Logo
 

Wolf égésre áll az Arnoldon, rekord dőlhet meg

2018. 03. 03.
Dexter Jackson és William Bonac csatája szállítja a fő izgalmat az Arnold Classic-on, a visszatérő Dennis Wolf viszont látszólag a futottak még kategóriába szorul.

 

 

Dennis Wolf visszatérése négy év után történelmi fordulat lehetett volna, de a korábbi Arnold Classic bajnok nem áll jól 2018-ban. Jó esély van rá, hogy még a legjobb 10-be sem kerül, miután szemlátomást nem tudta visszaszedni régi izomtömegét.

Az élmezőny

Dexter Jackson és William Bonac harcol közben a győzelemért, mindketten kiváló fizikummal léptek színpadra. Jackson egy hatodik Arnold címmel a saját rekordját döntené meg, amivel talán soha senki nem veszi majd fel a versenyt, Bonac pedig az első komoly győzelmére hajt már top Mr. Olympia versenyzőként. Elképesztően közel vannak egymáshoz, ha nem lesz változás a döntőig, jó eséllyel a bírók prefernciája dönthet köztük.

A szoros állásnak köszönhetően Cedric McMillan is benne van még a versenyben. A címvédő kiváló formát hozott, de egy árnyalattal szárazabbnak kéne lennie egy egyértelmű első helyhez, a zsűrizés során elkezdett kissé bevizesedni, ráadásul a hátpózokban is elmarad. Persze az előbbi gondokon még javíthat a következő órákban, és potenciálisan behúzhat egy második Arnold Classic címet is a Team Scitec-nek.

A top 10 hátsó fele

Roelly Winklaar hozta a kötelező szörnyeteg fizikumot, de az arányokkal és a kondícióval még mindig akadnak nála gondok. Steve Kuclo viszont élete legjobb formáját hozta, amivel simán helye lehet a legjobb hatban, és bebizonyíthatja saját magának is, hogy érdemes folytatnia, mert bőven van még benne potenciál.

Lionel Beyeke és Hidetada Yamagishi harcol még a legjobb hatba kerülésért, és egyelőre előbbinek áll jobban a szénája. Beyeke magához képest elég jó kondíciót hozott, de lenne még hova éleseni ahhoz, hogy a csúcsot ostromolhassa. Mindenesetre leszereplésről szó sincs. Yamagishi pedig szitne hazatért az open kategóriába: sokkal jobban fest, mint 212 font alatt bármikor, és ennek egy előkelő helyezés lehet a jutalma, amire a súlykorlátos versenyzők közül kevesen lennének képesek. Remélhetőleg Hide nem utoljára próbálkozik a nagyok között.

"Futottak még"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kai Greene évek óta ködösít a versenyzési terveivel kapcsolatban, de talán Phil Heath veresége visszahozza a Mr. Olympia színpadára.
A közösségi pöcegödröt azért szeretjük (nem), mert mindenki hülyét csinál magából a segítségével.
Az idei Mr. Olympia dráma fokozódik!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
20%   14 790 Ft  
11 790 Ft +2500 pont
100 tab. 
 / 4.7
 
3 315 Ft
3 kg 
 / 4.5
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft +3500 pont
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
100691 fénykép található.
Superbody 2014
Superbody 2014
BSN Magyar Kupa 2007
Dudás Antal
BSN Magyar Kupa 2007 Dudás Antal
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Harcsafilé zellerpürével - Body.Builder Gasztro Rovat 50. rész
Harcsafilé zellerpürével - Body.Builder Gasztro Rovat 50. rész
Brutális felhúzások és evezések
Brutális felhúzások és evezések
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....