Logo
Csoki akarok lenni... vagy alma :D !!!  

Csoki akarok lenni... vagy alma :D !!!

Csoki akarok lenni... vagy alma :D !!!

Ha igaz, amit görög bölcseink írtak, az vagy amit megeszel… és a bölcselet után jöjjön egy frázis: nincs új a nap alatt. Vidács Éva összegyűjtötte a kishazánkban hivatalosan, vagy félhivatalosan kerengő összes diétát és megjelentette: Nagy fogyi könyv címen.

A könyv olyan nagyon sikeres lett, hogy lakóhelyem könyvtárából, teljességgel hiányzott . Annyira "elragadtatta" magát valamely olvasó, vagy ne adj Isten könyvtáros, hogy elfelejtette visszahozni. Ez a legnagyobb bizonyíték a sikerre és Te, kedves olvasó, akinek felkelthettem az érdeklődését! Tényleg nincs olyan diéta, ami kimaradt volna! Még a cetliken, vagy szájról-szájra terjedő "csodakúrák" is benne vannak. Egységes rendbe foglalja értekítélet nélkül még a sokkoló módszereket is! A szempontok egységesek, a kúrák összehasonlíthatók. A könyv nagy erénye, hogy a másutt drágán, több kötetben megjelenő diéták, itt lényegüket kiemelve egyszerűen, olcsón jelennek meg. A lapok felső szélén kedves figurával jelezve van, melyik diéta költséges, számolást igénylő, illetve rövid vagy hosszú, kitartást igénylő, avagy könnyedén elvégezhető. A jel után választ kapsz kinek ajánlott és mit érhetsz el vele. Röviden közli a módszer lényegét, a feltételeket és követelményeket, majd a kúrák leírása után ízletes receptek is következnek (persze nem mindenütt ). Találtam magamnak három vidám diétat, amelyekről már hallottam, de ilyen részletességgel nem ismertem... Ha nem untatlak, olvasd el... Az asztrodiétát azoknak javaslom, akik hiszik, hogy "sorsunk ott van a csillagokban". A részletesség igénye nélkül elmondom Neked vízöntőségemet .

Test: alkata izmos, húsos, széles vállakkal, de végtagjai hosszúak, vékonyak. Alsó és felsőteste formás, harmonikus .

Kockázati tényezők: arc, nyak, fenék, test közepe .

Táplálkozás: alapvetően egészségesen táplálkozik, de szeret nassolni, és nem reggelizik... Hizását a stressz, rossz alvás, időhiány és az évek mulásának köszönheti.

Teendők: mozogjon sokat .

Táplalkozás: zöld tea, édesség, alkohol csökkentés, megvonás! 6 óra gyaloglás, 4 óra kerékpározás, 3 óra jogging hetente, sok folyadék bevitele és harc a stressz ellen...

Hát ez lennék én. Van benne valami, de az aerob munkát (ennyit?!) nem mindig tudnám időhiány miatt elvégezni... na meg nem vagyok az a "joggingolós típus" sajna... Az alma kúrát hamarosan ki fogom próbálni, hiszen almán és odafigyelésen kívül nem igényel mást. Az első héten: délig csak almát, délben és este növényi táplálékot kell fogyasztani, a 2. hét is ugyanez, de a vacsora most már, csak alma, a 3. héten jön a csak alma + a citromos víz szomjúság esetén. Napi 5-szori étkezéssel, 2-3kg alma fogyasztása javasolt. Vegyszermentes Idared, vagy Golden almát javasolnak. Az alma héjastól, magostól fogyasztandó! Ha jól csináltuk, kb 3-5kg súlycsökkenés várható három hét alatt. Rengeteg haszna lesz a súlycsökkenés mellett, de néhány szabályt nem árt betartani, a részleteket megtalálod a könyvben.

A felemelő nassolást és csoki kúrát egyenesen nekem ajánlják (vagy mégsem, mert vízöntő vagyok? ) Azert ki fogom próbálni. Kb. 0.5kg lehet leadni egy nap alatt a csokoládenappal. Boldogság érzettel lehet fogyni, a vér megnövekedett triptofán tartalma miatt , stresszoldó, koncentráció javító. Sajnos, csak 1 napig javasolt a végzése . A diéta lényege: a kakaó, és csokoládé megfelelő mértekű fogyasztása elősegítheti a súlycsökkenést! Recepteket talász a könyvben, de a tízorait "megosztom" Veled: fél banánt darabolj fel es forgass kókusz reszelékbe és szórd meg reszelt csokival! Jó mi!? Ha bejön, megírom, de egyenlőre nagyon-nagyon tetszik!!! Örülök, hogy elolvastad és sikerült kicsit bemutatni - ajánlani egy remek gyűjteményt (ha nem ismerted...)

Jó próbálkozást!!!

őszinte szeretettel: Kati
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,273 kg 
 / 4.7
24%   20 890 Ft  
15 890 Ft
Új!
300 gr. 
 / 4.5
Új!  
5 690 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104356 fénykép található.
IFBB Fitness MB 2005
Barta Tímea
IFBB Fitness MB 2005 Barta Tímea
MTBÉ 2005
Muscularity Round
Berkes László
MTBÉ 2005 Muscularity Round Berkes László
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Drogmentes Maraton Start 2009
Drogmentes Maraton Start 2009
Red Rock Reality 37.
Red Rock Reality 37.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....