Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

Cedric végre megnyerte az Arnoldot!

2017. 03. 05.
Cedric McMillan fogyatkozó előnnyel, de behúzta a győzelmet az Arnold Classic-on, Dallas McCarver a második.

 

 

Arnold Schwarzenegger kedvenc testépítője, Cedric McMillan nyerte meg a 2017-es Arnold Classic-ot - sőt még egy feles dupla bicepsz pózra is rávette a Governátort a színpadon. Cedric-nek már évek óta érik ez a siker, és előnye a döntőben inkább fogyott, mint nőtt, kissé bevizesedett az esti show-ra, de nem volt szüksége bundára. Közel 10 kiló izmot pakolt magára tavaly óta, és ezt csodálatos arányossággal prezentálta.

Dallas McCarver hozta a második helyet, aki a döntőben egy szárazabb formával szorosan felzárkózott Cedric-re. Még mindig nem sikerült 100%-ban egységes kondíciót hoznia, akadtak vizesebb területek a fizikumán, viszont irtózatos izomtömeggel és valószerűtlenül széles vállakkal még így sem veszélyeztette senki a második helyét.

Nemcsak a dobogó felső, hanem az alsó fokán is ott a Team Scitec: Maxx Charles gyilkos (és folyamatosan javuló) kondícióval megszerezte a harmadik helyet. A döntőre csontszárazon jött vissza, még tovább élesedve a zsűrizés után, ami a felpakolt izomtömegével és egy rendes, tempós szabadpózzal együtt lesöpört mindenki mást.

Többek között Lionel Beyeke-t is, aki a győzelem egyik esélyeseként érkezett Columbus-ba, és negyedikként távozott. Ismét a kondíció volt az Achilles sarka, hiába jobb a felépítése még Cedric-nél is, és vehetné fel a versenyt méretekben Dallas-szal. Egyszerűen a testépítés csúcsán az elit genetika már nem elég, elit munkamorállal kell társulnia a sikerhez.

Juan Morel ötödik lett élete legjobb formájával. A döntőben már egyértelmű volt a verseny legalább önmaga ellen; sosem volt még ennyire jó. Sikerült javítania a combok tömegén, tökéletesen irányította a középrészét a színpadon és olyan száraz volt, mint a legjobb napjain. Ez a jelen mezőnyben egy ötödik helyet ért, és nincs oka szégyenkezni.

Fouad Abiad a döntőben robbantott igazán. Romszárazon jött vissza a színpadra estére, és a színét is helyre hozta. Ha már a zsűrizéskor is így néz ki, valószínűleg legalább egy hellyel előrébb végez. A combján minimálisan látszott a sérülés okozta vizesedés, de mindenhol máshol tobzódtak a keresztszálkák és ordított róla a minőség. Sajnos a középrésze még mindig kissé vaskos maradt, de aligha lehet Fouad-tól elvitatni, hogy a jobb napjain abszolút megérdemelt helye van a világ legjobb testépítői között.

 

Eredménylista:

1. Cedric McMillan
2. Dallas McCarver
3. Maxx Charles
4. Lionel Beyeke
5. Juan Morel
6. Fouad Abiad
7. Michael Lockett
8. Luke Sandoe
9. Vitaly Fateev
10. Will Harris

 

Cedric McMillan

 

Dallas McCarver

 

Maxx Charles

 

Lionel Beyeke

 

Juan Morel

 

Fouad Abiad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
44 pak. 
 / 4.7
 
13 890 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
17%   29 980 Ft  
24 990 Ft
%
36 kap. 
 / 4.6
20%   4 990 Ft  
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Figure Olympia 2006
Figure Olympia 2006
Skót Felföldi Játékok 2003
Súlydobás távolba: Kókusz
Skót Felföldi Játékok 2003 Súlydobás távolba: Kókusz
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Komoly Monster Pak trükk
Komoly Monster Pak trükk
Peak Minősítő Bajnokság 1.
Peak Minősítő Bajnokság 1.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....