Logo
 

Arnold Schwarzenegger végre tényleg formában van!

2018. 01. 19.
A politikus éra fizikumának már vége, de szellemileg sajnos lejjebb vagyunk.

 

Amióta Kalifornia teljesen megbuzult Arnold Schwarzenegger is lelkes környezetvédő lett, amivel épp csak picit köpi szembe magát, tekintve, hogy ő volt a világon az első polgári személy, aki Hummer márkájú eco-bio környezetvédő járművet vásárolhatott. A Hummer mindenképpen értelmes választás közutakra és persze mondhatnánk, hogy Arnold leszámolt a mocskos környezetkárosító múlttal, azóta bezúzta, de nem, konkrétan ezzel vitte a lányait kajálni 2017 áprilisában.


 

Oké, ne legyünk gonoszak: végülis a hét Hummeréből hatot eladott, az utolsó pedig állítólag növényi olajjal megy. Reméljük a technikai fejlődés el fog addig jutni, hogy finggal is működni fog. Nyilván eladta az Oshkosh M-ATV típusú 12 és fél tonnás harci járművet is a fenti okok miatt. Vagy azt nem?


De lehet ezt fokozni: a legújabb agybaj az elektromos G Merci. A G osztályos Mercedes szintén a világ legértelmesebb járművei közé tartozik. Ez valaha komoly munkagép, valódi katonai terepjáró volt, ma sznob idióták közúti pöcshosszabítója, lehetőleg 5-6 literes V8-V12 motorral, 3,4 tonnáva, egy nagyobb gardróbszekrény légellenállásával és semmi, de semmi előnnyel egy normális autóhoz képest, méregdrágán.


Érdekesség, hogy a G Mercedest Grazban gyártják, Arnold közvetlen szülőhazájában és ott székel az a Kreisel nevű cég, aki elektromosra alakította neki.


Nincs sok értelmesebb dolog egy elektromos G Mercedesnél a világon, az egyszer biztos! (Mondjuk eesetleg egy normális film, ha valaki valaha a legnagyobb filnsztár volt a világon.)


 

Mindez hamarosan benne lesz Jay Leno műsorában, ami azonban azt is megmutatja, hogy Arnold Schwarzenegger kezdi most már tényleg elég jól összekapni magát fizikumban - természetesen hétköznapi szinten - és ezt nem is nagyon titkolja.


Poén is van egyébként, Arnold elmesélte, hogy az elektromos változat csak 2,9 tonna, amit onnan tud, hogy kinyomta fekve és könnyebb volt.


Amúgy egymillió dollár egy ilyen autó. De legalább olcsó tankolni, érted, ha szarul keresel. 

 

Az 10 db S550-es Mercedes vagy 15db Ford Mustang Shellby GT350R, de hát vannak olyan hülyék, akiknek túl sok pénzük van baromságokra. 

 

Bár simán hihető, hogy a képmutató sznob idiotizmus helyett a valódi ok az emberiség és a környezetünk önzetlen szeretete: azért kell 2,9 tonnás elektromos G Merci, mert eggyel kevesebb bébifóka fog meghalni.

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
36 kap. 
 / 4.6
 
4 990 Ft
1 kg 
 / 4.6
7%   1 390 Ft  
1 290 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Superbody 2012
Forma 2 - Eredmény
2. Péter Dániel
1. Kókai Zoltán
3. Bodola Miklós
Superbody 2012 Forma 2 - Eredmény 2. Péter Dániel 1. Kókai Zoltán 3. Bodola Miklós
Magyar Bajnokok
Éjszakája 2004
-85kg: Posedown
Németh István, Kokovai Andor, Liszka Péter
Magyar Bajnokok Éjszakája 2004 -85kg: Posedown Németh István, Kokovai Andor, Liszka Péter
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Vadas - Body.Builder Gasztro Rovat 17. rész
Vadas - Body.Builder Gasztro Rovat 17. rész
Red Rock Reality 33.
Red Rock Reality 33.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....