Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

BodyBuilder szeminárium Békéscsaba 2015

2015. 03. 08.
Új sorozatot kezdtünk: minden eddiginél szórakoztatóbb szemináriumok azzal a céllal, hogy minél több fejbe juttassuk be a sport eszméjét.

 

 

Békéscsaba egy kedvünkre való helyszín, nem csak a kiváló Csabagyöngye Művelődési Központ színvonalas termei miatt, hanem tapasztalati okokból is, hiszen a Támadás 2. turné alkalmával is jó buli volt, ráadásul nagyon sokan eljöttek. Sajnos sosincs időnk maradni, pedig a főszervező, Olajos Károly pont az az ember, akivel jó sok megvitatni valónk lenne egy virtuális sör mellett, mert nagyon hasonló az életfilozófiánk.

Karesz próbálja összefogni a sportot, és próbál szembe menni a mai elmebeteg világgal, értékrendet adva a fiataloknak.

Ez a rendezvény is ezért valósult meg: nem feszengő hülyéket akarunk képezni, hanem normális, értékes embereket, akik tisztában vannak a rendszeres edzés fontosságával. Ezért egy ilyen szemináriumon van egy kis szakma, és sok-sok szórakoztató sztori. Pontosan olyan élmény, amiért érdemes eljönni - semmiképpen sem száraz okítás.  

Képregény:

A technika összeszerelve, a feltételek kiválóak szerencsére. Van saját projektorunk, de itt nem volt rá szükség.


A tömeg kint vár, idő van, gyorsan kattintunk egy képet.

 

A képen Karesz éppen az utolsó ajándék shakert tartja a kezében. A Scitec Nutrition gondoskodott róla, hogy mindenki oda tudjon figyelni, és tesztelhesse az újradizájnolt Full Force kiváló ízű BCAA italporával, ami pontosan passzol az új Drugs Bunny-féle szokjunk le a szar energiaitalokról, és fogyasszunk helyette BCAA-t, Glutamint, edzés előtti italt mániába, ahol a matek úgy jön ki, hogy nem csak beltartalomban, pénzben is jobban jársz. De volt F2 Krea Force ital is, ami a kreatinbevitel egyik legkellemesebb módja. Beugratós kérdés: szerinted melyik a jobb? Egy adag kreatin vagy egy Red Bull?

A rendezvényt a Scitec Nutrtion támogatja, de fel kell hívni a figyelmet az esetleges agyhalottaknak, hogy ettől még "márkafüggetlen", tehát nem veszünk vért senkitől. A két vendégünk, Nagy Hunor és Molnár Peti sem Team Scitec tagok. Ezt azért szükséges megemlíteni, mert voltak olyanok, akik azért nem jöttek el, mert  "Scitec-rendezvény." Nekik ezúton is gratulálunk. Csak halkan mondom, hogy ennyi ésszel rendelkező embereket nem is várunk, inkább mondjuk azt hangosan: jót nevettünk.  

 

A közös fotózás elmaradhatatlan része az ilyen rendezvényeknek. Mint a dedikálás is. Nem szeretünk dedikálni, nem érezzük "sztárnak" magunkat, de a tavalyi Támadás turné megmutatta, hogy hatalmas igény van rá. Ezért hozunk aláírókártyákat, mert nincs kínosabb, mint a jegyeket meg papírfecniket aláírogatni. 


 Volt pár ajándék is, például Támadás 2. DVD.  

 "Csak meg akarom köszönni a békéscsabai szemináriumot Neked, Huninak és Petinek! (És persze a rendezőknek is.) Hatalmas élmény volt, szerintem egy 5 perces szünettel még egyszer ennyit is szívesen végigültem volna! "

 

Mielőtt elkezdtük a műsort, még egy utolsó fotó, hogy biztosak legyünk benne holnap, hogy itt voltunk. Hoztunk a célra ún. fényképezőgépet, és megkértük Gyurit, aki a békéscsabai Fitness Pont tulajdonosa, hogy kattintson le minket. Gyurinak ezúton is köszönet a segítségért, ő segített abban, hogy mindenkinek meglegyen a betevő BCAA (amiben glutamin is van egyébként), azaz senki se legyen szomjas. 

 

Huni kicsit sem élte bele magát a dedikálásba: mindenkinek regényt írt az aláírókártyára, és természetesen lenyúlta a legjobb tollat. A végén már kénytelenek voltunk odaírni, hogy "ne higgy a Huninak" meg ilyesmi. 

 

A rendezvény sztárvendégei meglepően jó sztorikat meséltek. A közönség gurult a nevetéstől. Itt éppen biztonsági őr pózban várják a vendégeket.  

 

Ez egy vicces pillanat: Huni szerzett egy jegyet valahogy, és pont övé volt a nyertes sorszám. De bebukta, mert az ajándékok a vendégeinknek vannak. Volt ajándék WARMUP! is, elmeséltem a sztoriját is, de rengeteg egyéb sztorit is, amit máshol nem mondunk el, csak személyesen. Szó volt Arnold Schwarzenegger budapesti látogatásáról, a táplálékkiegészítő iparról és beszéltünk arról is, hogy mint minden iparágban, itt is vannak csalók, és hogyan tudjuk kiszűrni őket. Nyilván nem kell elmagyarázni, hogy például Scitec-et weben a Shop.Buildertől, offline a Scitec hivatalos bolthálózatából ajánlott venni. De azt igen, hogy miért. Többek között egy trükköző hülyegyerek sztoriján mindenki jót mulatott.  


"Szeretnék gratulálni a Békéscsabai szemináriumhoz;kurva jó sztorik, szakma, poénok- különösen tetszett a  Kathi Béla menedzsment előadásáról szóló bejátszás: nagy ötlet volt betenni! "

 

A közös képek számunkra is megtisztelők, és ugyan nincs sosem idő rá, de néha jó hallani egy-két személyes történetet. Most például találkoztunk egy sráccal, aki elmesélte, hogy komoly önbizalomproblémái voltak, és általunk értette meg, hogyan tegye jó irányba az életét, és hogyan legyen önbizalma.

A szervező, Karesz küldte a következőt, ő kapta valahonnan:

"Köszönjük a rendezvény szervezőinek ezt a tanulságos szemináriumot nagy motiváció volt számunkra! A támogatást Scitecnak az újj Full Force termékek tesztelését. Ősztönzöleg hatottak Molnár Péter & Nagy "Powerhuni" Hunor szavaik..,hogy nekünk is sikerülhet,de ezért tennünk,kell.. És persze Köszönjük Bunnynak hogy összehozta ezt a nagyszerű rendezvényt!"

A jövőben minden hasonló eseményről lesz beszámoló, de természetesen a szemináriumok tartalmát nem áruljuk el.

 

 LESZ-E A KÖZELEDBEN SZEMINÁRIUM? 
FIGYELD A FŐOLDALI HÍREINKET!

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
440 gr. 
 / 4.4
5%   6 990 Ft  
6 640 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
%
4 kg 
 / 4.8
20%   23 990 Ft  
19 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2018
Superbody 2018
Superbody 2006
GP2 - Tóth Dániel
Superbody 2006 GP2 - Tóth Dániel
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Scitec RAW - Fittségi Sportnapok
Scitec RAW - Fittségi Sportnapok
BB.Tv Episode #7.
BB.Tv Episode #7.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....