Logo
 

Wolf égésre áll az Arnoldon, rekord dőlhet meg

2018. 03. 03.
Dexter Jackson és William Bonac csatája szállítja a fő izgalmat az Arnold Classic-on, a visszatérő Dennis Wolf viszont látszólag a futottak még kategóriába szorul.

 

 

Dennis Wolf visszatérése négy év után történelmi fordulat lehetett volna, de a korábbi Arnold Classic bajnok nem áll jól 2018-ban. Jó esély van rá, hogy még a legjobb 10-be sem kerül, miután szemlátomást nem tudta visszaszedni régi izomtömegét.

Az élmezőny

Dexter Jackson és William Bonac harcol közben a győzelemért, mindketten kiváló fizikummal léptek színpadra. Jackson egy hatodik Arnold címmel a saját rekordját döntené meg, amivel talán soha senki nem veszi majd fel a versenyt, Bonac pedig az első komoly győzelmére hajt már top Mr. Olympia versenyzőként. Elképesztően közel vannak egymáshoz, ha nem lesz változás a döntőig, jó eséllyel a bírók prefernciája dönthet köztük.

A szoros állásnak köszönhetően Cedric McMillan is benne van még a versenyben. A címvédő kiváló formát hozott, de egy árnyalattal szárazabbnak kéne lennie egy egyértelmű első helyhez, a zsűrizés során elkezdett kissé bevizesedni, ráadásul a hátpózokban is elmarad. Persze az előbbi gondokon még javíthat a következő órákban, és potenciálisan behúzhat egy második Arnold Classic címet is a Team Scitec-nek.

A top 10 hátsó fele

Roelly Winklaar hozta a kötelező szörnyeteg fizikumot, de az arányokkal és a kondícióval még mindig akadnak nála gondok. Steve Kuclo viszont élete legjobb formáját hozta, amivel simán helye lehet a legjobb hatban, és bebizonyíthatja saját magának is, hogy érdemes folytatnia, mert bőven van még benne potenciál.

Lionel Beyeke és Hidetada Yamagishi harcol még a legjobb hatba kerülésért, és egyelőre előbbinek áll jobban a szénája. Beyeke magához képest elég jó kondíciót hozott, de lenne még hova éleseni ahhoz, hogy a csúcsot ostromolhassa. Mindenesetre leszereplésről szó sincs. Yamagishi pedig szitne hazatért az open kategóriába: sokkal jobban fest, mint 212 font alatt bármikor, és ennek egy előkelő helyezés lehet a jutalma, amire a súlykorlátos versenyzők közül kevesen lennének képesek. Remélhetőleg Hide nem utoljára próbálkozik a nagyok között.

"Futottak még"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Roelly Winklaar meglepetésre élete legjobb formáját hozta, Dexter Jackson és William Bonac előtt megnyerve az Ausztrál Arnold Classic-ot.
Kevin Levrone valóban folytatja a versenyzést, a kérdés csak az, hogy meglesz-e a kitűzött győzelem az Ausztrál Arnold Classic-on.
Kevin Levrone visszatérése tovább színezi az Ausztrál Arnold Classic izgalmait, ahol minden komoly név egymásnak esik még egyszer.
Termékajánló
350 g.k. 
 / 4.9
 
5 990 Ft
0,908 kg 
 / 4.8
 
7 875 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   5 890 Ft  
5 590 Ft
%
44 pak. 
 / 4.7
19%   13 880 Ft  
11 230 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
98184 fénykép található.
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
V. INBA Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság
Mátra Kupa 2005
Fitness Ritmus
Mátra Kupa 2005 Fitness Ritmus
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #95
BB.Tv Episode #95
BB.Tv Episode #127
BB.Tv Episode #127
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....