Logo
 

Miért rohadt gáz Kevin Levrone?

2018. 03. 17.
A legenda visszatért, bár sejtettük, hogy nem lesz jó vége. De miért ne örülhetnénk?

Sokan nem értik, hogy most sincs minek örülni.

Már 2016-ban is rendesen ováció fogadta a nagy Kevin Levrone-t, amivel nem lett volna baj, ha tudott volna valami normális formát hozni.

Vagy legalábbis ilyen formában nem megy színpadra. Tökéletesen elég lett volna, ha ezt a szintet expókra és bemutatókra tartogatja: szenzációs lett volna arra, hogy így jelenjen meg, de a versenyzéshez nagyon karcsú.


 

De élt azzal, hogy megengedték neki a Mr. Olympia indulást, ahol az (idióta) rajongók és a médiaszopkodás ellenére csúfosan leszerepelt.

Idén pedig még egyszer visszatért: mivel Mr. Olympia szabadkártya már nem volt (nyilván a helyezetlen szereplésével már nem járt), maradt egy könnyebb Arnold Classic: az ausztrál.

Hadd idézzem itt egy ex-versenyző barátunkat, akinek igencsak van szeme  dolgokhoz:

Kevin fantasztikus visszatérést produkált. Nehezebb volt 35 fonttal, amit úgy ért el, hogy lepusztitott magáról 5 kiló izmot es magán felejtett 40 font vizet meg zsirt.

Meltóságteljesen mászkált jobbra-balra a színpadon, előtte meg mondogatta, hogy "SHABOMMM!" ,és nyakelvágó, de mégis reppernéger mozdulatot csinált. Lehengerlő - főleg annak fényében, hogy ennek mindenki örül.

Nem, nem történt meg a csoda, hogy a 2017-es pihenőben összeszedte magát. Még az elvárásainkhoz képest is csalódást okozott.

Az ember egyszerűen szégyelli magát, hogy a bálványai hogyan degradálják le magukat színvonal alatti versenyzéssel. 

                                                          Mr. Olympia 2002, második helyzett

 

Kevin állítólag nem adja fel addig, amíg nem nyer egy profi versenyt. Mi addig nem szeretnénk féllábon állni, az biztos! Szerencsére a hivatalos bejelentés úgy szól, hogy most állt utoljára színpadra.

  

                                            Arnold Classic Asztrália 2018, 0:50-től

 

Aki nem érti még mindig, mi ezzel a baj, az nézze meg a fenti két videót Kevin régi formájáról, majd a lenti, aktuálisról és próbálja a látottakat és a helyzetet úgy értelmezni, hogy a legjobb formájában sem kerülne ma már a Top 10-be.

És minderre  nem mentség a kor. Nincs korcsoport, masters kategória, ő a világ jelenlegi legjobbjai közép képzelte magát. A verseny követelményei nem lesznek könnyebbek azért, mert valaki elmúlt 50 éves, nincs engedmény: nem kellett volna elindulni vagy legalábbis nem kellett volna ilyen formával színpara állni. 

Mert aminek egy halom hülye (elképesztő módon) örül, az nem egy legenda megdicsőülése, hanem a lerombolása. 

Nemrégiben kapott Oscar díjat (ami semmi jót nem jelent) a "Három óriásplakát Ebbing határában" című film, ami az Oscar ellenére egészen jó. Van benne egy szereplő, aki rákos. Eltölt egy szép napot a családjával, és amire senki nem számít, aznap éjjel fejbelövi magát. A búcsúlevélben pedig leírja a nejének: tudja, hogy mekkora fájdalmat okozott, de azt akarta, hogy így emlékezzen rá, ne mint egy haldoklóra, aki nem tudja ellátni magát. Azt akarta, hogy ez utolsó napjuk jó legyen. 

Talán Kevin Levrone megnézhette volna ezt a filmet, mielőtt visszatért. Hogy ne így emlékezzünk rá.

Az egy dolog, hogy az emberben meg kell, hogy legyen a régi nagyon iránti alázat és tisztelet, de ez a bajnokok számára azzal a kötelességgel jár, hogy nem rombolhatják le azt a megbecsülést, amit felépítettek. 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
150 kap. 
 / 4.9
 
3 690 Ft
60 tab. 
 / 5.0
25%   3 990 Ft  
2 990 Ft
2 kg 
 / 4.8
20%   2 490 Ft  
1 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB EB 2004
Elődöntők 80kg
Artem Bradov
IFBB EB 2004 Elődöntők 80kg Artem Bradov
MTBÉ 2005
Elődöntő
Berkes László
MTBÉ 2005 Elődöntő Berkes László
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Megvan a profi kártya!
Megvan a profi kártya!
Kathi Béci bejelenti: újra body!
Kathi Béci bejelenti: újra body!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....