Logo
 

Shawn Rhoden Mr. Olympia lehet?

2018. 09. 15.
Shawn Rhoden durván feljavult, és beérte Phil Heath-et a 2018-as Mr. Olympia-n, de melyikük viszi haza a címet?

 

 

A 2018-as Mr. Olympia egyértelműen véget vetett a járványnak, ami már évek óta sújtja a profi mezőnyt, névleg a mezőnyszerte elterjedt gyenge kondíciónak. Idén mindenki éles volt, de persze így is nagy különbségek alakultak ki szárazságban is.

 

A verseny a címvédő bajnok, Phil Heath és Shawn Rhoden csatáját hozta. Heath jó formával jött, pokoli vastag és egységes, de egy árnyalattal több víz maradt a bőre alatt, mint a tökéletes formájában. Így aztán izzadhat szó szerint és átvitt értelemben is, mert hiába veri a hátpózokban egyértelműen a kihívó szerepét visszaszerző Rhodent, a tűéles kidolgozottsága és a feszes dereka Olympia címet hozhat neki.

 

Roelly Winklaar és William Bonac csatázik a dobogó alsó fokáért. Nehéz is lenne két különbözőbb fizikumot elképzelni. Bonac tetőtől talpig egységes, míg Roelly-n egymást váltják a brutális és viszonylag gyenge testrészek. Mégis mindketten a földkerekség legjobb testépítői között vannak, és jó eséllyel a kondíció dönthet majd, amit a színpadon töltött idő alatt Bonac jobban tartott.

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay és Brandon Curry helye a top hatban egyelőre bizonytalan. Viszont a győzelemért hajtó Ramy számára ez hatalmas csalódás, addig az élete legjobbját hozó Curry-nek a Team Scitecből fizikumban az előlépés már most biztos. Ramy nem mutatott elég definiált és érett izomzatot, így pedig nem lehet Heath elsőszámú kihívója az Olympia címért.

Dexter Jackson, Nathan Deasha és Cedric McMillan kapott egy lövést, hogy befurakodjon az első hatba. Dexter ugyan nem változott tavaly óta semmilyen nyilvánvaló szempontból, de az ötvenhez közel már nincs sok lehetőség. A helyét még mindig megállja, de a címre már szinte semmi esélye. Nathan Deasha szépen helyrehozta a nyilvánvaló hibákat a tavaszi szezon óta, például a dereka most jól mutat a színpadon, ami talán top 6-ot ér neki. Cedric eközben egy nagyon jó, de nem 100% formát hozott, amivel a zsűrizés után bőven benne van a top 10-ben, de az első hatba valójában kevés az esélye bejutni.

A top 10-be jutásért még Lukas Osladil, Alexis Rivera, Charles Griffen és Steve Kuclo meccsel. Osladil hozta a szokásos rettenetes kondíciót és hihetetlen izomkontrollt a pózolásnál, de a strukturális gyengeségeit aligha rejtheti el ezen a színpadon. Rivera egy jó alakú testépítő, jó kondícióval, de talán egyelőre nem a legesélyesebb a pakkból. Steve Kuclo nagyon jó formát hozott, de felül némileg ellaposodott, ami sokat rontott az általános kinézetén, viszont a kondíció és az eszközök is adottak, amikkel holnapra jobb lehet. Charles Griffent pedig tisztességesen felkészült, ami a jó struktúrával együtt most talán megér neki egy top tízes helyezést is, de az Olympián csak a kőkemény csata garantált, az eredmény nem.

 

Persze a zsűrizés még nem a végeredmény, holnapig szinte bármi megváltozhat. Kövesd a döntő eseményeit a Mr. Olympia éjszakáján a Scitec Goldban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay a pletykák szerint régi-új edzőre váltott, hogy Jay Cutler ex-mentora vezesse győzelemre a következő években.
Shawn Rhoden a Mr. Olympián már tavaly legyőzte Phil Heath-et, most egy interjúban is megtette, és nem kellett több, mint némi kulturált viselkedés.
Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay ugyan műtétre készül, de talán mégsem tette ki Neil Hill szűrét annyira, mint korábban pletykálták.
Termékajánló
%
1,8 kg 
 / 4.4
30%   19 890 Ft  
13 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
108 kap. 
 / 4.3
 
7 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104351 fénykép található.
Superbody 2013
Superbody 2013
Sexy&fit
Windy Haddad
Sexy&fit Windy Haddad
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #108
BB.Tv Episode #108
Milyen egy erőemelő edzőtábor?
Milyen egy erőemelő edzőtábor?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....