Logo
 

Az illúziók vége - Dallas McCarver halálának valódi oka!

2017. 11. 29.
A "fehér reménység" sajnos elhunyt idén, méghozzá drámai körülmények között. Még a hazai szennysajtó is átvette a témát, mert nekik szenzációnak tűnt. Most adott egy pofont a valóság.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy az alábbi cikket önkéntes szellemi fogyatékosoknak nem ajánljuk!

 

 

"Dallas McCarver megfulladt  a kajától", ez volt a hír és mi már akkor pedzegettük, hogy ez biztosan nem ennyire egyszerű.

Ha olvasóink még emlékeznek, inzulinos kómára gyanakodtunk, az edzés után használt inzulin miatt ugyanis nagyon precízen, időre be kell lőni a táplálkozást.

A legkisebb tévedés is végzetes lehet, márpedig az inzulin okozta hirtelen vércukoresés nem a mindenki által ismert hidegrázós és remegős jelenséget okozza, hanem azonnali ájulást, amelynek következtében kaja közben akár meg is lehet fulladni.

Tévedtünk: a valóság sokkal brutálisabb. Kikerült az internetre Dallas McCarver boncolási jegyzőkönyve, amely korántsem balesetként tünteti fel a halál okait. (Persze 100% garancia nincs, hogy az irat valós.)

A jegyzőkönyv durva fordítása:

1. Súlyos szívmegnagyobbodás. HÁROMSZOROS méretű volt a szíve egy normál emberéhez képest.

2. Koronaér-szűkület.

3. Tüdőmegnagyobbodás a légutak elzáródása vagy asztmás roham nékül. (Kétszerese volt a tüdeje egy normál emberéhez képest.)

4. Májnagyobbodás. (Háromszoros méretű volt a mája egy normális emberhez képest!)

5. Minimális nefroszklerózis (a vese előregedése), vesenagyobbodás.(Több, mint háromszoros méretű volt a veséje.)

6. Pajzsmirigyrák.

A halál oka: súlyos körkörös bal kamrai szívmegnagyobbodás koszorúér meszesedéssel. (Magyarul szívroham, ami tipikus haláleset az erősen doppingoló sportolóknál - a szerző.)

Hozzájáruló körülmények: szteroid és nem szteroid hormonok krónikus használata.

Halál módja: természetes (Ez azt jelenti valószínűleg, hogy nem közvetlen sérülés vagy betegség az ok, hanem a fentiek.)

Vélemény: Mr. McCarver 26 éves kórházi múlttal rendelkező testépítő volt, diszlipidémiával (rossz HDL/LDL arány, magas vérzsír, ezek tipikus anabolikus szteroid mellékhatások - a szerző) emelkedett aminotranszferáz-szinttel(májkárosodás - a szerző), krónikus köhögéssel és ehhez társuló légzéshiánnyal. 

Mr. McCarver kívülről bevitt szteroid és nem szteroid hormonokokat használt. Azt is kijelenette, hogy a családjában előfordult korai stádiumól érszűkület és magas vérnyomás. 2017 márciusában összesett egy versenyen, folyamatos légzészavar miatt.

Az ezt követő értékelés abnomális EKG értékeket és  bal kamrai hipertrófiát mutatott.

 

A helyzet sajnos brutális, minden Dallas McCarver iránti szimpátiánk és sajnálatunk ellenére kiderült, hogy a halála nem baleset, hanem gyakorlatilag a saját tevékenységének (ún. koxolás) eredménye.

Sajnos mindez tipikus példa arra, hogy merre tart a profi testépítés csúcs szinten és hogy miért tartják jobbnak a régi fizikumokat. Jelentős különbség van ugyanis a "kémia" használatában és minden bennfentes nagyon jól tudja, hogy amióta a 90-es években bedurvultak a dolgok, az egészségügyi színvonal és a várható élettartam bezuhant. 

A mi álláspontunk az: a doppingszerek használata rendkívül veszélyes.

Teljes mértékben megértjük, hogy élsportban az emberfeletti teljesítményhez gyakorlatilag használni kell, de nem akkora adagban, ahogy manapság szokás, főleg nem akkora adagban, hogy ebbe belehaljanak.

Nem normális dolog az, hogy egy 26 éves sportoló doppingszerek által okozott egészségügyi anomáliákba hal  bele, de az sem, hogy akár a magyar versenyek bikini kategóriáiban növekedési hormonnal készülnek.

Hobbi sportolónak, jobb kinézetre vágyó embereknek (tudniillik az emberek nagy része sajnos pusztán ezért edz) véleményünk szerint doppingszert használni tilos.

Ma a dopping helyzet agyrém szinten van, amin sürgősen változtatni kell, különösen, hogy a dopping téma nyíltan megy, idióták edzőtermekben és interneten kereskednek jobbára hamisított dopping jellegű készítményekkel. (Sőt van olyan tróger, aki pénzért doppingolási tanácsokat ad interneten.)

Több mint tíz évvel ezelőtti tapasztalatunk mutatja, hogy doppingszerekkel kapcsolatban egyféle hasznos tanácsadás működik: az, hogy lebeszélünk mindenkit.

Azok az emberek, akik egó problémájuk miatt eljutnak a doppingszerek használatának vágyáig, miközben sem edzésről, sem táplálkozásról semmiféle ismerettel nem rendlkeznek, akik azt hiszik, az önbizalomproblémáikat doppingszerrel meg tudják oldani, nem alkalmasak arra, hogy ilyen veszélyes eszközzel bánni tudjanak és súlyos egészségügyi kockázatoknak teszik ki magukat. Mind fizikai, mind mentális szinten.

A dopping az élsportolók eszköze, és Gyúrós Józsika azért, mert jobban akar kinézni nyárra - mivel most ez a menő-, még nem élsportoló. Ezen kívül tudomásul kell venni, hogy az élsportolók számáta is tiltott.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy Magyarországon 2013 július 1. óta tilos doppingszert előállítani, importálni, eladni, átadni, ami azt jelenti, hogy minden ilyen tevékenységnek büntetőjogi következménye van.


A testépítő sport - és egyéb erősportok - nem gyógyszerszedésből
állnak, hanem komoly táplálkozási és edzéstechnikai ismeretek birtoklását követelik meg.

Céljuk nem gyógyszerek beszedése általi illúzió, hanem sok évnyi  - edzésteljesítményt megkövetelő - edzés általi fejlődés.


Ez a  fejlődés kell, hogy jobbá tegye a fizikumot és a mentális képességeket - ez utóbbit például azáltal, hogy fokozza a koordinációt, a céltudatosságot és az akaraterőt.

Az akaraterő nem egyezik meg, hanem éppen ellentétes ideológia a doppingszerek használatával, amelyeket az átlagos többség éppen azért használ, mert türelmetlen és büdös neki a munka.

Ma, amikor a táplálékkiegészítő-ipar ontja magából a jobbnál jobb, kiváló minőségű,  komoly tápanyagtartalommal rendelkező termékeket - amelyek nagyon sokat segítenek a megfelelő táplálkozás mellett-, döbbenetes és szánalmas, hogy egyre többen akarnak doppingszerekhez nyúlni. 

Ezekkel természetesen nem lehet elérni élsport vagy profi szintet, így ahogy maximálisan elkötelezettek vagyunk  a doppingmentes hobbi sport mellett, ugyanúgy kiállunk az élsportolók mellett is, bármilyen eszközt használnak - feltéve, ha nem folytatnak önpusztító életmódot.

Visszautasítunk minden a testépítő sport lejáratását célzó kísérletet. A súlyzós edzés nem egyenlő a doppingszer használattal, ellenben a súlyzós edzés milliók életét és egészségét teszi jobbá minden nap, világszerte!

Dallas McCarvert nem ismertük, de nem hallottunk róla rosszat. Tudomásunk szerint elkötelezett, fanatikus sportoló volt, nyugodjék békében.

De nagyon nagyot hibázott az életmódjával és ha már visszahozni nem lehet, reméljük a példája gondolkodásra késztetni a normális példaképek és normális ideológák hiányában a fogyasztói társadalom által agymosott fiatalokat.

 

 

 

 Az év egyik legnagyobb rendezvénye, az elmúlt pár évben kötelezővé vált Scitec Muscle Beach idén még jobb lesz!
A Scitec Muscle Beach apró meglepetése...
Alexis Rivera kondícióval nyerte meg a Tampa Pro-t, ahol megint szinte mindenki formán kívül volt.
Termékajánló
2,35 kg 
 / 4.8
5%   14 790 Ft  
14 050 Ft
1 lit. 
 / 4.7
5%   5 990 Ft  
5 690 Ft
2 kg 
 / 4.5
20%   10 590 Ft  
8 490 Ft
500 tab. 
 / 4.9
17%   5 990 Ft  
4 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
100691 fénykép található.
Németh István
Németh István
Dennis James
Dennis James
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Ronnie Coleman & Jay Cutler NPC Bajnokság 2005 - vendégpóz
Ronnie Coleman & Jay Cutler NPC Bajnokság 2005 - vendégpóz
Lecsós csirke - Body.Builder Gasztro Rovat 9. rész
Lecsós csirke - Body.Builder Gasztro Rovat 9. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....