Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
 

Shawn Rhoden Mr. Olympia lehet?

2018. 09. 15.
Shawn Rhoden durván feljavult, és beérte Phil Heath-et a 2018-as Mr. Olympia-n, de melyikük viszi haza a címet?

 

 

A 2018-as Mr. Olympia egyértelműen véget vetett a járványnak, ami már évek óta sújtja a profi mezőnyt, névleg a mezőnyszerte elterjedt gyenge kondíciónak. Idén mindenki éles volt, de persze így is nagy különbségek alakultak ki szárazságban is.

 

A verseny a címvédő bajnok, Phil Heath és Shawn Rhoden csatáját hozta. Heath jó formával jött, pokoli vastag és egységes, de egy árnyalattal több víz maradt a bőre alatt, mint a tökéletes formájában. Így aztán izzadhat szó szerint és átvitt értelemben is, mert hiába veri a hátpózokban egyértelműen a kihívó szerepét visszaszerző Rhodent, a tűéles kidolgozottsága és a feszes dereka Olympia címet hozhat neki.

 

Roelly Winklaar és William Bonac csatázik a dobogó alsó fokáért. Nehéz is lenne két különbözőbb fizikumot elképzelni. Bonac tetőtől talpig egységes, míg Roelly-n egymást váltják a brutális és viszonylag gyenge testrészek. Mégis mindketten a földkerekség legjobb testépítői között vannak, és jó eséllyel a kondíció dönthet majd, amit a színpadon töltött idő alatt Bonac jobban tartott.

Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay és Brandon Curry helye a top hatban egyelőre bizonytalan. Viszont a győzelemért hajtó Ramy számára ez hatalmas csalódás, addig az élete legjobbját hozó Curry-nek a Team Scitecből fizikumban az előlépés már most biztos. Ramy nem mutatott elég definiált és érett izomzatot, így pedig nem lehet Heath elsőszámú kihívója az Olympia címért.

Dexter Jackson, Nathan Deasha és Cedric McMillan kapott egy lövést, hogy befurakodjon az első hatba. Dexter ugyan nem változott tavaly óta semmilyen nyilvánvaló szempontból, de az ötvenhez közel már nincs sok lehetőség. A helyét még mindig megállja, de a címre már szinte semmi esélye. Nathan Deasha szépen helyrehozta a nyilvánvaló hibákat a tavaszi szezon óta, például a dereka most jól mutat a színpadon, ami talán top 6-ot ér neki. Cedric eközben egy nagyon jó, de nem 100% formát hozott, amivel a zsűrizés után bőven benne van a top 10-ben, de az első hatba valójában kevés az esélye bejutni.

A top 10-be jutásért még Lukas Osladil, Alexis Rivera, Charles Griffen és Steve Kuclo meccsel. Osladil hozta a szokásos rettenetes kondíciót és hihetetlen izomkontrollt a pózolásnál, de a strukturális gyengeségeit aligha rejtheti el ezen a színpadon. Rivera egy jó alakú testépítő, jó kondícióval, de talán egyelőre nem a legesélyesebb a pakkból. Steve Kuclo nagyon jó formát hozott, de felül némileg ellaposodott, ami sokat rontott az általános kinézetén, viszont a kondíció és az eszközök is adottak, amikkel holnapra jobb lehet. Charles Griffent pedig tisztességesen felkészült, ami a jó struktúrával együtt most talán megér neki egy top tízes helyezést is, de az Olympián csak a kőkemény csata garantált, az eredmény nem.

 

Persze a zsűrizés még nem a végeredmény, holnapig szinte bármi megváltozhat. Kövesd a döntő eseményeit a Mr. Olympia éjszakáján a Scitec Goldban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
500 gr. 
 / 5.0
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
17%   29 980 Ft  
24 990 Ft
100 tab. 
 / 4.6
 
1 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Bihaæ Open 2007
Antonio Furiæ
Bihaæ Open 2007 Antonio Furiæ
INBA Grand Prix 2018, Pécs
INBA Grand Prix 2018, Pécs
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Év Testépítője Díj 2011
Év Testépítője Díj 2011
Első Motivációs Testépítő Konferencia 2009 - I. rész
Első Motivációs Testépítő Konferencia 2009 - I. rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....