Logo
 

Újabb elképesztő mozi: “Élet”

2017. 03. 31.
Az Alien nyomdokain haladva is lehet tök más filmet csinálni. Eléri-e a mai technikával egy ilyen film a nagy előd szintjét?

 

 A lófaszt éri el.

Az Élet (Life) nem csúnyán fényképezett film és a képi világa se rossz, leszámítva a CGI fost és a szokás szerint túl sokat röpködő kamerát, amivel továbbra is azt érik el az idióták, hogy tudatosítják a nézővel: nem igazi amit lát, csak animáció. 

Ezzel kb. minden jól elmondtam a filmről.


Szerintem ez valahogy úgy történhetett hogy volt valami hülyének 58 millió dollárja, a producerek pedig elhatározták, hogy lehúzzák róla. Tuti volt elfekvőben egy már lemodellezett CGI takonylény, valami el nem készült Zs filmből, így az ingyé volt.


A sztori és a forgatókönyv kidolgozására valószínűleg csak egy hét állt rendelkezésére és senki nem tudta vállalni, ezért megbíztak két 12 éves szellemi fogyatékost. (Mellesleg ez a két gyökér írta a Deadpoolt is, amitől az egész világ el van ájulva, kivéve engem, undorítóskodni ugyanis szerintem nem olyan nehéz.)


Rendezőnek valami ultrabalfasz kellett, mert az biztos olcsó. Így össze is állt a stáb, a trükk pedig az volt, hogy megnyertek pár nagyobb színészt a produkcióra, hogy azt higgyük valami komoly készült.


Őket valószínűleg szimplán megzsarolták, például azzal, hogy egyszer csúnyát mondtak egy transzbudiról vagy nem lájkolták a gaypride-ot, esetleg hogy nem kokainoznak rendszeresen, mely dolgok ugye nyilvánvalóan a karrier végét jelentik hollywoodban bárkinek.


Érdekesség, hogy a főszerepet maga Deadpool, azaz Ryan Reynolds játszotta majdnem, de inkább forgatás közben öngyilkos lett, így csak egy mellékszerep jutott neki. 


A 12 éves szerzők és a kis nyomi forgatókönyíró barátjuk értelmi szintjük horizontjához mérten írták a sztorit és nem hiszem, hogy szolidaritásból lettek fogyatékosok a szereplők, hanem mert ennyit tudnak.

 


A történet egyébként valami olyasmi, hogy találnak egy idegen egysejtűnek tűnő organizmust, ami nagyon gyorsan fejlődik, de ez nem gyanús cseppet sem. Majd amikor már amőba-szerű csápos kis lénnyé fejlődik, a hülyebarom főtudós böngyörgeti a kis ujjaival, mint egy kibaszott idióta, amíg az le nem töri a kezét. (És ez most bárcsak szóvicc lenne csak, de nem az.) Majd mindenféle balfaszkodás során a lény szuperokos lesz a semmitől és a végén már mentőkabint is tud vezetni, miközben te agyfaszt kapsz ettől a szartól.


A vége pedig egy rohadt nagy csavar, amit simán megmondtam előre, már csak azért is, mert ilyen a tipikus lezárás balfaszwoodban. A mű egyébként mindenképpen fimtörténeti mérföldkő, mert még egy filmben sem fotózta senki magát a világűrben az instára vagy mi a szarra.


Mostanában nem írok filmekről, mert van alkalmunk kibeszélni a rádióban, de  segíteni egy mozijegyet megspórolni ezen a foson, azt hiszem, közszolgálat.

 

 Évekig húzódhat a kettévált IFBB küzdelme Amerikáért, egy újságíró lett az első véráldozat.
El nem tudod képzelni, hogy néz ki a kínai pénznyeremény!
Ismét két verseny a hétvégén és világ két másik végén!
Termékajánló
90 kap. 
 
 
7 690 Ft
%
3,178 kg 
 / 4.7
15%   12 990 Ft  
10 990 Ft
1 kg 
 / 4.3
 
3 790 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
1 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
97012 fénykép található.
IFBB EB 2004
Elődöntők 80kg
Marc Sanchez
IFBB EB 2004 Elődöntők 80kg Marc Sanchez
WABBA World Championship 2010

Gottlócz Zsuzsa
WABBA World Championship 2010 Gottlócz Zsuzsa
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Magyar Bajnokság 2001 - Pataki László
Magyar Bajnokság 2001 - Pataki László
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Újonc kategória
Superbody 2012 - A legenda folytatódik ... Újonc kategória
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....