Logo
 

Schwarzenegger is benne lesz a Terminator 6.-ban!

2017. 09. 20.
Sőt, Linda Hamilton is!

Sok év nyűglődés utána Terminator - jogok ismét James Cameron kezébe kerültek, akiről érdemes tudni, hogy fiatal, tehetséges rendezőként az ő ötlete volt az egész - még abból az időből, amikor nem csupán pénzért csinált filmeket.

Az eredeti Terminator azért lett jó, mert adva volt egy fiatal zseni és nem állt mögötte egy nagy stúdió vagy producer, aki beszeszólt volna mindenbe. Nem kellett korhatár besorolás vagy kötelező cukimukiság miatt aggódni. Persze hátrányt jelentett a kis költségvetés, de olyan ez, mijnt valami doppingszer a kreativitásnak. Ezért lett annyira jó a Terminator, mert kis pénzből, kreativitással valósítottak meg egy jó ötletet.  

A világ egyik legnépszerűbb filmje a folytatás, a Terminator 2, amelyről nekem sajnos kiábrándító véleményem van: korántsem olyan kiváló, mint az első rész. Nagyon látszik, hogy közönségbarátra lett butítva, nagy pénzt rajtak bele hogy sokat keressenek rajta. Ennek köszönhetjük a nyálas szövegeket meg a jóterminator baromságot. 

Ezután kezdődött a nyűglődés, a harmadik rész kataszrófa, a negyediket rettenetesen utálják a legtöbben (én láttam benne valamit, de kétségtelen, hogy a sztori nagyon béna), az ötödik szánalmas vergődés.

Most végre James Cameron vette a kezébe az ügyet ismét, ami nagyjából garancia. Ha nem is arra hogy jó lesz, de hogy nézhető lesz és kasszasiker lesz, arra biztosan. A slusszpoén, hogy mind Arnold Schwarzenegger, mind Linda Hamilton vissza fog térni, ha nem is főszerben. A főszereplő egy 18 éves lány lesz, ami valahol nem meglepő, hiszen hős típusú férfi főszereplővel már nem lehet filmet csinálni Hollywoodban, nehogy új példaképe legyen a fiataloknak. (A férfias, hetero, fehér férfi hős már tabu.)

A hírek szerint Arnold nem kibernetikus organizmus lesz, hanem az az ember, akiről a Skynet a T101-es modellt (vagy T800, fene se érti ezt) mintázta. Linda Hamilton visszatérése több, mint szenzáció, mégha félelmetes is. 1984-ben ugyanis jó csajnak számított, nem lepődnék meg, ha a mai negyvenesek akkor, tizenegynéhány éves pöcsösként róla ábrándoztak volna.

Az idő azonban kegyetlen és nemhogy ma, 60 évesen néz ki rosszul, de már 10-15 éve is katasztrófa volt. Egy Carrie Fisherhez hasonlító szánalmas visszatérésnek túl sok értelme nincsen még akkor sem, ha mindketten erősen mellékszerepben fognak csak feltűnni. Persze könnyen lehet, hogy a forgatásig rendbehozza magát. Erre Cameron is célzott, mondván, hogy mostanában divatja van az 50-60 éves akciósztárok visszatérésének.

Érdekesség, hogy a jogok 2019-ig a Skydance-szé, de lehet hogy Cameron megegyezett valahogy, hogy korábban elkezdhesse a projektet. Márpedig valami van, mert a rendezőt is megtalálták a Deadpoolt jegyző Tim Miller személyében. 

A rossz hír, hogy megint ugrálni fognak az időben, így valószínűsíthető, hogy mindenki vágya, a 2028-as háborút feldolgozó történet soha nem készül el.

Update!

Arnold Scwarzenegger legfrisebb nyilatkozata szerint a 6. rész semmissé teszi, felülírja, ignorálja a szégyenteljes Teminator Genyózis című szerencsétlenséget.

A jó hír pedig az, hogy egyelőre meg nem erősített hírek szerint nálunk fogják forgatni, így 2018 februárban érkezik Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton.

De mi lesz Michael Biehn-nel?

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 tab. 
 / 4.7
 
5 790 Ft
100 kap. 
 / 4.6
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
500 tab. 
 / 4.8
22%   8 990 Ft  
6 990 Ft
1 kg 
 / 4.8
 
990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104377 fénykép található.
Női Fitness OB 2001 -167cm
Szczepanowsky, Szalay, Zimber
Női Fitness OB 2001 -167cm Szczepanowsky, Szalay, Zimber
Sexy & Fit
Pamela Sue
Sexy & Fit Pamela Sue
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Pre Miskolci Fight Klub
Pre Miskolci Fight Klub
Az erőemelők dobálják a súlyt?
Az erőemelők dobálják a súlyt?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....