Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

IFBB vs IFBB Pro Liga

2017. 09. 22.
Kezdődik a harc!

Enyhén szólva nem szokásunk a közösségi pöcegödörből idézni, de ez az ügy most elég jelentős. Buranits Ildikó, a WBPF magyarországi vezetője, volt IFBB Pro promóter (ő szervezett legtöbbször és utoljára magyarországon profi versenyt) a következő szöveget tette közzé:

 

"Felszólítom az IFBB Hungary/ Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség vezetőit, hogy fejezzék be a versenyzők félretájékoztatását és közöljék velük a tényeket!

Az IFBB Hungary és annak felettes szövetsége - ami mára már talán csak Európában létezik,- nem szankcionálhatja a versenyzőket, nem szabhat ki rájuk pénzbüntetést sem.

Felszólítom az IFBB Hungary/MTFSZ vezetőségét, hogy számoljanak el a versenyzőktől kikényszerített 500-1000€-s összegekkel, fizessék azokat vissza és elegánsan mondjanak le!

Itt közlöm Robin Chang úr tegnap esti közleményének fordítását, hogy azok is megértsék akik nem beszélnek angolul. Ezek a sorok Jim Manion úr mint az NPC/IFBB Pro League elnökének a szeptember 18.-án kiadott hivatalos határozatával összecsengenek."

 

 

 "Most, hogy a 2017-es Olympia Hétvége (2017 Olympia Weekend) véget ért, szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenkinek a támogatásért, és egyben válaszolok néhány pletyka és hazugság internetes közzétevőjének is.

Az alábbi a véleményem nem tükrözi az IFBB Professional League, az NPC és az American Media, Inc. álláspontját.

* Csak egy IFBB Professional League van.

* Ugyanaz az IFBB Professional League, amely az elmúlt 13 évben szervezte az Olympia Weekendet és az Arnold Classics-ot világszerte.

* Ugyanaz az IFBB Professional League, amely növelte a díjak értékét a sportolók számára a 2005. évi 1,3 millió dollárról 201,6 millió dollárra.

* Ugyanaz az IFBB Professional League, amelynek 2005-ben 15 profi versenye volt, folyamatosan növekedett és 108 versenyt rendezett világszerte Ázsiában, Ausztráliában, a Közel-Keleten, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Afrikában és Európa-szerte.

* Ugyanaz az IFBB Professional League, amelynek kizárólagos joga az IFBB Professional League státuszának megadása a sportolóknak és a versenybíróknak, valamint az IFBB Professional League versenyek törvényes elismerése világszerte.

* Ugyanaz az IFBB Professional League, amely segített több száz amatőr sportolót a profik ellen versenyezni szerte a világon, annak ellenére, hogy a nemzeti szövetségeknek az a törekvése, hogy ők amatőröknek számítsanak.

*Csak és egyedül az IFBB Professional League az útja az IFBB Pro státusza megszerzésének a Pro-selejtezőin keresztül. Ezek a kvalifikációk (Pro Qualifiers) nyitva állnak minden amatőr sportoló előtt a világ bármely részén.
Az amatőr sportolók szabadon versenyezhetnek bárhol, bármi módon, a büntetés vagy felfüggesztés nélkül.

* Az IFBB Professional League nem működhet egy elavult rendszerben, olyan nevetséges szabályokkal, korlátozásokkal és szankciókkal, amelyek már nem érvényesek a jelenlegi modern versenykörnyezetben.

* Az IFBB Professional League NEM kapcsolódik az IFBB-hez vagy az úgynevezett "Elite Pro" -hoz.

Az alapján, hogy az alapító atyáink, Joe és Ben Weider rám és David Pecker Úrra/AMI/ bízták az Olympia Weekend szervezését, az IFBB Professional League szervezésével Jim Manion Urat bízták meg.

Csak egy emlékeztető ... annak előtte, hogy az IFBB Professional League úgy döntött, hogy elválik az IFBB-től, mit tudott nyújtani az IFBB a sportolóknak? 

Kérdezd meg magadtól őszintén: "Mi az amit az IFBB az IFBB Professional League nélkül kínálni tud?"

Ez egy izgalmas időszak mindazoknak a sportolóknak, akik szeretett sportunkban részt vesznek. Ne hagyd, hogy a hazugságok és a propaganda félrevezessenek! Ha az álmod az, hogy profi légy és egy napon fellépj az Olympia színpadára, akkor csak egy választás van, és ez az IFBB PROFI LIGA (IFBB Professional League)! "

Az eseményeket mi részünkről egyelőre nem tudjuk kommetnálni, de az már látszik, hogy a profi versenyzés mostantól nem elérhetetlen vágyálom marad csupán, hanem lesz ún. reális lehetőség, hogy valaki profivá váljon, ráadásul úgy, megszűnnek azok az elképesztő anomáliák, amik ezt a sportot kísérték eddig főleg Magyarországon.

Mindez persze nem fogja csökkenteni az IFBB jelentőségét különösebben, hiszen az IFBB amatőr versenyei a legszínvonalasabbak a világon, értjük ez alatt az főleg az EB-t és a VB-t. 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
50 gr. 
 / 4.3
 
500 Ft
90 tab. 
 / 4.9
5%   2 390 Ft  
2 270 Ft
600 gr. 
 / 4.7
5%   8 290 Ft  
7 875 Ft
250 tab. 
 / 5.0
 
5 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Fitness Magyar Bajnokság 1999
Fitness Magyar Bajnokság 1999
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #83.
BB.Tv Episode #83.
Mátra Kupa 2003: Kormány Misi és Mustafa Mohammed
Mátra Kupa 2003: Kormány Misi és Mustafa Mohammed
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....