Logo
 

Imádkozz Ronnie Colemanért!

2018. 03. 16.
Minden idők legyik legnagyobb testépítője, nyolcszoros Mr. Olympia, igazi legenda - de megérte?

 

Biztosak vagyunk benne, hogy egy élsportoló máshogy számol el az életével, mint egy átlagember. Az élsportoló teljesítményre és sikerre éhes, valamitn fefogja azt, hogy az emberfeletti sportteljesítmény már túl van azon a határon, amikor  a sport még egészséges.

Ronnie Coleman a csúcson: méltán volt a világ legjobbja

Fokozottan igaz ez a profi testépítésre. A tavalyi év nagy pofon volt a rajongóknak, amikor a napnál is világosabban kiderült, hogy a ma már erősen túlzásba vitt kémia hova vezet: már nem ötven évesen halnak meg, hanem akár huszonévesen is.

 

Ronnie Coleman azonban nagyon is él.

 

 

Csak nem túl jó körülmények között, ehhez minden valószínűség szerint hozzájárult az, hogy habár egy testépítő dolga nem az, hogy okos, hanem hogy izmos legyen, Big Ron azért nem nagyon törekedett arra, hogy az emberiség szellemi elitjébe kerüljön.

 

A “light weight baby” jellegű agyatlan edzések oda vezettek, hogy karrierje után gyakorlatilag összeomlott.

 

2007 és 2018 között nyolc komoly műtétje volt, kezdve a gerincműtétekkel, majd folytatva mindkét oldali csípőprotézissel, amely során kerekesszékbe is került - és ugyan elvileg megtanult járni, nem valószínű, hogy már nem használja.

 

Aztán újabb gerincműtétek. A legutolsónál ki kellett venni a beleit, hogy a előlről hozzáférjenek a csigolyákhoz, de nem kell félni, utána visszarakták.

 

A múlt hónapban, miközben újra a járás tudományának elsajátítását gyakorolta, Big Ron azt üzente a rajongóknak: nagyon jól esik és erőt ad neki a biztatás, nem valószínű, hogy nélkülük lábra tudna állni. Ezért ne hagyják abban, továbbra is imádkozzanak érte.

Sajnos tény, hogy a legtöbb visszavonult profi testépítő keményen megfizeti izomtömegének és edzéseinek az árát.

 Ronnie Coleman azonban nem csak rettenetesen erős volt, hanem rettenetesen szarul is edzett, ami hiába volt hatékony (nyilván a kémiával és a genetikájával együtt, mert átlagember ilyen edzéstől soha nem lesz izmos, csak rokkant), ha az árát olyan formán kell megfizetni, hogy ma már nemhogy kifejezetten csúf árnyéka önmagának, hanem még normális életet sem tud élni. 

 

Félreértés ne essék: nem az a baj, hogy ma már messze van a régi formájától. (Bár ehhez ő maga is hozzájárult rendesen.) Az egészen hülyék hiszik csak azt, hogy 50 évesen is úgy kéne kinéznie, mint a legjobb színpadi formájában. A baj az, hogy a hülyesége miatt ma nem tud járni, ez pedig nem lehet példaértékű. Az a baj, hogy még csak 50 éves, de már nem tud járni!

 

 

De ő legalább nem halt bele és a károkat legalább az edzéssel okozta - ami azt is jelenti, hogy ha ésszel edzett volna, meglehet, semmi baja nem lenne.

 

 

Eközben a CT Fletcher nevű közismert trendi szakállas jutubmajom esete is sokkoló. (Mármint jutubon közismert, és régi fényképein valóban komoly fizikum, de a 3 erőmelő VB címre nem vennénk mérget.)

 

Ő - aki magát life-time naturálként beállítva - népszerűségét arra alapozta, hogy nagy elánnal buzdítja az embereket ordibálós súlyrángatásra - jelenleg szívátültetésre vár.

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 080 Ft
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
100 g.k. 
 / 5.0
 
3 950 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Joe DeAngelis
Joe DeAngelis
Vitaflex GP - PCA, 2018, Érd
Vitaflex GP - PCA, 2018, Érd
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Kaukázusi nyúl - csak állatbarátoknak!
Kaukázusi nyúl - csak állatbarátoknak!
BB.Tv Episode #1.
BB.Tv Episode #1.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....