Logo
 

Kai kondícióval nyert Brazíliában!

2016. 04. 03.
Kai Greene egy hónapon belül megszerezte a harmadik Arnold Classic címét, méghozzá újabb meglepően szoros versenyben, aminek eredménye komoly vitákat szült!

 

 

Kai Greene a 2016-os tavaszi szezonban megállíthatatlan volt: jött, látott és győzött minden egyes versenyen, ahova betette a lábát; most éppen a Brazil Arnold Classic-ot. Így villámgyorsan szerzett magának három újabb győzelmet, és kétség sem lehet afelől, hogy az őszi szezonnak Phil Heath elsőszámú kihívójaként vághat neki - feltéve, hogy idén el is indul a Mr. Olympia-n. Ennek ellenére a verseny szorosabb volt, mint arra számítani lehetett, a "Predátor" ugyanis ezúttal nem hozott olyan makulátlan kondíciót, mint a két korábbi Arnoldon, mégis éppen a szárazságával nyert.

Sokak szerint ugyanis Lionel Beyeke volt a legnagyobb ellenfele, ami váratlan volt, mivel a francia kiválóság az utóbbi években arról lett ismert, hogy képtelen profi testépítő méltó kondícióban színpadra lépni. Ez most megváltozott, bár még mindig a kondíció volt a gyenge pontja, de most valóban úgy nézett ki, mint egy profi. Egyesek Beyeke-t látták a legjobbnak, mások ragaszkodnak hozzá, hogy Kai megérdemelten győzött, a bírók viszont máshogy döntöttek: Lionel a harmadik helyen végzett. Brazíliában két éve volt egy hasonlóan nagy vitát kavaró negyedik helye - nagyon úgy néz ki, hogy Sao Paolo nem hoz neki szerencsét.

A második helyen Juan Morel végzett, akinek a romszáraz formája nem korlázotódott a verseny előtti fotókra. Az egy hónappal ezelőtti Arnold Classic USA-van ellentétben most valóban csúcsformában érkezett, és definícióban kétségkívül verte is Beyeke-t, még ha nem is volt annyira arányos. Minden bizonnyal ennek köszönheti, hogy végül - igaz, szoros csatában - sikeresen legyőzte őt a második helyért.

Vitaly Fateev és Ronny Rockel úgy végzett a negyedik és ötödik helyen, hogy valójában a dobogós helyek sorsába nem tudtak beleszólni. Egyikük sem volt csúcsformában, így végül az orosz nagyobb izomtömegének hála felülkerekedett Rockel-en, aki szemlátomást még mindig nem a régi. És a dolgok jelenlegi állása szerint talán már nem is lesz a régi soha. Mindenesetre mindkettőjüknek van helye a profi testépítésben, de a top trió egy magasabb kategóriát képviselt hozzájuk képest ezen a hétvégén.

Eredménylista:

1. Kai Greene
2. Juan Morel
3. Lionel Beyeke
4. Vitaly Fateev
5. Ronny Rockel

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
500 gr. 
 / 4.4
20%   5 490 Ft  
4 390 Ft +1000 pont
30 pak. 
 / 4.8
18%   5 690 Ft  
4 690 Ft
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
0,5 lit. 
 / 4.8
5%   5 990 Ft  
5 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
Mark Loy
Mark Loy
Superbody 2006
Zombori László
Superbody 2006 Zombori László
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Nordic Pro Kiss Jenővel
Nordic Pro Kiss Jenővel
SCITEC RAW POWER 2010 döntő
SCITEC RAW POWER 2010 döntő
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....