Logo
 

Wolf, Warren és Flex offszezonban

2015. 10. 28.
Dennis Wolf, Branch Warren és James "Flex" Lewis megmutatta magát a napokban szezonon kívül. Vajon melyikük készül már a tavaszra?

 

 

Dennis Wolf 2015-ben egy viszonylag sikeres évet zárt, ugyanakkor a helyezései kihirdetésekor sok volt a fújolás, és valószínűleg maga a német sem elégedett. Nemcsak Dexter Jackson és Shawn Rhoden verte el idén minden egyes alkalommal, a végén Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay is megelőzte, ami komoly presztízsvesztés lehet. Éppen ezért benne van a pakliban, hogy a Farkasember felkészül a tavaszi szezonra, és megpróbálja háromra gyarapítani Arnold Classic győzelmeinek számát, amivel az örökranglistán is előkelő pozícióba kerülne.

Branch Warren-nek is volna oka hasonló babérokra törni, ugyanis már két Arnold címe van, és bár a mostani Mr. Olympia azt mutatta, hogy még mindig van keresnivalója a legjobbak között, nem túl jók az esélyei arra, hogy valaha megszerezze a koronát. Az Arnold viszont mindenképpen jó választás tűnhet, de szemlátomást még a jól megérdemelt pihenőjét tölti, mert nem egészen úgy fest, mint aki máris kőkemény verseny üzemódba kapcsolt egy hónappal az "O" után.

James "Flex" Lewis pedig éppen idén készült fel a tavaszi szezonra, miután még a 212 font alatti Olympia címet is sikeresen megvédte, vagyis minden bizonnyal a végletekig elégedett a dolgai alakulásával. Éppen ezért valószínűnek tűnik, hogy tavaszra engedélyez magának némi pihenőt, nehogy kiégjen az őszi szezon előtt, és esetleg elbukja a súlykorlátos divízió koronáját, erős kihívókból ugyanis nincs hiány.

 

Dennis Wolf

 

Branch Warren

 

Flex Lewis

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
%
120 tab. 
 / 4.6
24%   4 490 Ft  
3 410 Ft
330 gr. 
 / 4.7
 
4 290 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
PCA Tropical ASO, Szeged, 2018.04.29.
PCA Tropical ASO, Szeged, 2018.04.29.
Sexy&Fit
Jelena Kasaloviæ
Photos by ExtremeGym
www.x3mgym.com
Sexy&Fit Jelena Kasaloviæ Photos by ExtremeGym www.x3mgym.com
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Kamionhúzó OB 2014
Kamionhúzó OB 2014
Magyar Bajnokság 2001 - Tóth Csaba
Magyar Bajnokság 2001 - Tóth Csaba
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....