Logo
 

TÁMADÁS 2 DVD

2014. 10. 20.
Megjelent!

 


 

 A TÁMADÁS 2 DVD MEGJELENT!

"Mióta meg van a Támadás 2, minden nap néznem kell legalább egy jelenetet. " - Szabolcs

 

A trailer oldala

Nagyon sokan várták már hónapok óta és végre elkészült!

Sajnos nem fogja visszaadni a mozik hangulatát, de igyekszünk mindenkit kárpótolni a közel egy órás extra tartalommal. A lemez annyira tele van, hogy alig fért fel rá az anyag.

A film 2 óra 2 perces összesen. Az extrákban egy 17 perces kisfilm található "hogyan készült" címmel, amelyről Kares, sport manuális-terapeuta szakértőnk (aki szerepel is a filmben) a következőt írta sms-ben:

  Most nézzük a "Hogyan készült"-et. Nagyon röhögünk.

 

A extrák másik fele az 27 db kivágott jelenet, amely önmagában mind érdekes, vicces vagy tanulságos.

Mindezen extrákat maga Kathi Béla is a DVD-n látta először. (Mint ahogy a filmet sem látta sem ő, sem más a mozibemutató előtt.)

A TÁMADÁS 2.-t 2013 december 28.-án mutattuk be az Eurocenter mozijában, nagyteremben, teltházzal. Innen 12 állomásos országos turnéra vittük, amelyet csakis idő hiányában hagytunk abba. (Mai napig érkeznek mozis megkeresések, de idő hiányában nem tudjuk vállalni.)

 

Most megjelent végre DVD-n, amely kapható kiemelt partnereinknél:

BodyBuilder Gym  Budapest XIII.

Cutler Gold  Budapest IX.

Cutler Debrecen Debrecen

Shop.Builder Budapest Budapest XIII.

Shop.Builder Szeged Szeged

 

online: Shop.Builder.Hu

 ára: 2500- Ft

 

 Nézői vélemények:

 

 "Ez a film valami fenomenális lett. Amikor volt a pesti vetítés, utána érdeklődtem Nálad, hogy terveztek-e szegedi vetítést, mert közeledik a 30.szülinapom és ez pont aktuális lenne ajándékképpen és erre tessék összejött (halkan megjegyzem a DVD-nek is ott kell lennie a polcon:). A hatás, amit kiváltott zenével, mondanivalóval együtt, egy idézettel élve: Még azok is, akik nem tudják, miért akarnak élni, tudni fogják, miért nem akarnak meghalni."

 

"... átjött az ÉLETÉRZÉS! Amikor Béla szabadpóza volt,  srác akivel mentem azt mondta, majdnem sirt az élménytől, engem meg 1 percet át rázott a hideg és libabőrös voltam mint még sosem."

 

"Ebben a két órában egy UTAT láttam, egy életet, ami olyan, mint maga Béla: hatalmas, robusztus, kőkemény. Nekem a szombathelyi Borostyánkő út jutott eszembe róla: évezredek óta ott áll, és még ezer évig ott fog. Ez az életút is olyannak tűnt, mint amit 350 kilós gránitdarabokból raktak ki, és aki ráteszi a lábát és tipeg rajta pár lépést, annak azon nyomban remegni kezd mindene. "

 

"Tudom, hogy ezren leírták már korábban, de egyszerűen muszáj nekem is: olyan szinten kibaszott jó volt a Támadás 2, hogy arra szavak nincsenek. Most értem haza a celldömölki vetítésről, teljesen kész vagyok. Nyilván a rendező máshogy értékeli, a hibáit látja, vagy egész más szemmel nézi a készítés körülményei miatt, amiről a film után meséltél is (trabantos sztori hatalmas!), de ez messze felülmúlta azt, amire számítottam, pedig láttam majdnem az összes BBTV-t és persze az első Támadást is. "

 

"Szeretném én is megköszönni az élményt, nagyon elgondolkodtató, sok erőt adó, egyúttal szorakaztató volt a T2, amelyet már másodszor láttam tegnap a budapesti premier után. Nem volt kérdés, hogy másodszor is ott kell lennem. Sokat elárul az egészről, hogy párom is eljött másodszorra, holott ő egyáltalán nem edz, és a szereplőket is alig ismeri. Köszönet tehát neked és mindazoknak, akik segítettek. Várjuk nagyon a DVD-t!"

 

"Nagy köszönet neked ezért a filmért, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokaknak erőt adhat az élet bármely területén az üzenet amit a film sugall. Nagyon várom a dvd-t!"

 

A Támadás 2. DVD kiadvány szabványos DVD formátumú lemez, amely DVD készülékben vagy számítógép DVD  meghajtóján (ez utóbbi megfelelő szoftver használatával) játszható le.  Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
27%   29 980 Ft  
21 990 Ft
36 kap. 
 / 4.6
5%   4 990 Ft  
4 740 Ft
100 kap. 
 / 4.6
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
0,908 kg 
 / 4.8
 
7 875 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Superbody 2007
Remzső Ferenc
Superbody 2007 Remzső Ferenc
WABBA World Championship 2009
Ms.Fitness
Kellner Suzy
WABBA World Championship 2009 Ms.Fitness Kellner Suzy
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
IPF RAW Erőemelő OB 2014
IPF RAW Erőemelő OB 2014
Magyar Bajnokság 2001 - Posedown
Magyar Bajnokság 2001 - Posedown
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....