Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

David Dearth a harcos?

2018. 02. 09.
A testépítés csodálatos világa érdekes személyiségeket tud kitermelni. Ennek két oka is van: az egyik, hogy a naiv gyermeki ábrádjainkkal ellentétben csak azért, mert valaki izmos lesz, semmivel sem lesz jobb ember, mint mások. Az átlagember értelmi hanyatlását pedig nem nagyon kell ecsetelni, különösen a 2010-es évek óta.

 


Volt egyszer egy David Dearth nevű versenyző, aki részt vett 1992-ben a Vince MacMahon által fémjelzett WBF-shown és ötödik lett. (Ez az új profi szövetség aztán behalt, mert túl nagy hangsúlyt fektettek a show-ra, a versenyzők meg nem voltak felkészülve.)
De ezen kívül jóval fontosabb, hogy IFBB profi volt, pont a hőskorban, a 90-es években. Nem volt a topban, Olympián helyezetlen volt, de összehozott harmadik helyet profi versenyen. Nem volt nagy tömege, de jó alakú versenyző volt. 
És egy igazán szimpatikus fickó, a testépítés rocker fenegyereke. Volt.

 
2010-ben gerincműtéten esett át, ahol valami fertőzés miatt komoly komplikációk léptek fel, eléggé lefogyott.

 

2014-ben szívműtét.

 Még abban az évben kijelentette, hogy hányni tudna a mostani profi testépítéstől, mert mindenkinek nagy a bele és mind ugyanolyan, ráadásul az életük egész napos evésből, edzésből és alvásból áll.

Kritizálta azt a jelenséget, hogy a profik csak azért példaképekké válnak, mert izmosak, miközben semmi személyiségük nincs, ráadásul rossz példákat is mutatnak: a fiatalok nem kardióznak, mert egyes profik azzal kérkednek, hogy nem kardióznak. Helyette telenyomják magukat koksszal és szintollal. Ebben mind igaza van.

 

Szimpatikus? Szimpatikus.

2017 januárjában újabb szívműtéte volt. Saját bevallása szerint 29-szer műtötték, ebből tizenegyszer a térdét.

 

 

Ma, kb. 120 évesen (na jó, annyi nincs, 1963-ban született) abszolúte jó formában van, legalábbis ha nem is szálkamatyi, de jó vastag, nem rogyott meg, úgy néz ki, mint egy ex-profi.

 Azt mondják, igazi harcos. Szimpatikus? Szimpatikus!

Viszont állandó anyagi gondokkal küzd, aminek nyilván van valami oka, 2017 elején pénzt gyűjtöttek neki. (Állítólag hadilábon áll az ún. munkával.)
A slusszpoén viszont nem ez, hanem hogy az instaszaron fegyverrel és pénzzel szívesen pózoló Dearth legnagyobb produkciója a kéz és lábkörmeinek a kifestése volt, amivel szerinte semmi probléma nincs és feltétlenül meg is kell osztani a képeket.


Igen, jól érted: a fenti képen látható fazon, akinek felesége és gyerekei vannak, azt tartotta fontosnak közölni a világgal, hogy festi a körmeit.


Kérdés, hogy ebben a szép új világban mindenki meghülyült, vagy csak az anabolikus szteroidok nem hatnak túl jól az agyra?

 

Ennyit a szimpátiáról.


 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
0,5 kg 
 / 3.9
 
4 490 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Aréna Kupa 2007
Major Zsolt
Aréna Kupa 2007 Major Zsolt
Mátra Kupa 2004
Major Attila
Mátra Kupa 2004 Major Attila
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Táplálkozás és paleo mánia
Táplálkozás és paleo mánia
BB.Tv Episode #117
BB.Tv Episode #117
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....