4.7
 
6 990 Ft
317 gr. 
 / 4.5
 
4 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Tisza Kupa 2004 GP
Szántó Ottó, Tóth Zoltán, Oláh József
Tisza Kupa 2004 GP Szántó Ottó, Tóth Zoltán, Oláh József
Csoportos Fit-Kid Döntő 2002
- Pálhegyi fotó © 2002 -
Csoportos Fit-Kid Döntő 2002 - Pálhegyi fotó © 2002 -
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #121
BB.Tv Episode #121
Due Torri 13.rész
Due Torri 13.rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....