Logo
 

Lesz végre Conan folytatás?

2019. 03. 26.
A Conan-film sorsa egyelőre úgy néz ki, van olyan brutális, mint maga a film.

 

King Conan, vagy Legend of Conan néven fejlődne trilógiává az Arnold Schwarzeneggernek világhírt hozó eposz.  Ha lenne belőle valami.

Conan a barbár utáni Conan a pusztító mellé igencsak elférne egy harmadik rész és rebesgetik is ezt már olyan 30 éve. Talán a második rész utolsó képsorai, talán valós elképzelések szólnak arról, hogy a harmadik rész Conant, mint királyi hadvezért ábrázolná. (A Ralf Möeller által fémjelzett Xena-szintű tévésorozatot és a Jason Mamoa-féle nézhetetlen remake-t hagyjuk figyelmen kívül.)

A projekt azonban igencsak nem jött össze eddig. Ennek kezdetben valószínűleg Arnold Schwarzenegger rengeteg filmprojektje, később filmkarrierjének bealkonyulásra, majd politikai karrierje képzelte akadályát. 

A kormányzóság utáni nagy filmes visszatérés is elmaradt, még csak árnyéka sem önmagának a mozivásznon, ha egyáltalán a filmjei eljutnak addig.

2012-ben azonban mégis bejelentettek egy Conan-folytatást. Majd 2015-ben. Előtte John Milius, az eredeti rendező 2005-ben akart King Conan: Crown of Iron címmel filmet forgatni, de állítólag a projekt Robert Rodriguezen (Sin City) át a Wachowski fivérekig (Mátrix) is eljutott, mindhiába.

Nagyot dobna egy epikus mű, de a Conan jogokkal probléma van.

Arnold Schwarzenegger az idei Arnold Classicon beszélt a Terminator 6.-ról (nincsenek vérmes reményeink) és arról, hogy meghalt-e a Conan-film fejlesztése. Azt határozottan kijelentette, hogy régóta meg akarja csinálni ezt a filmet.

A Conan képregények jogait megszerezte a Marvel a képregényrajongók legnagyobb örömére, de ez egy másik téma.

A jogok egy Fredrik Malmberg nevű, videojátékfejlesztésben érdekelt üzletember kezében vannak, aki régebben megvette a komplett Robert E. Howard hagyatékot. (A Robert E. Howard nevű író találta ki Conant.)

Schwarzenegger szerint a Conan-nel akarja megvetni a lábát Hollywoodban, de nem nagyon sikerül.

Malmberg sok jót tett a Conan-mítosszal, számtalan könyv és eddig kiadatlan mű jelent meg általa, valamint videojátékok is. Ellenben a fent említett Conan-reboot is a felügyelete alatt történt meg. 

Állítólag az Universal Studios megszerezte tőle a jogokat 2012-ben, megegyezett Schwarzeneggerrel, fejlesztett egy Robert E. Howard történeteitől független forgatókönyvet (ennek okát lásd alább), találtak elhivatott rendezőt is, mégse csinálták meg a filmet. Pár jövedelmező franchise-ra koncetráltak inkább, mint a Halálfos Iramban és a Jurassic Park.

Az igen gyengén visszatérő Arnolddal pedig nem akartak rizikózni. Majd a Terminator 6. buktája után végleg letették az ügyet, a jogok pedig visszakerültek Malmberg Conan Propertys-éhez.

A helyzet ráadásul az, hogy Arnold Schwarzenegger kiöregedett az összes létező Conan sztoriból.

2018-ban az Amazon jelentett be egy nagyívű, Trónok Harca-szintű Conan sorozatot, de nem Schwarzeneggerrel. Csakhogy közben menedzsmentváltás történt és a képbe kerülő Jennifer Salk nevű SJW hülyepicsa leállítatta a projektet - csináltak helyette egy “nőcentrikus” sorozatot.

Szánalmas módon ott tartunk, hogy politikai okokból nem jöhet létre az új Conan-film: ilyen típusú férfi hősre ma már nincs szükség.

Úgy néz ki, soha nem lesz harmadik Conan-film.
Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
30 pak. 
 / 4.8
20%   6 490 Ft  
5 190 Ft
%
1 kg 
 / 4.9
20%   5 190 Ft  
4 150 Ft
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
300 kap. 
 / 4.9
11%   5 590 Ft  
4 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
WABBA World Championship 2010
WABBA World Championship 2010
Tisza Kupa 2002
Junior Testépítés -70kg
Pál László, Sopisz Alekosz, Papp Roland, Kondor József
Tisza Kupa 2002 Junior Testépítés -70kg Pál László, Sopisz Alekosz, Papp Roland, Kondor József
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Hasizom nyújtás
Hasizom nyújtás
Strongman vs Bodybuilding Show 7.
Strongman vs Bodybuilding Show 7.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....