Logo
 

Újabb elképesztő mozi: “Élet”

2017. 03. 31.
Az Alien nyomdokain haladva is lehet tök más filmet csinálni. Eléri-e a mai technikával egy ilyen film a nagy előd szintjét?

 

 A lófaszt éri el.

Az Élet (Life) nem csúnyán fényképezett film és a képi világa se rossz, leszámítva a CGI fost és a szokás szerint túl sokat röpködő kamerát, amivel továbbra is azt érik el az idióták, hogy tudatosítják a nézővel: nem igazi amit lát, csak animáció. 

Ezzel kb. minden jól elmondtam a filmről.


Szerintem ez valahogy úgy történhetett hogy volt valami hülyének 58 millió dollárja, a producerek pedig elhatározták, hogy lehúzzák róla. Tuti volt elfekvőben egy már lemodellezett CGI takonylény, valami el nem készült Zs filmből, így az ingyé volt.


A sztori és a forgatókönyv kidolgozására valószínűleg csak egy hét állt rendelkezésére és senki nem tudta vállalni, ezért megbíztak két 12 éves szellemi fogyatékost. (Mellesleg ez a két gyökér írta a Deadpoolt is, amitől az egész világ el van ájulva, kivéve engem, undorítóskodni ugyanis szerintem nem olyan nehéz.)


Rendezőnek valami ultrabalfasz kellett, mert az biztos olcsó. Így össze is állt a stáb, a trükk pedig az volt, hogy megnyertek pár nagyobb színészt a produkcióra, hogy azt higgyük valami komoly készült.


Őket valószínűleg szimplán megzsarolták, például azzal, hogy egyszer csúnyát mondtak egy transzbudiról vagy nem lájkolták a gaypride-ot, esetleg hogy nem kokainoznak rendszeresen, mely dolgok ugye nyilvánvalóan a karrier végét jelentik hollywoodban bárkinek.


Érdekesség, hogy a főszerepet maga Deadpool, azaz Ryan Reynolds játszotta majdnem, de inkább forgatás közben öngyilkos lett, így csak egy mellékszerep jutott neki. 


A 12 éves szerzők és a kis nyomi forgatókönyíró barátjuk értelmi szintjük horizontjához mérten írták a sztorit és nem hiszem, hogy szolidaritásból lettek fogyatékosok a szereplők, hanem mert ennyit tudnak.

 


A történet egyébként valami olyasmi, hogy találnak egy idegen egysejtűnek tűnő organizmust, ami nagyon gyorsan fejlődik, de ez nem gyanús cseppet sem. Majd amikor már amőba-szerű csápos kis lénnyé fejlődik, a hülyebarom főtudós böngyörgeti a kis ujjaival, mint egy kibaszott idióta, amíg az le nem töri a kezét. (És ez most bárcsak szóvicc lenne csak, de nem az.) Majd mindenféle balfaszkodás során a lény szuperokos lesz a semmitől és a végén már mentőkabint is tud vezetni, miközben te agyfaszt kapsz ettől a szartól.


A vége pedig egy rohadt nagy csavar, amit simán megmondtam előre, már csak azért is, mert ilyen a tipikus lezárás balfaszwoodban. A mű egyébként mindenképpen fimtörténeti mérföldkő, mert még egy filmben sem fotózta senki magát a világűrben az instára vagy mi a szarra.


Mostanában nem írok filmekről, mert van alkalmunk kibeszélni a rádióban, de  segíteni egy mozijegyet megspórolni ezen a foson, azt hiszem, közszolgálat.

 

 Minden bizonnyal a véletlenek tökéles összjátéka hozta össze azt a logisztikai bravúrt, hogy a Scitec Gold megnyitó egybeesett a Mustang nyeremény átvételi időpontjával, de persze az is lehet, hogy direkt volt.
Cedric McMillan pozitív megítélésének talán vége, de talált kifogást az újabb meghágós ügyre is.
Dallas McCarver megelégelte a kritikákat, és lapátra tette egyik legfőbb támogatóját, a Muscular Development magazint.
Termékajánló
%
30 pak. 
 / 4.8
15%   5 890 Ft  
4 990 Ft
30 pak. 
 / 4.9
 
6 990 Ft +550 pont
108 kap. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 160 Ft
%
2,27 kg 
 / 4.7
6%   16 990 Ft  
15 990 Ft
Rövid híreink

Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
93881 fénykép található.
Superbody 2010
Superbody 2010
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003
Lénárd Lajos
Szabadonválasztott
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003 Lénárd Lajos Szabadonválasztott
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Életmentés Vivivel
Életmentés Vivivel
Aerob Kathi Bélával 2.
Aerob Kathi Bélával 2.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  ÍzelítőMegosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....