Logo
 

BodyBuilder szeminárium Békéscsaba 2015

2015. 03. 08.
Új sorozatot kezdtünk: minden eddiginél szórakoztatóbb szemináriumok azzal a céllal, hogy minél több fejbe juttassuk be a sport eszméjét.

 

 

Békéscsaba egy kedvünkre való helyszín, nem csak a kiváló Csabagyöngye Művelődési Központ színvonalas termei miatt, hanem tapasztalati okokból is, hiszen a Támadás 2. turné alkalmával is jó buli volt, ráadásul nagyon sokan eljöttek. Sajnos sosincs időnk maradni, pedig a főszervező, Olajos Károly pont az az ember, akivel jó sok megvitatni valónk lenne egy virtuális sör mellett, mert nagyon hasonló az életfilozófiánk.

Karesz próbálja összefogni a sportot, és próbál szembe menni a mai elmebeteg világgal, értékrendet adva a fiataloknak.

Ez a rendezvény is ezért valósult meg: nem feszengő hülyéket akarunk képezni, hanem normális, értékes embereket, akik tisztában vannak a rendszeres edzés fontosságával. Ezért egy ilyen szemináriumon van egy kis szakma, és sok-sok szórakoztató sztori. Pontosan olyan élmény, amiért érdemes eljönni - semmiképpen sem száraz okítás.  

Képregény:

A technika összeszerelve, a feltételek kiválóak szerencsére. Van saját projektorunk, de itt nem volt rá szükség.


A tömeg kint vár, idő van, gyorsan kattintunk egy képet.

 

A képen Karesz éppen az utolsó ajándék shakert tartja a kezében. A Scitec Nutrition gondoskodott róla, hogy mindenki oda tudjon figyelni, és tesztelhesse az újradizájnolt Full Force kiváló ízű BCAA italporával, ami pontosan passzol az új Drugs Bunny-féle szokjunk le a szar energiaitalokról, és fogyasszunk helyette BCAA-t, Glutamint, edzés előtti italt mániába, ahol a matek úgy jön ki, hogy nem csak beltartalomban, pénzben is jobban jársz. De volt F2 Krea Force ital is, ami a kreatinbevitel egyik legkellemesebb módja. Beugratós kérdés: szerinted melyik a jobb? Egy adag kreatin vagy egy Red Bull?

A rendezvényt a Scitec Nutrtion támogatja, de fel kell hívni a figyelmet az esetleges agyhalottaknak, hogy ettől még "márkafüggetlen", tehát nem veszünk vért senkitől. A két vendégünk, Nagy Hunor és Molnár Peti sem Team Scitec tagok. Ezt azért szükséges megemlíteni, mert voltak olyanok, akik azért nem jöttek el, mert  "Scitec-rendezvény." Nekik ezúton is gratulálunk. Csak halkan mondom, hogy ennyi ésszel rendelkező embereket nem is várunk, inkább mondjuk azt hangosan: jót nevettünk.  

 

A közös fotózás elmaradhatatlan része az ilyen rendezvényeknek. Mint a dedikálás is. Nem szeretünk dedikálni, nem érezzük "sztárnak" magunkat, de a tavalyi Támadás turné megmutatta, hogy hatalmas igény van rá. Ezért hozunk aláírókártyákat, mert nincs kínosabb, mint a jegyeket meg papírfecniket aláírogatni. 


 Volt pár ajándék is, például Támadás 2. DVD.  

 "Csak meg akarom köszönni a békéscsabai szemináriumot Neked, Huninak és Petinek! (És persze a rendezőknek is.) Hatalmas élmény volt, szerintem egy 5 perces szünettel még egyszer ennyit is szívesen végigültem volna! "

 

Mielőtt elkezdtük a műsort, még egy utolsó fotó, hogy biztosak legyünk benne holnap, hogy itt voltunk. Hoztunk a célra ún. fényképezőgépet, és megkértük Gyurit, aki a békéscsabai Fitness Pont tulajdonosa, hogy kattintson le minket. Gyurinak ezúton is köszönet a segítségért, ő segített abban, hogy mindenkinek meglegyen a betevő BCAA (amiben glutamin is van egyébként), azaz senki se legyen szomjas. 

 

Huni kicsit sem élte bele magát a dedikálásba: mindenkinek regényt írt az aláírókártyára, és természetesen lenyúlta a legjobb tollat. A végén már kénytelenek voltunk odaírni, hogy "ne higgy a Huninak" meg ilyesmi. 

 

A rendezvény sztárvendégei meglepően jó sztorikat meséltek. A közönség gurult a nevetéstől. Itt éppen biztonsági őr pózban várják a vendégeket.  

 

Ez egy vicces pillanat: Huni szerzett egy jegyet valahogy, és pont övé volt a nyertes sorszám. De bebukta, mert az ajándékok a vendégeinknek vannak. Volt ajándék WARMUP! is, elmeséltem a sztoriját is, de rengeteg egyéb sztorit is, amit máshol nem mondunk el, csak személyesen. Szó volt Arnold Schwarzenegger budapesti látogatásáról, a táplálékkiegészítő iparról és beszéltünk arról is, hogy mint minden iparágban, itt is vannak csalók, és hogyan tudjuk kiszűrni őket. Nyilván nem kell elmagyarázni, hogy például Scitec-et weben a Shop.Buildertől, offline a Scitec hivatalos bolthálózatából ajánlott venni. De azt igen, hogy miért. Többek között egy trükköző hülyegyerek sztoriján mindenki jót mulatott.  


"Szeretnék gratulálni a Békéscsabai szemináriumhoz;kurva jó sztorik, szakma, poénok- különösen tetszett a  Kathi Béla menedzsment előadásáról szóló bejátszás: nagy ötlet volt betenni! "

 

A közös képek számunkra is megtisztelők, és ugyan nincs sosem idő rá, de néha jó hallani egy-két személyes történetet. Most például találkoztunk egy sráccal, aki elmesélte, hogy komoly önbizalomproblémái voltak, és általunk értette meg, hogyan tegye jó irányba az életét, és hogyan legyen önbizalma.

A szervező, Karesz küldte a következőt, ő kapta valahonnan:

"Köszönjük a rendezvény szervezőinek ezt a tanulságos szemináriumot nagy motiváció volt számunkra! A támogatást Scitecnak az újj Full Force termékek tesztelését. Ősztönzöleg hatottak Molnár Péter & Nagy "Powerhuni" Hunor szavaik..,hogy nekünk is sikerülhet,de ezért tennünk,kell.. És persze Köszönjük Bunnynak hogy összehozta ezt a nagyszerű rendezvényt!"

A jövőben minden hasonló eseményről lesz beszámoló, de természetesen a szemináriumok tartalmát nem áruljuk el.

 

 LESZ-E A KÖZELEDBEN SZEMINÁRIUM? 
FIGYELD A FŐOLDALI HÍREINKET!

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
90 tab. 
 / 4.9
 
2 390 Ft
1 kg 
 / 4.6
 
1 490 Ft
0,5 kg 
 / 4.7
 
4 790 Ft
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Superbody 2006 GP
Lauter Victor
Superbody 2006 GP Lauter Victor
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Shawn Rhoden sztori röviden
Shawn Rhoden sztori röviden
Grand Prix Due Torri 17.
Grand Prix Due Torri 17.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....