Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
Szőröstül-bőröstül?!  

Szőröstül-bőröstül?!

Szőröstül-bőröstül?!

Na mire gondolsz? Én is arra...

Talán egyetlen más nyelvben sem találunk annyi kifejezést a szőrrel kapcsolatban, mint nyelvünkben: szőrmentén, szőrszálhasogatás, szőrös szívű, szőrös talpú, szőrös nyelvű... Ezzel nincs is semmi baj... gondoltam... amit meg testünkön meghagyott az evolució vagy a jó Isten az meg úgy jó, ahogy van, biztos nem véletlen...

De nem így gondolják ifjabb ismerőseim, akik néhány szőrszál kinövése után, nem frissen csupaszítva, már nem mennek az utcára, csak hosszú nadrágban. Jöjjön egy kis anatómia-élettan. Szerkezetben és eredetben a haj és szőrzet között nincs lényeges különbség. Az újszülött fején csak néhány selymes, vékonyszálú hajat (lanugot) találunk, amely születés után rövidesen kihullik, hogy az irhában található hajgyökerekből, hajszemölcsökből kinövő fejdísz, dekoráció védje, védte fejünket (tűző naptól, erős széltől, Hamburgtól, Londonig). Ja és a frizura „kozmetikai” jelentősége is ott van, akár a párválasztásban is (dögös vörösek, huncut barnák, egzotikus feketék, és a szelíd szőkék?) A haj színe a haj elvesztése ezért is érdekel sokunkat. Haladjunk hellyel, trenddel lejjebb. Szakemberek szerint a női mellen egy-ket szál szőr természetes (na de ki merné bevállalni?) A szopási reflexek kiváltásának erősséget fokozhatja (babáknál ). A hónaljszőrünk segít az optimális testhőmérséklet szabályozásában (szegény J.Roberts meghagyott hónaljszőre hetekig bulvár táma volt ).

Na de mi újság a nemi szőrzetünkkel? (muff, cica, macska.. stb) Jozefin, Napoleon szerelme mesélhetne nekünk... Amikor Napoleont várta erről a szőrről vett „szerelmi parfümöt”, hogy még vonzóbb, erotikusabb lehessen. Ja hölgyeim, nincs az a drága parfüm, ami kenterbe verhetné a feromont! Hogy „őzike” lábunkon mi a fenének maradt még az a „pár” szál, már csak a teremtő tudja... (de ami megmaradt nem lehet véletlen!) Romániaban létezik egy falu, ahol igazi szőrös nők élnek és a férfiak versenyeznek kegyeikért. Ezek a hölgyek a kutatások szerint, mind-mind sikeresek, erősek és nem utolsó sorban a leggazdagabbak környezetükben! Lehet, hogy a mellékvesekéreg hormonjai állnak a háttérben? -nem tudom. Azt viszont igen, hogy szőr és szexualitás összefügg, de manapság inkább szőrtelenítési terrorrá nőtte ki magát. Ha szőrös vagy, nem vagy Nő?! (illetve cssak a román kissfaluban ) Reklámokból tudjuk, a selyemsál nem akadhat fenn a lábunkon, hónaljunk a legizgalmasabb, legszebb (csupasz) testrészünk!? Talán még gyenge harcot folytatunk (strandszezonon kívül szigorúan) a bikinivonalért. A szőr eltávolitására egész iparág nőtte ki magát. És egyre fájdalommentesebb lesz, ha pénzed-időd van, akkor még akár véglegesen is megszabadulhatsz tőle.

Hölgyeim a Titkok Kertje egyre titok nélkülibb lesz?! (hiába, a globális felmelegedés, ugye...) Nemreprezentatív felmérésem szerint: férfi esetében, ha van szőr, akkor legyen kevés és gondozott, nő esetében ha van szőr, akkor sincs ! Illetve jól elkülönülnek a csupaszok és a „szőrösebbek” 20-as, 30-as éveikben járó férfi és hölgy megkérdezetteim már nem ”lázadnak” a terror ellen. Minden megkérdezett hölgy rendszeresen szőrtelenít, hónalj-, lábszőrzete teljesen hiányzik, nemiszőrzetét fazonosítja egy keskeny csíkra, illetve teljesen megszabadul tőle. A megkerdezettek kb. 5%-a különböző mintákért erre szakosodott „fodrászt” keres fel. Ezen korosztaly férfi tagjai természetesnek tartjak ezt a hozzáállást és ők maguk is borotvaljak, gyantáztatják hónaljukat, illetve fazonosítják nemiszőrzetuket ”hogy ne kelljen a dzsumbujban keresgélni” . Véleményük szerint az orális szexnél mindez alapkövetelmény. Az „idősebb” generáció kérdzettjei, mindkét nemnél toleránsabbak, bátrabbak, vagy konzervatívabbak?! Itt nem volt elengedhetetlen feltétel a szőrtelenseg, de kihangsúlyozták a higiéniát. A megkérdezettek kb. 5%-a úgy vélekedett, hogy a „kopasz” figura pedofíliára hajazhat... Illetve férfiaknál feminin vonásokat erősít. Ebből a „garnitúrából” a nők: 75%-a szereti ha egy férfinak szőrös a mellkasa, és 85%-a számolt be róla, hogy izgatólag hat rá, az úgynevezett ”tigris vonal” (köldöktől lefelé húzódó szőr). Csupán a háti szőrtől van herótjuk (darwin bekecs-atavizmus 93%).

Hölgyeim nem tudom, lázadjunk-e a kiindulási pont ellen: a tesztoszteronmentes Millói Vénusz ellen, vagy álljunk be a sorba... Az egyre tökéletesebb borotvákért, vagy gyantázúszettekért?!

Azt kívanom Nektek, Önöknek legyen egy olyan pasi az életetekben, aki minden porcikátokat szereti szőröstül-bőröstül!!! Ja, és viszont szerethessétek!

őszinte szeretettel: Kati
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
120 kap. 
 / 4.7
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
90 kap. 
 / 4.7
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
%
120 tab. 
 / 4.7
20%   5 790 Ft  
4 630 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Strongestman: Magyarország-Szerbia 2003
200kg-os guggolás
Darázs Ádám, és akkor nekiállt viccelni :)
Strongestman: Magyarország-Szerbia 2003 200kg-os guggolás Darázs Ádám, és akkor nekiállt viccelni :)
Ironman 2006
Troy Alves, David Henry, Kris Dim
Ironman 2006 Troy Alves, David Henry, Kris Dim
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Nem baj hanem kérted, akkor is kapsz tanácsot!
Nem baj hanem kérted, akkor is kapsz tanácsot!
BEK: Klasszikus evezés
BEK: Klasszikus evezés
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....