Logo
 

Shawn Rhodent nemi erőszakkal gyanúsítják

2019. 07. 13.
Könnyen lehet, hogy most verték be az utolsó szöget a testépítő sport koporsójába: a regnálo Mr. Olympiáról beszélünk.

 

Shawn Rhodent eddig sem az eszéért szerették és at utóbbi évtizedben jól látszik, hogy az anabolikus szteroidoh-használat nem éppen a szellemi fejlődés letéteményese. De most sikerült mindent alulmúlni.

Valaha a top testépítők top sporotlók voltak és úgy is viselkedtek.  Annak ellenére, hogy nem feltétlenül az entellektuelek sportja és gyakran azért erősen jelen van az önimádat, az igazi bajnokok szellemileg is bajnokok voltak és gyakran kiemelkedtek nem csak akarataerejükkel, hanem intelligenciájukkal is.

A társadalom általános romlása és a közösségi pöcegödörnek köszönhetően tomboló nárcizmus megtette a hatását ebben a külsőségekre annyira alapozó sportban is, főleg az oldalágaiban, ami nyilván 100%-ban van tele önmagukat fotózgató idiótákkal.

Azaz akad botrány bőven és vállalhatalan vislekedés. Ha valaki nem érti, mire gondolok, nem kell messzire néznie, elég megviszgálni, hogy viselkedik mostanában Arnold Schwarzenegger.

Shawn Rhodent azonban most nemi erőszakkal gyanúsítják, ami messze túlmegy mindenen. Volt már pár bűncselekmény ebben a világban élsportolók között is, kicsi kábítószer, kis koxkereskedelem, Craig Titus is kinyírta a titkárnőjét, de ilyen még soha. 

El lehetne mindezt ütni azzal, hogy a metoo elérte a testépítést is, de mi korántsem tudunk ezen nevetni, mivel az aktuális Mr. Olympiáról van szó.

Shawn Rhoden évekkel ezelőtt még itt Budapesten is hangoztatta, hogy Mr. Olympia akar lenni és mi konkrétan nem hittünk benne, mert azt gondoltunk, ez az egyszerű, melák, megszólalni alig bíró ember nem alkalmas szellemileg erre a feladatra - pont az volt a baja sokáig, hogy a genetika ott van, de a felkészülés nem sikerül.

Aztán tavaly összejött, és örültünk neki. Nem önmagában Rhoden személye miatt, hanem mert annyira utálja mindenki a csodagenetika Phil Heathet - pontosan annak gyökér viselkedése miatt. Úgy voltunk vele, hogy más nem, legalább Rhoden verje meg végre ezt a beképzelt, kezdteben szerény és alázatos, majd egyre vállalhatalanabb suttyót.

Így tavaly meglett Rhoden első és most már biztosan utolsó címe. A Mr. Olympián ugyanis nagyon nehéz elvenni a koronát a bajnoktól, mert nem csak fizikumban kell jobbnak lenni, hanem méltónak is kell lenni. Kai Greene évekig indult az esélytelenek nyugalmával - bár ő sosem fogta fel - mert nemcsak a fizikuma nem volt elég jó a látszat ellenére, hanem a régi elhíresült videói is ott voltak a tarsolyban.

Most azonban, hogy ilyen horderejű üggyel gyanúsítanak egy aktuális csúcs-bajnokot, a testépítő sport minden reménye elszállt, hogy valaha is elfogadott legyen. 

A sportolóknak kemény munkával sikerült mindent sztereotípiát igazolni, amit az átlagember hitt róluk.

Gratulálhatunk Shawn Rhodennek is, aki egy életre lejáratta magát és ezt a sportágat.

Mindez nem jelenti azt, hogy Shawng Rhoden valóban megerőszakolt valakit egy Utah-állambeli hotelszobában.

De tedd a kezed a szívedre: veled előfordulhatna olyan szituáció, hogy meg tudnak ilyesmivel gyanúsítani? Valahogy érdekes módon mi nem kerülünk ilyen helyzetbe.  Főleg nem találják meg a DNS-ünket.

A következményet beláthatatlanok. Shawn Rhoden karrierjének annyi, már visszavonták a 2019-es Mr. Olympia indulási engedélyét. 

Ez lehet hogy jót tesz a Mr. Olympia versenynek, mert tiszta lappal indul, nem kell egy bajnokot legyőzni. És Phil Heathet sem, mert ő sem jön már vissza.

De attól tartok, hogy mindez a profi testépítést nagyon károsan fogja befolyásolni és könnyen lehet, hogy ettől az egész sportág megrendül, vagy a tölteték kategóriák veszik át az uralmat.

Nem tudjuk mi fog történni, de kibírnánk az életet hasonló "izgalmak" nélkül is.

Update: 750.000 dollár óvasdék fejében szabadlábon védekezhet.

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
44 pak. 
 / 4.7
3%   13 880 Ft  
13 490 Ft
108 kap. 
 / 4.8
 
6 690 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
4,4 kg 
 / 4.5
 
14 590 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Nasser El Sonbaty
Nasser El Sonbaty
Superbody 2008Balázs Botond
Superbody 2008Balázs Botond
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
III. Sebi Gym Kupa
III. Sebi Gym Kupa
Superbody Kupa 2002 - 4. rész
Superbody Kupa 2002 - 4. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....