Logo
 

Wolf tarol Európában: Prágát is behúzta!

2014. 10. 04.
Dennis Wolf-nak áll a zászló Európában: az Arnold Classic Europe után megnyerte a a Prága Pro-t is!

 

 

Dennis Wolf magabiztosan nyert Prágában, miután Kai Greene (állítólag) gyomorbántalmak miatt visszalépett. (Nagy kérdés, hogy van-e ennek köze Kai nem túl jó formájához és ahhoz, hogy a nem fellépő, inkább díjátadó sztárvendég Phil Heath volt.- a szerk.) A "Farkas" kiváló formában volt, és bár a Mr. Olympia-n még alulmaradt Shawn Rhoden-nel szemben, azóta egyszerűen nem tud veszíteni.

Rhoden viszont igen, olyannyira, hogy Dexter Jackson a Dubai Pro után ismét megelőzte. A "Penge" ugyanis ismét hozta a penge formát, és bár tömegben nem ér fel a két fiatalabb riválisa szintjére, a fizikuma tökéletesen kiegyensúlyozott és egységes, a kondíciója pedig makulátlan, így sikerült behúznia egy anyagi és presztízs szempontból is értékes második helyet.

Rhoden pedig a harmadik helyre szorult, hiába volt ismét remek formában, és tűnt úgy a zsűrizés alatt, hogy szilárdan Dexter előtt áll. A döntőben fordult a kocka; ez is jelzi, hogy mennyire apró nüanszok döntenek a legjobbak között, és egy adott napon gyakorlatilag bárki verhető lehet. Roelly Winklaar negyedik lett, méghozzá kiváló kondícióval, ami két hete, az Olympia színpadán még meglehetősen távolinak tűnt. Most azonban csak a fizikuma kiegyensúlyozatlansága tartotta vissza attól, hogy bele tudjon szólni a nagyágyúk dolgába, ha a jövőben ezen tud változtatni, és következetesebb lesz a formaidőzítésben, akár valódi top versenyző is válhat belőle.

Steve Kuclo eközben lassan kúszik fel a ranglétrán: a mezőny egyik legnormálisabb versenyzője újabb komoly nevet lépett át, hozott el egy ötödik helyet, ami nagy dolog egy ilyen színvonalú mezőnyben. Ráadásul még bőven van benne fejlődési potenciál, így hosszú távon - ha továbbra is így halad előre - akár a legjobbak közé is odaérhet. Juan Morel pedig annyira lelkesen üldözi Kuclo-t, hogy a hajszában talán észre sem vette, de átugrotta régi barátját és mentorát, Victor Martinez-t.

Utóbbi éve nem alakul túl fényesen, hiszen néhány éve még a Mr. Olympia cím megnyeréséért dolgozott, jelen pillanatban viszont legfeljebb az lehet reális cél a számára, hogy megőrizze a helyét a világ legjobb 10 testépítője között. Bár ez az "O"-n sikerült neki, és a hetedik hellyel itt a legjobb 10-be került, sikerült hátrébb csúsznia a rangsorban. Remélhetőleg a következő hetekben képes lesz javulni és vissza tud vágni. William Bonac tökéletes formában volt, de a méretbeli hiányosságai miatt "csak" a nyolcadik helyre volt jó, amely ponton muszáj megjegyezni, hogy ez számára presztízs szempontból kiváló helyezés a mezőny ismeretében.

Tóth Dani az egészen kiváló 11. helyet hozta el, miután - főként a feljavított barnításnak köszönhetően - előrébb tudott lépni a döntőben. Kiss Jenő pedig ugyan nem fért be a legjobb 15-be, de van oka büszkének lenni, hiszen eszelős formában volt. Beszédes, hogy Kai Greene a zsűrizés után külön gratulált neki a hozott formához a színpad mögött.

Tóth Dani nyerte tehát a magyar "háziversenyt", az egységesebb fizikumával és jobb pózolásával, erősebb színpadi jelenlétével, de nem érdemes a hétvégi eredményre így tekinteni. Nem kérdés ugyanis, hogy Jenő helyezéséhez - illetve helyezetlenségéhez - az ismertségének hiánya is hozzájárult, és abszolút benne van a pakliban, hogy ha a jövőben újra egymás mellé kerülnek, fordulhat a kocka. (Egyébként mi kissé felháborodtunk, de aztán megnéztük a listát, tulajdonképpen kik előzték meg: a két csehet nem fogják "did not place" tenni, ezenfelül eggyel a rettegett Shabunya mögött végezni nem éppen gáz. A mezőny 2-3 kkivétellel mind Mr. Olympia versenyző, jobbára Top 10. És itt ne feledjük a Kai Greene sztorit: Kai Greene nem véletlenül ment oda Kiss Jenőhöz gratulálni. a szerk.)

 

Szólj hozzá a fórumban!

Végeredmény:

1. Dennis Wolf
2. Dexter Jackson
3. Shawn Rhoden
4. Roelly Winklaar
5. Steve Kuclo
6. Juan Morel
7. Victor Martinez
8. William Bonac
9. Johnnie Jackson
10. Ronny Rockel
11. Tóth Dániel
12. Fred Smalls
13. Dalibor Hajek
14. Alexei Shabunya
15. Thomas Kasper
16. Kiss Jenő
16. Mike Sheridan

 

Tóth Dani

 

Kiss Jenő

 

Dennis Wolf

 

Dexter Jackson

 

Shawn Rhoden

 

Roelly Winklaar

 

Steve Kuclo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 kap. 
 / 4.7
 
3 990 Ft
0,5 kg 
 / 4.5
 
3 790 Ft
1,4 kg 
 / 4.9
 
8 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Hungarian Pro 2004
Free Poses
Alexander Vishnevskiy
Hungarian Pro 2004 Free Poses Alexander Vishnevskiy
Renel Janvier
Renel Janvier
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Molnár Peti: Mr. Kína?
Molnár Peti: Mr. Kína?
Táplálkozás és paleo mánia
Táplálkozás és paleo mánia
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....