Logo
Vince Taylor interjú  

Vince Taylor interjú

Vince Taylor interjú

- Vince, mi van veled? Még mindig kitűnő formában vagy, jól nézel ki - mintha versenyre készülnél! Mivel foglalkozol most, hogy telnek a napjaid?
- Ugyanazt csinálom, mint általában. Reggel edzek, délután otthon vagyok a gyerekekkel (kettő fiú, Isaiah és Vincent) Aztán az üzlettel foglalkozom, majd este visszamegyek a terembe edzeni mégegyszer.

- Azt mondtad, tutira visszavonultál a testépítéstől. Van egyéb terved a testépítéssel kapcsolatosan?
- Jelenleg nincs. Folytatom az edzéseket, hogy jól nézzek ki és tudjak vendégpózolni később.

- Úgy gondolom, Te vagy a „feltalálója” egy új stílusnak a pózolásban. Honnan jött az ötlet, hogy szakíts a „konvencionális” pózoló rutinnal? Ki vagy mi inspirált?
- Valóban én hoztam be „Vince Taylor”-t a színpadra. A színpad az, ahol ellazulok és a legjobban érzem magam! Amikor pózolni látsz, a személyiségemet látod kifejeződni a zene által, amely egy kitűnő módja a kommunikációnak – mindezt különböző körülmények között!

- Mivel foglalkoztál, mielőtt IFBB pro lettél?
- Berlinben dolgoztam az US.Army-nak civilként, sosem voltam katona. Fegyverspecialista voltam.

- Évekig a top6-ban voltál az Olympián. Nem vagy csalódott, hogy nem nyerted el a címet?
- Sosem vágytam a címre. Szóba se jött, hogy csalódott lennék. Lee Haney volt a Mr. Olympia, nem volt mód legyőzni.

- Miért adtad fel a terved, hogy 8-szor Masters Olympia légy?
- Az „ok” a nagy kérdés. Még mindig nem tudok rá válaszolni. Egyszerűen feladtam a harcot, mert meg lettem győzve. Személy szerint tudom, hogy van egy személy, aki irányítja az egész profi testépítést. Ezt a személyt és az embereinek egy csoportját hívom „bennfenteseknek”. Mindegy, milyen okból, de a testépítő karrierem utóbbi hat évében a „bennfentesek” a legszemetebb dolgokat tették velem, hogy elvegyék a kedvemet. Bár nem hagyom őket győzni, csak azt tudom mondani: sok csatát kell harcolnod majd egy ponton vissza kell lépned és kinyitni a szemed!

- Úgy gondolod a Masters Olympián ugyanazok a problémák, mint a Mr.Olympián?
- Nem kéne egy lapon emlegetni a kettőt. A Masters Olympia egy kemény procedúra. Ez egy jó ötlet volt, egy nagyszerű teória, de rosszá vált és ráadásul sosem lett olyan elfogadott. Őszintén: meg tudja valaki magyarázni, mi az a Masters Olympia? Én azt kérdezem, mi a célja. Joe Weider találta ki ezt az eszményképet, jó hangzott (de csak hangzott), még én is hittem benne! Az első verseny után, amelyen Lou Ferrigno nem győzött, a cél és az érdeklődés mélyebbre süllyedt, mint a Titanic! Amikor egy év múlva 40 lettem, úgy döntöttem, hogy segítek építeni a Masters divíziót, úgy éreztem az akkori Top5 státuszommal a Mr.Olympián megmutathatom a világnak, hogy mit lehet elérni és bármilyen életkorban és sikeresnek lehet lenni. Győzni péntek este a Mastersen, majd indulni szombaton a Mr.Olympián. 8-szor győzni a Mastersen: ez történelmet írna – kész voltam erre! És akkor kaptam egy hívást egy „bennfentestől” hogy változtak a szabályok!

- Vannak speciális edzési trükkjeid? Úgy hallottam, valami vállsérülésed volt!
- Soha nem volt komoly vállsérülésem hála istennek! Évek óta ugyanúgy edzem a vállaimat és működik. Az új edzővideóm hamarosan kijön, mindent tartalmaz, amit tudok, a „Taylor-trükköket” is!

- Mit gondolsz, ki ma a legjobb testépítő? Lesz-e „új Vince Taylor”?
- Kétségkívül Ronnie Coleman. (De idén már nem fog nyerni!) Nincs senki, aki hasonlítható vele! De jussanak eszünkbe a bennfentesek: sajnálom Ronnie, élvezet volt nézni téged! Vince Taylor csak egy van, nem lesz következő. Ez nem azt jelenti, hogy én olyan nagyszerű vagyok vagy ilyesmi. Egyszerűen azt jelenti: én mindent a magam feje után csináltam, tetszik vagy sem. Az én utam nem olyan, mint másoké: számomra ez az egész csak szórakozás, kreativitás a színpadon, a „szórakoztató” szerep. Melvin Anthonyt kedvelem. De ezek után másokról nem sokat tudok mondani.

- Kapcsolatban vagy más versenyzőkkel? Támogatsz valakit?
- Rengeteg versenyzővel, női versenyzőkkel is kapcsolatban állok.

- Mit gondolsz, jó irányba megy a testépítés?
- A testépítés évek óta ugyanarra tart - sehova! Ez egy ördögi kör! A sport be és kiforgat embereket a magjából, ahogy éppen szüksége van rá. De ezek a helycserék nem a változást szolgálják, hanem a rendszer működését, a szereplők életben tartását. („Bennfentesek.”) Hogy tudna a sport fejlődni és változni ugyanazzal a kapitánnyal, amely a sport hajóját irányítja 20 éve? Elgondolkodtató! A bírók csak termékei a rendszernek, ők azzal a szándékkal jönnek, hogy fairek legyenek és jól csinálják a dolgukat! A kérdés: ki írja a szabályokat? Ki az IFBB „rendőrsége”? (A „bennfentesek”) Ha megérted ezt a problémát, megérted a testépítést!

- Tartasz szemináriumokat?
- Készülök, hogy rajongóim kedvéért folytassam céljaimat a testépítésben. Szemináriumokat fogok tartani, mint ahogy pár éve csináltam a világ körül. Már nem izgat a versenyzés, de le fogom nyűgözni a világot színpadi pózolásommal - ez sokkal szórakoztatóbb!

Drugs Bunny

Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
500 gr. 
 / 4.4
20%   5 490 Ft  
4 390 Ft +1000 pont
108 kap. 
 / 4.8
5%   6 990 Ft  
6 640 Ft
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   3 990 Ft  
3 190 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104376 fénykép található.
Phil Hernon
Phil Hernon
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Diétás madártej fehérjedúsan - Body.Builder Gasztro Rovat 32. rész
Diétás madártej fehérjedúsan - Body.Builder Gasztro Rovat 32. rész
IPF RAW Fekvenyomó: térdumi vagy nem gumi?
IPF RAW Fekvenyomó: térdumi vagy nem gumi?
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....