Logo
 

Wolf egy év alatt két Arnoldot nyert!

2014. 09. 27.
Dennis Wolf visszavágott a Mr. Olympia után, és megnyerte idén a második Arnold Classic címét, ezúttal Madridban!

 

 

Kai Greene az utolsó pillanatban lehúzatta magát az indulólistáról, így automatikusan kiesett a verseny legfőbb favoritja, amivel a győzelem kérdése rögtön érdekesebbé vált. A hírek szerint a "Predátor" ott lesz a Prága Pro-on, a spanyol verseny kihagyását viszont nyilvánosan nem indokolta meg.

Mamdouh "Big Ramy" Elsbbiay-ra pedig keményen rájár a rúd, nem elég, hogy a tavaszi felkészülését nagyban hátráltatta egy tüdőgyulladás, az őszit pedig egy részleges izomszakadás, az európai Arnoldot - egyelőre ismeretlen okból - kihagyni kényszerült. Elképzelhető, hogy komoly a baj az egyiptomi háza táján, hiszen nem jellemző rá, hogy bármit feladna, és ez duplán igaz annak fényében, hogy elutazott a verseny helyszínére is, viszont a versenyzői eligazítás után nyomtalanul eltűnt. Remélhetőleg csak egy apróbb malőr történt, és hamarosan újra színpadra léphet az IFBB egyik legújabb sztárja.

Dennis Wolf tehát visszavágott riválisának, Shawn Rhoden-nek, aki az Olympián még legyőzte, egyetlen hét alatt azonban fordult a kocka. Wolf kiváló formát hozott, és a masszív méreteivel, illetve az ezúttal konzisztensen kondícionált fizikumával egy éven belül megnyert két Arnold címet is. Rhoden pedig hiába őrizte meg jól a formát az Olympia óta, nagyobb tömegre lesz szüksége, ha következetesen riválisa elé akar kerülni, a jelenlegi állás szerint ugyanis szinte kizárólag a formaidőzítés dönthet köztük, és ha Dennis formában van, akkor többnyire színtisztán tömeggel meg tudja verni Shawn-t.

Dexter Jackson pedig elhozta a papírformának számító harmadik helyet, ismét azzal a formával, amit az "O"-n is mutatott. Nem történt tehát lényegi előlépés, tehát a biztató előzetes fotók ellenére úgy néz ki, mégsem tudott felszedni látványosan nagyobb tömeget, mint korábban. Victor Martinez szintén teljesítette a kötelezőt, de annál többet nem tett az asztalra Madridban: negyedik lett, anélkül hogy látványosan előrébb vagy hátrébb került volna magát a rangsorban.

Roelly Winklaar ezúttal kondícionáltabb volt, mint egy hete, de az akkori - roppant gyenge - forma után ez elvárás volt, komoly előlépésről pedig egyelőre nincs szó. Az egyéni legjobbjától még mindig jócskán elmaradt szárazság tekintetében, de a tömege elég volt ahhoz, hogy lenyomja a top formát hozó William Bonac-et. A holland hatodik lett, méghozzá kiváló formával, úgy tűnik azonban, a bírók azt várják tőle, hogy még több izmot szedjen fel, más téren ugyanis aligha tudna annyit javulni, hogy a közvetlen élmezőnyben találja magát. Mégis már most elmondhatja, hogy az éve kiválóan alakult, hiszen megmutatta magát a profi testépítők között, és nem vallott szégyent - már csak az a tény is önmagáért beszél, hogy ott tudott lenni a Mr. Olympia-n.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Eredménylista

1. Dennis Wolf
2. Shawn Rhoden
3. Dexter Jackson
4. Victor Martinez
5. Roelly Winklaar
6. William Bonac
7. Juan Morel
8. Robert Piotrkowicz
9. Michael Kefalianos
10. Jon Delarosa
11. Fred Smalls

 

Dennis Wolf

 

Shawn Rhoden

 

Dexter Jackson

 

Victor Martinez

 

Roelly Winklaar

 

William Bonac

 

Juan Morel

 

Robert Piotrkowicz

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
50 gr. 
 / 4.3
5%   490 Ft  
465 Ft
%
120 tab. 
 / 4.6
24%   4 490 Ft  
3 410 Ft
%
100 tab. 
 / 4.5
24%   1 990 Ft  
1 510 Ft
7 kg 
 / 4.6
5%   29 990 Ft  
28 495 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
FIBO 1999 - Essen
FIBO 1999 - Essen
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Bodó és Bodó diéták, együtt vagy külön edzések
Bodó és Bodó diéták, együtt vagy külön edzések
BB.Tv Episode #120
BB.Tv Episode #120
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....