Logo
 

Újabb elképesztő mozi: “Élet”

2017. 03. 31.
Az Alien nyomdokain haladva is lehet tök más filmet csinálni. Eléri-e a mai technikával egy ilyen film a nagy előd szintjét?

 

 A lófaszt éri el.

Az Élet (Life) nem csúnyán fényképezett film és a képi világa se rossz, leszámítva a CGI fost és a szokás szerint túl sokat röpködő kamerát, amivel továbbra is azt érik el az idióták, hogy tudatosítják a nézővel: nem igazi amit lát, csak animáció. 

Ezzel kb. minden jól elmondtam a filmről.


Szerintem ez valahogy úgy történhetett hogy volt valami hülyének 58 millió dollárja, a producerek pedig elhatározták, hogy lehúzzák róla. Tuti volt elfekvőben egy már lemodellezett CGI takonylény, valami el nem készült Zs filmből, így az ingyé volt.


A sztori és a forgatókönyv kidolgozására valószínűleg csak egy hét állt rendelkezésére és senki nem tudta vállalni, ezért megbíztak két 12 éves szellemi fogyatékost. (Mellesleg ez a két gyökér írta a Deadpoolt is, amitől az egész világ el van ájulva, kivéve engem, undorítóskodni ugyanis szerintem nem olyan nehéz.)


Rendezőnek valami ultrabalfasz kellett, mert az biztos olcsó. Így össze is állt a stáb, a trükk pedig az volt, hogy megnyertek pár nagyobb színészt a produkcióra, hogy azt higgyük valami komoly készült.


Őket valószínűleg szimplán megzsarolták, például azzal, hogy egyszer csúnyát mondtak egy transzbudiról vagy nem lájkolták a gaypride-ot, esetleg hogy nem kokainoznak rendszeresen, mely dolgok ugye nyilvánvalóan a karrier végét jelentik hollywoodban bárkinek.


Érdekesség, hogy a főszerepet maga Deadpool, azaz Ryan Reynolds játszotta majdnem, de inkább forgatás közben öngyilkos lett, így csak egy mellékszerep jutott neki. 


A 12 éves szerzők és a kis nyomi forgatókönyíró barátjuk értelmi szintjük horizontjához mérten írták a sztorit és nem hiszem, hogy szolidaritásból lettek fogyatékosok a szereplők, hanem mert ennyit tudnak.

 


A történet egyébként valami olyasmi, hogy találnak egy idegen egysejtűnek tűnő organizmust, ami nagyon gyorsan fejlődik, de ez nem gyanús cseppet sem. Majd amikor már amőba-szerű csápos kis lénnyé fejlődik, a hülyebarom főtudós böngyörgeti a kis ujjaival, mint egy kibaszott idióta, amíg az le nem töri a kezét. (És ez most bárcsak szóvicc lenne csak, de nem az.) Majd mindenféle balfaszkodás során a lény szuperokos lesz a semmitől és a végén már mentőkabint is tud vezetni, miközben te agyfaszt kapsz ettől a szartól.


A vége pedig egy rohadt nagy csavar, amit simán megmondtam előre, már csak azért is, mert ilyen a tipikus lezárás balfaszwoodban. A mű egyébként mindenképpen fimtörténeti mérföldkő, mert még egy filmben sem fotózta senki magát a világűrben az instára vagy mi a szarra.


Mostanában nem írok filmekről, mert van alkalmunk kibeszélni a rádióban, de  segíteni egy mozijegyet megspórolni ezen a foson, azt hiszem, közszolgálat.

 

 Shawn Rhoden súlyos állapotba került egy vírus miatt, a tavaszi szezonja talán még menthető.
Önmagában az, hogy Molnár Peti talált egy kkiskutyát, nem lenne érdekes, de az ezzel kapcsolatos gondolatai megfontolandók.
.
Termékajánló
2,35 kg 
 / 4.8
5%   14 690 Ft  
13 955 Ft
60 tab. 
 / 4.7
 
4 190 Ft
%
3 kg 
 / 4.6
27%   14 990 Ft  
10 990 Ft
60 tab. 
 / 5.0
 
1 985 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
98184 fénykép található.
WABBA World Championship 2010
WABBA World Championship 2010
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003
Barna Róbert
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003 Barna Róbert
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Ne igyál, inkább egyél
Ne igyál, inkább egyél
Superbody 2013 open 1
Superbody 2013 open 1
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....