Logo
 

A Branch Warren visszavág?

2015. 03. 07.
Branch Warren mindenkit szeret emlékeztetni arra, hogy még mindig baromi jó, duplán igaz ez azokra, akik utálják. Úgy néz ki, az Arnold Classic után ők sírni fognak.

 

 

A kihívások alapján nagyon úgy néz ki, hogy Branch Warren és Dexter Jackson harcol az első helyért. Bár előzetesen utóbbi volt a favorit és kevesen emlegették Branch nevét, az előzetes találgatások vajmi keveset érnek az Arnold Classic színpadán, a reflektorok össztüzében.

Dexter ugyan formában volt, de önmagához képest nem hozott semmi kiemelkedőt, és főleg szemből a combizmai nem állták a sarat túl jól Branch ellenében. Persze még élesedhet a döntőre, de ahhoz komoly javulásra lehet szükség, hogy innen nyerjen - mert egyelőre úgy néz ki, nem neki áll a zászló.

Branch ugyanis ismét kiváló formát hozott: roppant egységes, sziklakemény kondíciót. Elképesztő szeparáltság és minőség minden pózban, hiába nem esztétikus a fizikuma, ez a fajta izmosság és felkészültség az, amit a profi mezőny legjobbjaitól várni lehet, és ez könnyen egy harmadik Arnold címet hozhat neki.

A harmadik helyre - a kihívások alapján - egy ideig úgy tűnt, Justin Compton lesz a biztos befutó, de a zsűrizés végére Cedric McMillan, a Team Scitec üdvöskéje is felküzdötte magát egy direkt összevetésre. Az újonc alsó testben magabiztosan veri Cedric-et, főleg szemből, de deréktól felfelé Cedric tömege, izomtapadásai és szeparációja egyértelműen riválisa fölé helyezik. Mindkettejükben van még potenciál arra, hogy javuljanak a döntőig - könnyen lehet, hogy ez fogja eldönteni a dobogós hely sorsát. Sőt, talán még a két bajnokesélyest is megszorongathatják.

Úgy éz ki, Evan Centopani és Roelly Winklaar fogja teljessé tenni a top hatot. Előbbi a biztató felkészülési fotók ellenére nem látszott klasszissal jobbnak, mint a korábbi években, Roelly viszont masszív tömeget rántott fel. Már a problémás hátizomzata is eléggé rendben van. A hírhedten rettenetes pózolása viszont nem javult, így hiába a fejlődés, azt nem tudja megfelelően prezentálni, ezért egyáltalán nem biztos, hogy a bírók végül neki adják az ötödik helyet.

Brandon Curry, a Team Scitec egyik legújabb tagja jelen pillanatban a hetedik helyért meccsel középszerű kondícióval, Vitaly Fateev ellen, aki szárazságban a porba alázza Curry-t, adottságok terén azonban nem ellenfele. Ben Pakulski eközben nem hozott csúcsformát és egyébként sem tudott látványosat fejlődni, ennek megfelelően nem számíthat a 10. hely környékénél jobb eredményre.Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
1 lit. 
 / 4.7
 
6 490 Ft
%
1,8 kg 
 / 4.5
30%   19 890 Ft  
13 990 Ft
90 kap. 
 / 4.9
 
2 450 Ft
21 pak. 
 / 4.2
 
15 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104359 fénykép található.
Vitaflex GP - PCA, 2018 Érd
Vitaflex GP - PCA, 2018 Érd
Superbody Kupa 2001
Superbody Kupa 2001
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Vörös Zoli - Kaposváron
Vörös Zoli - Kaposváron
Mésziék Lengyelországban
Mésziék Lengyelországban
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....