Logo
 

David Dearth a harcos?

2018. 02. 09.
A testépítés csodálatos világa érdekes személyiségeket tud kitermelni. Ennek két oka is van: az egyik, hogy a naiv gyermeki ábrádjainkkal ellentétben csak azért, mert valaki izmos lesz, semmivel sem lesz jobb ember, mint mások. Az átlagember értelmi hanyatlását pedig nem nagyon kell ecsetelni, különösen a 2010-es évek óta.

 


Volt egyszer egy David Dearth nevű versenyző, aki részt vett 1992-ben a Vince MacMahon által fémjelzett WBF-shown és ötödik lett. (Ez az új profi szövetség aztán behalt, mert túl nagy hangsúlyt fektettek a show-ra, a versenyzők meg nem voltak felkészülve.)
De ezen kívül jóval fontosabb, hogy IFBB profi volt, pont a hőskorban, a 90-es években. Nem volt a topban, Olympián helyezetlen volt, de összehozott harmadik helyet profi versenyen. Nem volt nagy tömege, de jó alakú versenyző volt. 
És egy igazán szimpatikus fickó, a testépítés rocker fenegyereke. Volt.

 
2010-ben gerincműtéten esett át, ahol valami fertőzés miatt komoly komplikációk léptek fel, eléggé lefogyott.

 

2014-ben szívműtét.

 Még abban az évben kijelentette, hogy hányni tudna a mostani profi testépítéstől, mert mindenkinek nagy a bele és mind ugyanolyan, ráadásul az életük egész napos evésből, edzésből és alvásból áll.

Kritizálta azt a jelenséget, hogy a profik csak azért példaképekké válnak, mert izmosak, miközben semmi személyiségük nincs, ráadásul rossz példákat is mutatnak: a fiatalok nem kardióznak, mert egyes profik azzal kérkednek, hogy nem kardióznak. Helyette telenyomják magukat koksszal és szintollal. Ebben mind igaza van.

 

Szimpatikus? Szimpatikus.

2017 januárjában újabb szívműtéte volt. Saját bevallása szerint 29-szer műtötték, ebből tizenegyszer a térdét.

 

 

Ma, kb. 120 évesen (na jó, annyi nincs, 1963-ban született) abszolúte jó formában van, legalábbis ha nem is szálkamatyi, de jó vastag, nem rogyott meg, úgy néz ki, mint egy ex-profi.

 Azt mondják, igazi harcos. Szimpatikus? Szimpatikus!

Viszont állandó anyagi gondokkal küzd, aminek nyilván van valami oka, 2017 elején pénzt gyűjtöttek neki. (Állítólag hadilábon áll az ún. munkával.)
A slusszpoén viszont nem ez, hanem hogy az instaszaron fegyverrel és pénzzel szívesen pózoló Dearth legnagyobb produkciója a kéz és lábkörmeinek a kifestése volt, amivel szerinte semmi probléma nincs és feltétlenül meg is kell osztani a képeket.


Igen, jól érted: a fenti képen látható fazon, akinek felesége és gyerekei vannak, azt tartotta fontosnak közölni a világgal, hogy festi a körmeit.


Kérdés, hogy ebben a szép új világban mindenki meghülyült, vagy csak az anabolikus szteroidok nem hatnak túl jól az agyra?

 

Ennyit a szimpátiáról.


 

 

 

 Az év egyik legnagyobb rendezvénye, az elmúlt pár évben kötelezővé vált Scitec Muscle Beach idén még jobb lesz!
A Scitec Muscle Beach apró meglepetése...
Alexis Rivera kondícióval nyerte meg a Tampa Pro-t, ahol megint szinte mindenki formán kívül volt.
Termékajánló
2,35 kg 
 / 4.8
5%   14 790 Ft  
14 050 Ft
%
4 kg 
 / 4.1
27%   14 990 Ft  
10 990 Ft
4 kg 
 / 4.6
 
8 990 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
100691 fénykép található.
EVLS Prague Pro, 2014.10.04. (Prága Pro)
EVLS Prague Pro, 2014.10.04. (Prága Pro)
Superbody 2013
Superbody 2013
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Topola Kupa - 2.rész
Topola Kupa - 2.rész
Tóth Dani szeminárium
Tóth Dani szeminárium
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....