Logo
 

Wolf gyanúsan jó

2015. 11. 23.
Dennis Wolf múlt hétvégén, az IFBB London Championships-en mutatta meg magát, és feltűnően jó formában van ahhoz képest, hogy gyakorlatilag elérkezett a zabálási szezon.

 

 

Dennis Wolf az elmúlt években a gurumentes stratégiájával megszilárdította a helyét a Mr. Olympia top 5-jében, és közben elhódította az Arnold Classic címet is. A mostani vendégszereplésén mutatott formája pedig azt sejteti, hogy ez utóbbi eredmény megismétlése a terve a következő hónapokra.

Egyelőre nincs arról hivatalos információ, hogy Wolf felkészülne a tavaszi szezonra, de logikus döntésnek tűnne, miután idén kihagyta az év első felét, a második fele pedig nem számára kedvezően alakult. Hosszas rivalizálásában a Team Scitec szupersztárjával, Shawn Rhoden-nel idén egyértelműen Rhoden felé billent a mérleg nyelve, ráadásul a Prága Pro-n még "Big Ramy" is megelőzte.

Ennek feledtetésére talán az egyik legjobb módszer egy újabb Arnold győzelem volna, amire megvan minden esélye, ha valóban felkészül. Bár Justin Compton ígéretes formában van, egyelőre még nem ért fel a csúcsra, és a top versenyzők közül még senki más sem erősítette meg az indulsát. Ez pedig az év ezen szakaszában már könnyen jelentheti azt, hogy nem indulnak el az Arnoldon.

Mindehhez jön hozzá Wolf feltűnően jó kondíciója. A jelenlegi formáját viszonylag könnyen kiélezhetné március elejére, de ennek nagy ára van: a karácsonyi malacjelmeznek búcsút kell intenie.

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
100 tab. 
 / 4.9
 
2 390 Ft
%
500 tab. 
 / 4.8
30%   8 990 Ft  
6 290 Ft
%
100 tab. 
 / 4.7
20%   3 315 Ft  
2 650 Ft
%
szett 
 / 5.0
32%   9 270 Ft  
6 340 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
WABBA VB 2011
WABBA VB 2011
Sexy&Muscular
Nicole Ball
Sexy&Muscular Nicole Ball
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Almás-fahéjas csirkemell - Body.Builder Gasztro Rovat 22. rész
Almás-fahéjas csirkemell - Body.Builder Gasztro Rovat 22. rész
Visszatérés a Gulds Gym-be!
Visszatérés a Gulds Gym-be!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....