Logo
 

Kormos Zoli küzd, mint malac a jégen!

2017. 05. 25.
Viccesen hangzik a cím, de a helyzet ennél szigorúbb: minden összejön Kormos Zolinak, hogy ne sikerüljön. De nem adja fel és néha olyat villant, hogy csak nézünk! Nemrégiben is brutál sikert ért el, de a szerencse megint elpártolt tőle.

Kormos Zoli nem tartozik a jól szituált sztáredzők közé: ő nem tart faszbúkozás közben edzést hat embernek egyszerre, hanem a hagyományos értékek mentén dolgozik, így az anyagi helyzete nem teszi könnyűvé a felkészülést. Mondhatni, minden pénzét erre költi és még egy szpomzori ígéretből is visszalépés lett, miközben még tápkieg cég sem áll mögötte, azt is meg kell venni.

Két éve emlékezetes volt a visszatérése egy Superbody GP bajnokí címmel, majd idén először nem jött össze a forma annyira a Frey Classicon, "csak" hatodik lett, bár gyaníthatóan van annyira profi, hogy tudta, hova kell időzíteni.


 

Ennek megfelelően a Tropical ASO Classicon odavert a mezőnynek, pedig nem gondoltuk volna. (Sajnos nem tudtunk ott lenni, csak fotóink vannak.) Ezután pedig Angliában próbálkozott a Molnár Peti által már jól ismert PCA szövetségnél. (A PCA versenyzőivel egyébként nem rossz a kapcsolat: partnerünk, Közép-Európa legnagyobb edzőgép importőre, a Mens Mentis által szervezett Tiger Classic 2016-on is jelen volt a PCA néhány sztárja.)

Nos, a PCA-ban Zoli megnyerte a Masterst, így másnap profiban indulhatott, ami jól jött volna a pénzdíj miatt. Csakhogy közbe jött egy kis szervezői malőr: annyira elhúzták a programot, hogy mire a testépítés sorra került, már jöttek a takarítók és be akarták zárni a csarnokot. Így ez a kategória úgy lett ledarálva, hogy még egy kihívás sem volt, nemhogy normális értékelés. Hogy a többiek voltak-e ilyan jók, vagy csak egyszerűen nem volt idő értékelni, sosem tudjuk meg, de itt sajnos Zoli nem jutott az ötös döntőbe.


 

A bodybuilding gyakran szerencsejáték, hiszen szubjekítv sport, nem lehet egzakt módon értékelni, mint az erőemelést, ezen pedig elcsúszhat pár helyezés. de közbe jöhetnek még ilyen vis maior dolgok is.

A képek a Tropical ASO Classicon készültek, fotó: Székely Tomi 

 Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
85 gr. 
 / 4.7
8%   490 Ft  
450 Ft
440 gr. 
 / 4.4
5%   6 990 Ft  
6 640 Ft
500 gr. 
 / 4.4
 
5 490 Ft +1000 pont
500 gr. 
 / 5.0
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104370 fénykép található.
WABBA World Championship 2009
Professional
Molnár Péter
WABBA World Championship 2009 Professional Molnár Péter
Sexy&Fit
Sexy&Fit
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Aszaltszilvával töltött pulykamell - Body.Builder Gasztro Rovat 44. rész
Aszaltszilvával töltött pulykamell - Body.Builder Gasztro Rovat 44. rész
Mindent eldöntő kütyü
Mindent eldöntő kütyü
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....