Logo
Eszteró Zsolt Naturál testépítő Blogja - III. rész  

Eszteró Zsolt Naturál testépítő Blogja - III. rész

Eszteró Zsolt Naturál testépítő Blogja - III. rész

Blog-block III.rész
..avagy álljunk meg egy szóra

Az áprilisi blogom egy kicsit későbbre íródott és ezért bocs azoktól, akik nyomon követik a felkészülésem. Ez amiatt van, hogy az április bővelkedett munkában,sikerben,történésekben.

Nézzük egy kicsit tényszerűbben hogy is áll a felkészülésem.

Úgy gondolom naturálként teljesen elégedett lehetek az eddigi eredményekkel. Pár dologban változtattam egy kicsit. A kajálási szokásaimon egy kicsit lazítottam. Édességek továbbra sincsenek benne, de a szénhidrátok és húsok terén merészebb lettem. "Fullturmixként" visszaraktam a Myomax-ot a felkészülésbe. Egyszerűen a vaníliástól oda vagyok meg vissza. Szerintem a Scitec használ valami "ízfüggőségokozó" komponenst. :-) A fehérje- és kalória bevitelem mindig megvan és ennek az alapját a csirkemell,tojás, és perpill nagyobb mennyiségű "vollkorn" kenyér adja. Van aki elítéli a kenyeret van aki nem. Tömegelés alatt úgy gondolom simán belefér a teljes kiörlésű vagy a rozskenyér.


"Alternatív edzésmódszerek paraolimpikonoknak"
 

Így, ebben a lazább táplálkozásban, a súlyom is feljebb ment. 92-93 kiló most. Az edzésen használt súlyokkal sincs problémám. Vannak erősségeim és gyengéim. Ami nagyon gatya a bicepsz és a mell. A mell egy érdekes dolog, mert volt, hogy 170 kiment kereten, de van, hogy a 130 is rámszakad. Igazából nem tudok épkézláb magyarázatot erre. Ez van! Ilyet osztott a gép! A guggolás az egész tűrhető. Asszem van egy paparazzi felvétel is 200-ba 6-ot. Szerintem nem rossz egy fitneszes sráctól. :-) Közte menne a hátraszaltó is. :-)


Nyomd meg a play-t a videó lejátszásához!

A váll az megint egész jól megy. Nyakból nyomás kereten 90 kiló megy sorozatban. Az oldalemelésben legutoljára 30 kilóig mentünk fel. A tricepsznél kitaláltam egy új gyakorlatot guggolókereten. :-) Mivel az "A gyakorlatot" már kitaláltam, ezt frappánsan "B gyakorlatnak" neveztem el. :-) Lehet ki kéne tényleg azt könyvet már adni mondjuk "Alternatív edzésmódszerek paraolimpikonoknak" címmel. Vennék mint a cukrot. Már több tucat ember végzi ezeket a nagyon szarul kinéző gyakikat. Ronda de finom... vagy egy bolond százat csinál?


Nyomd meg a play-t a videó lejátszásához!

Király az edzőtársam George, mert frankón tud húzni. Sokszor cinkeljük egymást edzés közben. George most olyan 114 kiló és nagy gigászi lábakkal rendelkezik. Sokszor kedvesen ránéz a lábamra és csak ennyit mond: "chicken legs". Elmosolyodva nyugtázom a kedvességét és közlöm vele, ha nem megy ki neki az "xy" ismétlés akkor hangosan elkezdek énekelni a terem kellős közepén. Ez általában megteszi a hatását mert ki az aki szívesen ég többszáz ember előtt. :-) (Legutóbb Ausztriában megtanultam jól jódlizni is. Lehet ezt is beveszem a sokkoló edzésmódszerek listájába.)


És most mindenki menjen...
 

Bár sokkoló edzésmódszerekben nincs hiány. Szeretem nézni azokat akik keményen edzenek. Bele tudok én is izzadni. Különböző írások amiben megemlítenek ismét olyan ami motivál. Pl. motivál, és ki**szott jól esett, az írása Enigmának, ahol taglalja, hogy 2005-ben nem is Scorus Bernátot látta ellenfélnek hanem engem. Ért hozzá na! :-) Ugyanilyen motiváló az osztrákok írása rólam ahol én lettem kikiáltva az "überszuperszimmetriakirálynak".


Testépítés "imidzs"-építő
 

Szeretem a kritikákat. Még ha rossz is. Mindegyikből tanul az ember. Nem megsértődni kell egy kritikán, hanem átgondolni és a lehetőségeinkhez mérten javítani, korrigálni.

Áprilisban a versenyszezon is beindult. A versenyzőknek össze kellet rakni a gyakikat és be kellett állítani a színpadi "imidzsüket". Egy bajnok attól az, hogy megtanul a saját egyéniségének és testalkatának legoptimálisabb formában, járni, megállni, fordulni, mimikázni. Ha ezek nincsenek meg, akkor a színpadi kép nem egységes és széteső. Ez helyezéseket jelenthet egy versenyen! Az eddigi eredmények azt bizonyítják, hogy nem végeztünk rossz munkát.


És fitness "imidzs"-építő is
 

Ui: Az egyik videófelvételen egy hatalmas ember is megjelenik pár másodperecre, akit a legtöbben csak a "rettenetes" néven emlegetnek. Nem hiába! :-) Kiváncsi vagyok kitaláljátok-e ki az. (Monthe Christo grófja címen egy cikkben már szerepelt nálunk. Ő is egy nagy tanító!)

Eszteró Zsolt
001 (2006.02.12) | 002 (2006.03.12) | 003 (2006.04.30) | 004 (2006.06.01) | 005 (2006.07.04)
006 (2006.08.07) | 007 (2006.09.30) | 008 (2006.10.17)
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
33%   29 980 Ft  
19 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
0,5 kg 
 / 4.7
 
4 790 Ft
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB Páros Testépítő OB 2000
Balkó Anna, Vásárhelyi Zoltán
IFBB Páros Testépítő OB 2000 Balkó Anna, Vásárhelyi Zoltán
WABBA World Championship 2009
Super Masters
Lily Mario
WABBA World Championship 2009 Super Masters Lily Mario
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Szentesről az Olimpiára!
Szentesről az Olimpiára!
A marha legdrágább részei és a híres bélszínroló
A marha legdrágább részei és a híres bélszínroló
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....