Logo
 

Mr. Olympia 2019: Nincs dominancia, ez minden idők legjobb Olympiája

2019. 09. 14.
Minden idők legjobb versenye lehet minden idők legrosszabbnak ígérkező Mr. Olympiájából. Senki sem dominál, igazi, éles harc folyik a címért: Brandon Curry és William Bonac az esélyesek.

 

 

A 2019-es Mr. Olympia leginkább arról marad emlékezetes, hogy a címvédő bajnokot eltiltották a versenytől, a korábbi hétszeres bajnok pedig kihagyta az évet. Ezek után a versenyen dögunalomra lehetett számítani, de úgy tűnik, pont az elsöprő dominancia hiánya miatt lesz kiváló az idei Olympia.

A szomorú az, hogy a zsűrizéskor egy nagyágyú sem volt pusztító formában, viszont a jó hír, hogy a döntőig még bárkinek összejöhet, úgyhogy lehet előrelépésekre és szétesésekre is számítani.


A zsűrizés alapján Brandon Curry és William Bonac között fog eldőlni a 2019-es Mr. Olympia cím sorsa. Curry rettentő sokat fejlődött, láthatóan jót tett neki a kuwaiti klíma. Sajnos minimális vízréteggel a bőre alatt lépett színpadra, de szerencséjére senki nem volt lehengerlő formában, így ha holnapig teljesen beszárad, királyként távozhat a színpadról. Bonac szintén nem volt 100%-ig éles, de neki is szerencsére más sem. Ha tehát tud javulni a döntőig, még eldöntheti a maga javára a címért folyó harcot.


Hadi Choopan megrengette a testépítő világot: 212-es versenyzőként a Mr. Olympia open kategóriájában dobogós helyért harcol. Évek óta a vízumok miatt szenved, és kellett kihagynia rengeteg versenyt, és miután végre eljutott a színpadig, egyből odaver. Persze Roelly Winklaar is a dobogóra tör, és mivel lapos volt a zsűrizés alatt, tud még javulni a döntőig. Az már kérdéses, hogy a győzelem elérhető közelségben maradt-e neki.


Dexter Jackson és Steve Kuclo lehetnek a fő esélyesek az ötödik helyre. Jackson lehetne csalódott, hiszen a 2008-as Mr. Olympia bajnokaként tekinthetett magára favoritként, csak azóta eltelt tizenegy év, és a "Penge" sem fiatalodik. Kissé lapos volt, de talán még az első négybe is felkapaszkodhat, ha javul holnapig.


Cedric McMillan küzdhet még eséllyel azért, hogy bekerüljön a legjobb hatba, de ehhez javulnia kell a döntőre. Szerencsére ő is hagyott magának helyet, vagy helyesen nem volt a legszárazabb formájában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.9
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
120 tab. 
 / 4.6
5%   4 490 Ft  
4 265 Ft
2,35 kg 
 / 4.8
5%   15 390 Ft  
14 620 Ft
10 gr. 
 / 3.5
4%   230 Ft  
220 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104360 fénykép található.
Scitec Muscle Beach 2017, Siófok
Scitec Muscle Beach 2017, Siófok
Superbody 2018
Superbody 2018
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #96
BB.Tv Episode #96
Egy éves a Cutler Gold!
Egy éves a Cutler Gold!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....