Logo
 

Újabb csodagyerek?

2019. 05. 28.
Láttunk már a világtörténelemben világ legizmosabbjának kinevezett kölyköket, de egyiküknek sem volt komoly háttere. Eddig.

Richard Sandrak talán ismerős sokaknak: ő volt pár éve kinevezve abszolút üverizmos csodagyereknek. Telt-múlt az idő, gyorsabban, mint ahogy az internet kismacskás videóiból gondolnánk és a kis Richard felnőtt lett.

Ahogy az lenni szokott, természetesen nem lett belőle az égvilágon semmi: talán spirituális dolog, hogy nem kéne előre inni a medve bőrére, talán megelégelte a szülei edzés-terrorját vagy a kényszeres majomkodást, mindenesetre nem hogy nem váltott be semmilyen reményt, hanem egyenesen visszament átlagemberbe.

Könnyen lehet azonban, hogy ezúttal más lesz a helyzet, hiszen akiről szó van, az Brandon Curry kisfia.

Brandon Curry ritka szompatikus ember a testépítés világában, aki komoly életfilozófiája mellett a családcentrikusság erényével is rendelkezik. Mindemellett negyedik lett a Mr. Olympián és behúzta idén az Arnold Classicot is.

Nos, Brandon 7 éves kisfia bekattant a "Bigger" című, Joe Weider életét feldolgozó filmtől és elkezdett edzeni - persze csak a maga szintjén. Úgy néz ki, a genetika öröklődik, mert a kiskölyök igencsak a korcsoportja élmezőnyében van fizikailag. Bár a srácot szerényen Marvelous névre keresztelték, ezt az ügyet szerencsére helyén kezelik: poén szinten.

Lehet, hogy a név kötelez, lehet hogy nem, de elképzelhető, hogy lesz belőle valami. Nem lenne rossz, mert a testépítés történetében nem sok esetet tudunk felmutatni, amikor apáról fiúra szállt a mesterség. (Arnold Schwarzenegger esetében például roppant csalódást keltően szó sincs ilyesmiről.) 

Szerencsére azért van példa: Sergio Oliva.

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
27%   29 980 Ft  
21 990 Ft
4,4 kg 
 / 4.5
5%   14 990 Ft  
14 240 Ft
500 gr. 
 / 4.3
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
0,454 kg 
 / 4.3
 
3 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Masters Testépítő MB 2002
Lakatos Mihály
Masters Testépítő MB 2002 Lakatos Mihály
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
SCITEC TESZT 2008 2.rész: Szabó Miklós
SCITEC TESZT 2008 2.rész: Szabó Miklós
BB.Tv Episode #20.
BB.Tv Episode #20.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....