Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

llés Norbi nem is versenyzett, mégis bajnok lett az INBA OB-n!

2017. 05. 22.
A hétvégén volt a 2017-es INBA Naturál Országos Testépítő Bajnokság, amire az igazságosság szent törvénye miatt nem sikerült odaérnünk, ha már a Tropical ASO Classicra sem. De ezért van némi infónk.

 

 

 

 

Illés Norbi már-már legendás naturál testépítő versenyzőnk végre visszavonult, hiszen már túl öreg ehhez, más kérdés, hogy meddig bírja ki. A visszavonlulást. Egyáltalán az is csoda, hogy a legutóbbi visszavonulása ellenére idén most nem indult. Viszont részt vett, mert egyrészt bíróként kellett helytállnia  a versenyen, ami elég komoly, agyilag megterhelő, egész napos mutatvány, mindössze néhány pisiszünettel. Meg természetesen versenyző felkészítésben is jelen volt. 

 


Amire viszont senki sem számított: ezen a szombaton eljutott a naturál testépítés dicsőség csarnokába és megkapta a “minden idők legeredményesebb naturál testépítője” díjat. 


Csak gratulálni tudunk: Norbi elévülhetetlen érdemeket szerzett a naturál testépítés sportágban versenyzőként és az eszme terjesztőjeként is.

 

Sebestyén Tamás


Az ifjú jedi, Sebestyén Tamás pedig mindent vitt: abszolút bajnok lett. Sebi IPF erőemelőként indult, már ott hozzászokott a doppingtesztekhez. Tavaly kirándult egyet a Superbodyra, ahol naturálként semmi esélye sem volt, ráadásul a foga is bedagadt, mégis döntős lett. 

 


Illés Norbi megemlített nekünk egy másik érdekes versenyzőt, aki igencsak megszorongatta Sebit: Filkor Roland idén Lantos Johnnyval készült, ami erősen meg is látszott rajta. És ugyan tömegben nem volt Sebi szintjén, de nagyon száraz volt. Ő se mai csirke: már ezer éve indult Superbodyn, még Bodó Imivel volt újonc úgy 13 éve. 

 

Filkor Roland


A naturálság kérdését sokan szeretik feszegetni, amire most konkrét válaszunk van: aki gyanús volt a bíróknak, már vitték is tesztre. Sok szeretettel kint volt a WADA is, így pisilni is lehetett, meg persze minden gyanús személyt várt a poligráfos vizsgálat is. Véleményem szerint nem érdemes koxolni naturál versenyekre már csak azért sem, ennél sokkal szánalmasabb dolog nem igen létezik, de ehhez képest még marhára meg is lehet bukni. (Van egyébként néhány elképesztő kiskapu külföldön, erről is írunk hamarosan.)

 


Tudomásunk szerint a szokásos jól szervezett keretek között zajlott a verseny: gyors, pörgős rendezvény volt, nem volt csúszás. (Állítólag eléggé a főszervező, Estók Endre vitte a hátán az egészet.)  És ami a lényeg: egyre többen vannak az aspiránsok. 200 körüli versenyzőből nyilván sokat elvitt a bikini és egyéb tölteték program, de bodyban is 20-as mezőnyök voltak, ami elég komoly.  

 


Ráadásul hellyel-közzel jelen volt a Fitt Market és az NPK Charolais is: aki szerencsés volt, vásárolhatott MarhaKrisztián kiváló hamburgeréből.

 

Fotó: Székely Tomi, Balatonyi László

 

 

 FITT MARKET ÚJPEST KÖZPONTBAN IS!

FEHÉRJEFORRÁSOK
SZÉNHIDRÁTFORRÁSOK

ZSÍRFORRÁSOK

FAGYASZTOTT ZÖLDSÉGEK
és sok egyéb érdekesség!
IV. MUNKÁSOTTHON U. 10

Parkolás akár a bolt előtt villogóval!

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
1 lit. 
 / 4.7
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
90 kap. 
 / 4.7
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
17%   29 980 Ft  
24 990 Ft
300 kap. 
 / 5.0
 
10 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Arnold Classic 2005
EXPO
Arnold Classic 2005 EXPO
Superbody 2003
GP Abszolút
2. Remzső Ferenc
Superbody 2003 GP Abszolút 2. Remzső Ferenc
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Due Torri 7.
Due Torri 7.
FST-7 1. rész
FST-7 1. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....