Logo
Eszteró Zsolt Naturál testépítő Blogja - VII. rész  

Eszteró Zsolt Naturál testépítő Blogja - VII. rész

Eszteró Zsolt Naturál testépítő Blogja - VII. rész

Natural BLOG 7

Sajna egy álom tovaszáll.....de lassan már kezdem megszokni az ilyen jellegű kudarcokat Los Angeles storno. :-(

Üröm az örömben hogy időközben leadtam a jelentekezésem egy nemzetközi Grand Prix-re Olaszországba, Bolognába.

Nézzük, hogy miként alakítottam ki az ezévi versenyszezonom: ami biztos, hogy a naturál készülésnek köszönhetően kisebb súllyal fogok versenyezni mint eddig tettem. Perpillanat 80 kilogramm vagyok és kb. 1 hét választ el a (szerintem) versenyformától. Amit viszek versenyre olyan 78-79 kiló lesz. Én magam is jubilálok és elmondhatom hogy ez év októberében léptem először versenyszínpadra 10 évvel ezelőtt.

A szabadgyaki lassan kész... a rám jellemző stilizált jelmezes, showszerű, megdöbbentő és mulatságos... aki látott már az tudja, hogy a rám jellemző dilis (B)Eszteró dominál majd a színpadon. Remélhetőleg mindenki jól szórakozik majd. :-DDD

A Superbody az év versenyének ígérkezik. Kicsit bánt, hogy nem tudok ott lenni mint szpíker, de majd talán jövőre ismét civilben. Szinte biztosan 77-78 kilógramm körül leszek. Igyekszem a legjobb formámat hozni ami telik tőlem. Visszahozom az igazi egykori Superbody fílinget a színpadra. Aki ott volt egykor a 90-es évek Superbody versenyein, az tudja, hogy mekkora showszerű szabadgyakik voltak. Hátha sikerül ezeket egy kicsit visszahozni legalább a Superbody versenyekre.

Az év utolsó versenye számomra a Bolognában rendezett Nemzetközi Grand Prix. A body evolution kategóriában 75 kilógrammot kell majd hoznom. De szerintem az eddigi tendenciát figyelembe véve menni fog.

Az edzőtársam George és Gajda "Mr Bangkok" Zoli már látták a majdnem kész fazont, és annál lelkesítőbb visszajelzés nem kellett mint amit kaptam: "Nem kell neked cucc, mert ugyanazt a fazont tudod hozni így is!"


Ennél többet majd a versenyen
 

Bár néha nálam is vannak hullámvölgyek és egyszer úgy érzem kicsi és lapos vagyok, de másnap már pont az ellenkezőjét látom.

Az edzés hullámzóan megy, akárcsak a kedélyállapotom. Próbálok még nagyobb súlyokat használni, több-kevesebb sikerrel. Jellemzően inkább a szuperszettek megszállottjának mondanám magam. Kardió? Nem igazán csinálom mert félek, hogy nagyon vinné a súlyt, így igencsak csínján bánok vele. A kardió, ha van, hegymenetben való gyors tempójú sétát jelöl, illetve az akrobatika edzést amit a gyerekeknek tartok.

A kaja az elég drasztikus. Ilyen még nem volt. Csirkemell csak hétvégén! Hétközben fehéjebevitelként csak halfilét és tejsavó turmixot használok. A 100% Whey Proteinből 2-3 óránként iszok egy dupla adagot. Napközben elrágcsálok egy zacskó pufirizst. Főtt illetve párolt rizst egyáltalán nem eszek mert elkezd tőle felmenni a súlyom. Zöldségköretet fogyasztok viszont. Brokkoli mixet általában. Tavaly még rengeteg tojást ettem, most azt is korlátoztam.

Tápkiegek közül a Scitec 100% Whey Proteinjét iszom látástól mikulásig. (A csokis jobb mint a vaníliás). Zsírégetők közül az Arkopharma cég által még "kísérleti" stádiumban lévő zsírégető kapszuláját fogyasztom. Megjelenésekor a shopban is remélhetőleg kapható lesz.

A bőrömre is gondolok az idén, tehát a szolizás mellett egy önbarnító kapszulát is tesztelek. Az utolsó 2 hétben ráállok a Highland cég Water Away vízhajtójára is, ami eddig mindig jól bevált minden évben. Sőt valószínűleg a 100% Wheyt is lecserélem Scitec Whey Isolate-re. Kell, hogy egyre tisztább és gyorsabb felszívódású fehérjét vigyek be.


Kellékek
 

Lassan megvásárolom a barnító krémet is Dream Tan (formula 2). Ennek szép "aranyos", bronzos színe van a formula 1-el szemben. A pózgatyó a szokásos kedvencem fekete bársony. Ja és hosszú hidrogénezett szakállat hagytam a versenyre... najó csak vicceltem. :-DDD

Hamarosan Blog (nekem) nyóc!

Ui: A fényképek direkte ilyenek. :-) Aki kíváncsi, hogy mi sült ki ebből a felkészülésből az jöjjön ki a Superbodyra okt 14.-én. Sőt nem csak aki kíváncsi rá, jöjjön el mindenki, hogy igazi népünnepély legyen és rekord számú néző. A versenyre készülőknek pedig kívánok sikeres szereplést és csúcs formát!

Ui 2: Mindenki nézze meg a Fehér Tenyér című filmet. Borsódzott a hátam amikor néztem a tornaedzéseket ugyanis mintha csak magamat láttam volna 15-20 évvel ezelőtt. Pont ugyanilyen keretek közt folyt akkoriban a felkészülésünk. Ez nem egy badis film, de rengeteget lehet tanulni belőle. Számomra egy kultuszfilm a Pumping Iron mellett. 2007-ben Oscarra jelölik!!!

Train hard,Train Nutellar!
Eszteró Zsolt
001 (2006.02.12) | 002 (2006.03.12) | 003 (2006.04.30) | 004 (2006.06.01) | 005 (2006.07.04)
006 (2006.08.07) | 007 (2006.09.30) | 008 (2006.10.17)
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.8
11%   6 190 Ft  
5 490 Ft
%
 
 / 5.0
33%   14 790 Ft  
9 860 Ft
0,5 lit. 
 / 4.8
 
5 990 Ft
1 kg 
 / 4.6
 
1 490 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104376 fénykép található.
Superbody 2010
Superbody 2010
Superbody 2003
Németh, Ormándi
Superbody 2003 Németh, Ormándi
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Fekvenyomó okosságok a GPC bajnokaitól
Fekvenyomó okosságok a GPC bajnokaitól
Kötelező gyakakorlat erősembereknek. De mi az a MAS Wrestling?
Kötelező gyakakorlat erősembereknek. De mi az a MAS Wrestling?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....