Logo
 

Wolf égésre áll az Arnoldon, rekord dőlhet meg

2018. 03. 03.
Dexter Jackson és William Bonac csatája szállítja a fő izgalmat az Arnold Classic-on, a visszatérő Dennis Wolf viszont látszólag a futottak még kategóriába szorul.

 

 

Dennis Wolf visszatérése négy év után történelmi fordulat lehetett volna, de a korábbi Arnold Classic bajnok nem áll jól 2018-ban. Jó esély van rá, hogy még a legjobb 10-be sem kerül, miután szemlátomást nem tudta visszaszedni régi izomtömegét.

Az élmezőny

Dexter Jackson és William Bonac harcol közben a győzelemért, mindketten kiváló fizikummal léptek színpadra. Jackson egy hatodik Arnold címmel a saját rekordját döntené meg, amivel talán soha senki nem veszi majd fel a versenyt, Bonac pedig az első komoly győzelmére hajt már top Mr. Olympia versenyzőként. Elképesztően közel vannak egymáshoz, ha nem lesz változás a döntőig, jó eséllyel a bírók prefernciája dönthet köztük.

A szoros állásnak köszönhetően Cedric McMillan is benne van még a versenyben. A címvédő kiváló formát hozott, de egy árnyalattal szárazabbnak kéne lennie egy egyértelmű első helyhez, a zsűrizés során elkezdett kissé bevizesedni, ráadásul a hátpózokban is elmarad. Persze az előbbi gondokon még javíthat a következő órákban, és potenciálisan behúzhat egy második Arnold Classic címet is a Team Scitec-nek.

A top 10 hátsó fele

Roelly Winklaar hozta a kötelező szörnyeteg fizikumot, de az arányokkal és a kondícióval még mindig akadnak nála gondok. Steve Kuclo viszont élete legjobb formáját hozta, amivel simán helye lehet a legjobb hatban, és bebizonyíthatja saját magának is, hogy érdemes folytatnia, mert bőven van még benne potenciál.

Lionel Beyeke és Hidetada Yamagishi harcol még a legjobb hatba kerülésért, és egyelőre előbbinek áll jobban a szénája. Beyeke magához képest elég jó kondíciót hozott, de lenne még hova éleseni ahhoz, hogy a csúcsot ostromolhassa. Mindenesetre leszereplésről szó sincs. Yamagishi pedig szitne hazatért az open kategóriába: sokkal jobban fest, mint 212 font alatt bármikor, és ennek egy előkelő helyezés lehet a jutalma, amire a súlykorlátos versenyzők közül kevesen lennének képesek. Remélhetőleg Hide nem utoljára próbálkozik a nagyok között.

"Futottak még"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Charles Griffen a semmiből nyerte meg a Muscle Mayhem Pro-t, de Akim Williams és Rafael Brandao a hétvége valódi sztárjai.
Az év egyik legnagyobb rendezvény, az elmúlt pár évben kötelezővé vált Scitec Muscle Beach idén még jobb lesz!
Juan Morel végre kvalifikált a Mr. Olympia-ra a Toronto Pro megnyerésével, de Akim Williams, Cedric McMillan és Rafael Brandao szereplése, valamint Antoine Vaillant visszatérése a hétvége igazi sztorija.
Termékajánló
2,35 kg 
 / 4.8
5%   14 790 Ft  
14 050 Ft +2500 pont
%
4 kg 
 / 4.1
13%   14 990 Ft  
12 990 Ft
%
510 gr. 
 / 4.3
5%   5 490 Ft  
5 190 Ft
2,03 kg 
 / 4.8
5%   17 990 Ft  
17 090 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
100691 fénykép található.
Kevin Levrone
Kevin Levrone
Bajnokok Éjszakája 2009
Tóth Dániel
Bajnokok Éjszakája 2009 Tóth Dániel
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
BB.Tv Episode #88
BB.Tv Episode #88
Bereczki-Bohos fotózás a Bodybuilder Gymben
Bereczki-Bohos fotózás a Bodybuilder Gymben
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....