Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
Hát még nekem, avagy egy kis pszicho-szomatika  

Hát még nekem, avagy egy kis pszicho-szomatika

Hát még nekem, avagy egy kis pszicho-szomatika

Hogy Lenda Muré, Anja Langer, Tímea Majorova vagy talán éppen X. Kovács, Szabó, Nagy, Éva, Mária stb. lehess, azaz hogy a lehető legjobbat, legszebbet hozd ki magadból. A Te formádból, testedből. A Hát még nekem, többek között egy könyv címe. A szerző a méltán ismert és népszerű dr. Lux Elvira szexológus. Ő volt az első hölgy, aki pszichoszomatikát tanított a budapesti orvosi egyetemen. Sok hitetlen orvostanhallgatónak bizonyította be, szervezetünk hibás működésén hogyan lehetünk úrrá, illetve: tudatunknak óriási szerepe van a központi idegrendszer működésében. A doktornő "egyszerű" módszerrel bizonyította be, majdnem minden előadásán a kételkedő orvostanhallgatóknak, mennyire tudunk hatni az "önálló" szervünk működésére. Előadásai alatt bizonyítékként előhívta és eltüntette szájáról a vírus okozta herpeszt, a diákok nem kis megdöbbenésére. Ha hiszel magadban, egészen egyszerű: a 'nem' szóval el tud tüntetni a tüneteket, megálljt tudsz parancsolni a kóros folyamatoknak.

Használhatod ezt a hiten alapuló pszichológiát a táplálkozásban, fogyáskor, hízáskor, étvágy növelésnél-csökkentésnél és használhatod a tested építésében is. Kimeríthetetlen a lehetőség és a terület egyaránt. Ma már elcsépelt frázisnak érzed (de hidd el, minden frázis bőséggel hordoz igazságot) a bölcs mondást: Tested Templom, úgy bánj vele! Gyönyörű templomot építhetünk pszichoszomatikával és következetes edzésmunkával, anélkül azért nem megy. (De Te, aki olvasod soraim már tudhatod az úton járni is jó és nem megérkezni. Jó edzeni még ha nem is mindig esik jól. Nincs új a nap alatt, nem kell újra feltalálni a spanyol viaszt és jöhetnének csőstül a frázisok, pedig egyszerűen csak újra fel szeretném hívni a figyelmed képzeleted teremtő erejére, a hatékonyság fokozása. Képzeld el Tested Templomát szépnek. Oly szépnek, amilyennek szeretnéd. Programozd be azt a képet lefekvés, felkelés előtt, akár edzés előtt, vagy közben is. Milyen legyen a karod, lábad, hasad, feneked…

Milyen legyen az összkép! Ha úgy gondolod lehetetlen, vagy ostobaság, felejtsd el, felejtsd el! Nem segíthettem. Mondtam: hinni kell, mint a Templomban!

Kurzusokon, tréningeken sok-sok pénzért tanítják, hozzák eléd, ami benned van! Egy olyan csodálatos programot, amit a Jó Isten, vagy az evolúció belénk tett. Nekem is megvan, hát még Neked?!

Önmagadból kihozni a lehető legszebbet, erre jó, erre is jó a pszichoszomatika. Ha sántító embereket látsz, nem csoda ha eszedbe jut a gondolat, vajon hová nem akar menni?, de most építkezzünk. A negatív tüneteket leállíthatod egyetlen 'nem' szóval (hogy hányszor mondd? Nem Tudom). Talán a hit erejétől függ, a lényeg, hogy csináld. A programozás és előhívás fejlesztő módszerénél pedig a képzeleted legyen az elsődleges szerep. Lásd magad győztesnek a dobogón, lásd magad a kívánt eredménnyel. Ha Tímea Majorova akarsz lenni, az ugye azért nem fog menni, őt már megteremtették, de önmagadból a legjobbat kihozni, menni fog. Lehet, hogy hasonlítani is fogtok plasztikai sebész nélkül is. Egyre figyelj: Az "Akarom" szót felejtsd el most. Csak a képzelet a nyerő. Az ilyen leszek, ilyenné válok stb. működő szó a képzeleterővel. Az 'akarom' szó kimondásánál a tudat eléd rak egy 'de' szót. Akarom, de…

Valamilyen gát miatt, vagy gátak, kifogások miatt meghiúsul az eredmény. Lehet, hogy ezt hívjuk görcsös akarásnak?! Nem tudom, de mindegy minek nevezzük, a lényeg az elkerülése. Képzelőerő, hit, programozás, következetes edzés és meglesz a hatás.

Nyár van, felszedtem pár kilót, a hasam is fedettebb. Szeretném ha újra feszesebb "kissé" bordásabb lenne (nem annyira mint a VB-n :) én is indítom a programot! Legyünk együtt sikeresek.

 

Jó munkát, őszinte szeretettel: Kati
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
30 pak. 
 / 4.7
11%   6 190 Ft  
5 490 Ft
0,9 kg 
 / 4.7
5%   6 990 Ft  
6 640 Ft
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
3 kg 
 / 4.5
12%   16 990 Ft  
14 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003
Barna, Kokovai, Serfőző, Szabó, Tóth
Magyar Bajnokok Éjszakája 2003 Barna, Kokovai, Serfőző, Szabó, Tóth
Fitness Magyar Bajnokság 1999
Fitness Magyar Bajnokság 1999
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Debrecen Szuperkupa - 1
Debrecen Szuperkupa - 1
BB.Tv Episode #97
BB.Tv Episode #97
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....