Logo
 

Zsuzsi bevállalta a váltást!

2014. 06. 01.
Juan Morel végre újra nyerni tudott, Toldi Zsuzsi pedig merészet változtatott a hozzáállásán, de a bíróknál nem volt sikere.

 

 

Toldi Zsuzsi megcsinálta, amit ígért, és a Toronto Pro-n szemlátomást kevésbé száraz fizikummal lépett színpadra, de hiába, a bírók ugyanis ezt nem díjazták különösebben. Ez a szezonja eredményességét cseppet sem befolyásolja, hiszen megcsinálta a lehetetlent: versenyt nyert profiként, és ezzel kvalifikált a Mr. Figure Olympia-ra.

Bár a tengerentúlon kevésbé értékelte a bírói kar, a profizmusáról tanúskodik az a tény, hogy képes volt az ösztöneivel szembe menni, és bevállalni, hogy kipróbálja, mire megy profiban, ha a kategória általános irányelveihez próbálja szabni a felkészülést. Ugyan szárazságban ezúttal nem lógott ki a Figure kategória mezőnyéből, az izomzata méretekben még mindig más szintet képvisel a kategória etalonjához képest, így így a tavaszi szezont egy 11. hellyel zárta.

Úgy tűnik, a következő állomás számára az Olympia hétvége lesz, viszont az, oda milyen stratégiával készül majd, egyelőre nem ismert remélhetőleg hamarosan az lesz.

 

Juan Morel mindeközben két év után sikeresen összehozott egy újabb győzelmet, ami tavaly kimaradt, így 2014-ben már biztosan megejtheti debütálását a Mr. Olympia-n, Egyelőre nincs képinfó az őszi terveiről, de szinte elképzelhetetlen, hogy kihagyja az Olympiát.

Johnnie Jackson kisebb meglepetésre elhozta a második helyet - amiben nem az meglepő, hogy képes rá, hanem az is, hogy meg is tudta csinálni. Johnnie rettenetes felső teste természetesen továbbra is aránytalanul vékony lábakkal párosul, ráadásul magához mérten remek kondícióval.

Azonban most ez is elég volt a második helyre, ugyanis a győzelem másik komoly esélyese, Jon Delarosa hiába hozta a hibátlan arányokat és a kiugró tömeget, a kondíció ezúttal nem sikerült makulátlanra. Ilyen helyzetben pedig nemcsak jó barátja, Morel veri simán, de ezúttal még Johnnie is beférkőzött elé, ami nem tesz jót az ázsiójának. Miután már hosszú hetek óta próbálkozik az Olympia kvalifikáció megszerzésével, nem kizárt, hogy 2014-re lemondjon róla, és jövőre még nagyobb fejlődés után térjen vissza.

Toney Freeman lett a negyedik, aki bár abszolút értékben nincs a csúcson, a mezőnyhöz mérten még mindig bőven elég jó ahhoz, hogy profiban versenyezzen - és legyenek nagyon komoly eredményei is. A negyedik hely nem gyerekjáték, különösen nem egy efféle mezőnyben úgy, hogy már alulról veri az ötvenet, főként passzióból jár versenyezni, hogy szívassa a fiatalokat.

Ez be is jött Lionel Beyeke-nél, aki aki egyértelműen a győzelem reményében utazott Torontóba, de végül egy számára igen gyenge ötödik hellyel térhet haza. Ez nemcsak a kvalifikációnak nincs a közelében sem, a potenciáljától is messze áll. Ezúttal legalább arra büszke lehet, hogy csak a formaidőzítést rontotta el, a diétát ugyanis kénytelen volt tartani, miután edzőjénél, Dennis James-nél töltötte az utolsó két hetet a színpadra lépés előtt. Bár ez sem bizonyult elégnek, minden bizonnyal a korábbi bajnok tudja, mi tett keresztbe az egyik legkedvesebb kliensének, és legközelebb a hasonló hibák kimaradnak. Ugyanis egy percig sem lehet vitás, hogy megfelelő felkészültséggel Beyeke előrébb is kerülhetett volna.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Open eredménylista

1. Juan Morel
2. Johnnie Jackson
3. Jonathan Delarosa
4. Toney Freeman
5. Lionel Beyeke
6. Henri Pierre Ano
7. Jeff Long
8. Anwar Elsayed
9. Zaher Moukahal
10. Clarence DeVis
11. Marshell Herman
12. Santana Anderson
13. Hunnington Glanville
14. Christopher White
15. Saiid Tejan-Kamara
16. Fedel Clarke

 

Figure eredménylista

1. Gennifer Strobo
2. Ann Titone
3. Andrea Calhoun
4. Cydney Gillon
5. Chaya Boone
6. Roshanda Schmitt
7. Anette Mendez
8. Angela Doucette
9. Vera Mallet
10. Maggy Cambronero
11. Toldi Zsuzsanna
12. Emily Zelinka
13. Jolene Fonseca
14. Jennifer Brown
15. Leah Berti
16. Linda Crossley
16. Laura Davies
16. Erin Harding
16. Shawn Hektor Lewis
16. Elissa Martis
16. Christina Mehling
16. Emi Perez Custodio
16. Samantha Rioux
16. Jill St. Laurent
16. Giada Simari
16. Katerina Tarbox
16. Magdalena Wilk
16. Jessica Macmillan

 

Juan Morel

 

Johnnie Jackson

 

Jonathan Delarosa

 

Toney Freeman

 

Lionel Beyeke

 

 

Toldi Zsuzsanna

 

Gennifer Strobo

 

Ann Titone

 

Andrea Calhoun

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
 
6 490 Ft
700 gr. 
 / 4.8
 
8 990 Ft
100 g.k. 
 / 4.8
 
3 190 Ft
150 kap. 
 / 4.9
 
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2008Csatári Ervin
Superbody 2008Csatári Ervin
Sexy&Fit
Celeste Gonzales
Sexy&Fit Celeste Gonzales
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Sára Gyuri szeminárium 2.
Sára Gyuri szeminárium 2.
Aminosavak és Mupy 9
Aminosavak és Mupy 9
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....