Logo
 

Lesz végre Conan folytatás?

2019. 03. 26.
A Conan-film sorsa egyelőre úgy néz ki, van olyan brutális, mint maga a film.

 

King Conan, vagy Legend of Conan néven fejlődne trilógiává az Arnold Schwarzeneggernek világhírt hozó eposz.  Ha lenne belőle valami.

Conan a barbár utáni Conan a pusztító mellé igencsak elférne egy harmadik rész és rebesgetik is ezt már olyan 30 éve. Talán a második rész utolsó képsorai, talán valós elképzelések szólnak arról, hogy a harmadik rész Conant, mint királyi hadvezért ábrázolná. (A Ralf Möeller által fémjelzett Xena-szintű tévésorozatot és a Jason Mamoa-féle nézhetetlen remake-t hagyjuk figyelmen kívül.)

A projekt azonban igencsak nem jött össze eddig. Ennek kezdetben valószínűleg Arnold Schwarzenegger rengeteg filmprojektje, később filmkarrierjének bealkonyulásra, majd politikai karrierje képzelte akadályát. 

A kormányzóság utáni nagy filmes visszatérés is elmaradt, még csak árnyéka sem önmagának a mozivásznon, ha egyáltalán a filmjei eljutnak addig.

2012-ben azonban mégis bejelentettek egy Conan-folytatást. Majd 2015-ben. Előtte John Milius, az eredeti rendező 2005-ben akart King Conan: Crown of Iron címmel filmet forgatni, de állítólag a projekt Robert Rodriguezen (Sin City) át a Wachowski fivérekig (Mátrix) is eljutott, mindhiába.

Nagyot dobna egy epikus mű, de a Conan jogokkal probléma van.

Arnold Schwarzenegger az idei Arnold Classicon beszélt a Terminator 6.-ról (nincsenek vérmes reményeink) és arról, hogy meghalt-e a Conan-film fejlesztése. Azt határozottan kijelentette, hogy régóta meg akarja csinálni ezt a filmet.

A Conan képregények jogait megszerezte a Marvel a képregényrajongók legnagyobb örömére, de ez egy másik téma.

A jogok egy Fredrik Malmberg nevű, videojátékfejlesztésben érdekelt üzletember kezében vannak, aki régebben megvette a komplett Robert E. Howard hagyatékot. (A Robert E. Howard nevű író találta ki Conant.)

Schwarzenegger szerint a Conan-nel akarja megvetni a lábát Hollywoodban, de nem nagyon sikerül.

Malmberg sok jót tett a Conan-mítosszal, számtalan könyv és eddig kiadatlan mű jelent meg általa, valamint videojátékok is. Ellenben a fent említett Conan-reboot is a felügyelete alatt történt meg. 

Állítólag az Universal Studios megszerezte tőle a jogokat 2012-ben, megegyezett Schwarzeneggerrel, fejlesztett egy Robert E. Howard történeteitől független forgatókönyvet (ennek okát lásd alább), találtak elhivatott rendezőt is, mégse csinálták meg a filmet. Pár jövedelmező franchise-ra koncetráltak inkább, mint a Halálfos Iramban és a Jurassic Park.

Az igen gyengén visszatérő Arnolddal pedig nem akartak rizikózni. Majd a Terminator 6. buktája után végleg letették az ügyet, a jogok pedig visszakerültek Malmberg Conan Propertys-éhez.

A helyzet ráadásul az, hogy Arnold Schwarzenegger kiöregedett az összes létező Conan sztoriból.

2018-ban az Amazon jelentett be egy nagyívű, Trónok Harca-szintű Conan sorozatot, de nem Schwarzeneggerrel. Csakhogy közben menedzsmentváltás történt és a képbe kerülő Jennifer Salk nevű SJW hülyepicsa leállítatta a projektet - csináltak helyette egy “nőcentrikus” sorozatot.

Szánalmas módon ott tartunk, hogy politikai okokból nem jöhet létre az új Conan-film: ilyen típusú férfi hősre ma már nincs szükség.

Úgy néz ki, soha nem lesz harmadik Conan-film.
Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
500 tab. 
 / 4.8
30%   8 990 Ft  
6 290 Ft
300 kap. 
 / 4.9
11%   5 590 Ft  
4 990 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
0,5 kg 
 / 4.7
 
4 790 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
Hungarian Pro 2003
FitMuscle Photo and Video Shooting
Kary Odiatu, Eddie Abbew
Hungarian Pro 2003 FitMuscle Photo and Video Shooting Kary Odiatu, Eddie Abbew
WBPF Magyar Bajnokság 2013
WBPF Magyar Bajnokság 2013
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
MU-PY - Vörös Zoli 4. rész
MU-PY - Vörös Zoli 4. rész
BB.Tv 103
BB.Tv 103
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....