Logo
 

Winklaar lenyomta az Olympia esélyeseket Ausztráliában

2018. 03. 17.
Roelly Winklaar meglepetésre élete legjobb formáját hozta, Dexter Jackson és William Bonac előtt megnyerve az Ausztrál Arnold Classic-ot.

 

1. összevetés - dupla bicepsz

 

Tovább tanulmányozhattuk Arnold Scwarzenegger szelfizési technikáit a 2018-as Ausztrál Arnold Classic-on, de a hétvége kulcspontja, hogy megint borult a papírforma, és meglepetésgyőztest avattak Ausztráliában.

1. összevetés - hátsó dupla bicepsz

Roelly Winklaar sikeresen beszáradt a hétvégére, annak ellenére, hogy a hosszú repülőút gyakran a versenyzők ellen dolgozik, és Winklaar egyébként sem tartozik a következetes formát hozó versenyzők közé. A rettenetes tömegét senki nem vonja kétségbe, ami ezen a hétvégén kiváló kondícióval párosult, ráadásul telt is tudott maradni, így bár talán lehetne még jobb is, végül szerzett egy Arnold Classic első helyet a közel tíz évvel korábbi debütálása helyszínén.

1. összevetés - hát-csípő

Roelly elárulta, hogy Chris Cormier tanította meg helyesen pózolni, és Arnold kritikája miatt igyekezett visszaszorítani a kiálló has jelenséget, amitől sok testépítő mellett ő maga is szenvedett. Végül pedig Arnold "Szelfibajnok" Schwarzenegger vezényletével a közönségnek háttal lefotóztatták magukat az egyik díjátadóval, majd még egy szelfire is jutott idő. Persze mindezt azután, hogy a közvetítés során több szabadpóz alatt premier plánban szórakoztatták a közönséget a szelfiző Schwarzeneggerrel.

1. összevetés - mell-bicepsz

William Bonac futott be a második helyre, ami számára egyértelműen csalódás a két héttel korábbi Arnold Classic győzelem után az USA-ban. Ugyanakkor az eredmény legkevésbé sem a bírók hangulatának köszönhető, a holland kiválóság ugyanis sokat halványodott az elmúlt két hétben. Nem egyértelmű, hogy az utazás tette be a kaput, vagy más probléma adódótt, de messze nem volt olyan éles kondícióban, mint legutóbb, így a második hellyel is elégedett lehet.

2. összevetés - dupla bicepsz

Dexter Jackson valószínűleg még csalódottabb, mint Bonac, ugyanis veszíteni egy dolog, de a dobogó alsó fokára csúszni a felségterületének számító Ausztráliában, ahol rendszeresen brillírozott a korábbi években, biztosan kellemetlen számára. A "Penge" is magának köszönheti az eredményt, mert szemlátomást Bonac-hez hasonlóan bevizesedett a hétvégére, holott általában a hetek múlásával javulni szokott. Talán homokszem került a gépezetbe, vagy a kor kezdi utolérni az elnyűhetetlen Pengét is. Egyelőre korai megmondani, viszont a 49-et taposva lassan fontolóra veheti a visszavonulást.

2. összevetés - hátsó dupla bicepsz

Lukas Osladil hozta a megszokott remek formát, és be is zsákolt néhány Mr. Olympia kvalifikációs pontot, de tömegben és arányokban nincs azon a szinten, hogy a dobogón vitézkedhetett volna.

3. összevetés - dupla bicepsz

Hidetada Yamagishi változatlanul jobban fest Openben, mint 212 font alatt bármikor, ennek jutalma pedig ezúttal egy ötödik hely lett. Remélhetőleg megmarad a nagyobb kategóriában, és nem fogyasztja magát a súlykorlát alá, mindig élmény egy kiváló, klasszikus testépítőt látni a személyében a színpadon.

3. összevetés - hátsó dupla bicepsz

Luke Sandoe pedig Angliából érkezett a versenyre, és a neve nem összekeverendő a legendás Eugene Sandow-val, akiről az Olympia bajnokoknak járó Sandow szobrot mintázták. Ezen a hétvégén egy kiváló top hatos helyezés volt a jutalma a kiváló formájának. A fizikuma nagyon egyben van, és jó formát is hozott. Sandoe az egyike azoknak, akiknek van jövője a sportban, ha tovább halad a megfelelő úton.

4. összevetés - dupla bicepsz

Dennis Wolf és Kevin Levrone, a két visszatérő pedig ismételten leszerepelt. Wolf-nak illene jobban szerepelni, mivel még csak alulról veri a negyvenet, és remélhetőleg fog is a jövőben, de ehhez vissza kell szednie az elveszített izomtömegét, és azzal együtt hozni hasonló definíciót. Levrone pedig gyakorlatilag sehol nincs, jóval 50 felett már nem érdemes erőltetnie a profi versenyzést. A combjai és a kondíció harmatgyenge, egyszerűen nem üti meg a profi szintet. Megfogadta ugyan, hogy nem nyugszik, amíg nem nyer egy profi versenyt, de erre jelen állás szerint nincs esélye.

4. összevetés - hátsó dupla bicepsz

 

Eredmény:

1. Rolley Winklaar
2. William Bonac
3. Dexter Jackson
4. Lukas Osladil
5. Hidetada Yamagishi
6. Luke Sandoe
7. Steve Orton
8. Jon DelaRosa
9. Jafar Ghaffarnezhad Azizi
10. Dennis Wolf
11. Nathan Williamson
12. Sam Pearce
13. Kevin Levrone
14. Darryn Onekawa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
27%   29 980 Ft  
21 990 Ft
%
2,2 kg 
 / 4.1
22%   8 990 Ft  
6 990 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 365 Ft
30 gr. 
 / 4.6
 
300 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Hungarian Grand Prix 1997
Chris Cormier
Hungarian Grand Prix 1997 Chris Cormier
Superbody 2008Barna Róbert
Superbody 2008Barna Róbert
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 27.
Red Rock Reality 27.
Kamionhúzó OB 2014
Kamionhúzó OB 2014
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....