Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
Csoki akarok lenni... vagy alma :D !!!  

Csoki akarok lenni... vagy alma :D !!!

Csoki akarok lenni... vagy alma :D !!!

Ha igaz, amit görög bölcseink írtak, az vagy amit megeszel… és a bölcselet után jöjjön egy frázis: nincs új a nap alatt. Vidács Éva összegyűjtötte a kishazánkban hivatalosan, vagy félhivatalosan kerengő összes diétát és megjelentette: Nagy fogyi könyv címen.

A könyv olyan nagyon sikeres lett, hogy lakóhelyem könyvtárából, teljességgel hiányzott . Annyira "elragadtatta" magát valamely olvasó, vagy ne adj Isten könyvtáros, hogy elfelejtette visszahozni. Ez a legnagyobb bizonyíték a sikerre és Te, kedves olvasó, akinek felkelthettem az érdeklődését! Tényleg nincs olyan diéta, ami kimaradt volna! Még a cetliken, vagy szájról-szájra terjedő "csodakúrák" is benne vannak. Egységes rendbe foglalja értekítélet nélkül még a sokkoló módszereket is! A szempontok egységesek, a kúrák összehasonlíthatók. A könyv nagy erénye, hogy a másutt drágán, több kötetben megjelenő diéták, itt lényegüket kiemelve egyszerűen, olcsón jelennek meg. A lapok felső szélén kedves figurával jelezve van, melyik diéta költséges, számolást igénylő, illetve rövid vagy hosszú, kitartást igénylő, avagy könnyedén elvégezhető. A jel után választ kapsz kinek ajánlott és mit érhetsz el vele. Röviden közli a módszer lényegét, a feltételeket és követelményeket, majd a kúrák leírása után ízletes receptek is következnek (persze nem mindenütt ). Találtam magamnak három vidám diétat, amelyekről már hallottam, de ilyen részletességgel nem ismertem... Ha nem untatlak, olvasd el... Az asztrodiétát azoknak javaslom, akik hiszik, hogy "sorsunk ott van a csillagokban". A részletesség igénye nélkül elmondom Neked vízöntőségemet .

Test: alkata izmos, húsos, széles vállakkal, de végtagjai hosszúak, vékonyak. Alsó és felsőteste formás, harmonikus .

Kockázati tényezők: arc, nyak, fenék, test közepe .

Táplálkozás: alapvetően egészségesen táplálkozik, de szeret nassolni, és nem reggelizik... Hizását a stressz, rossz alvás, időhiány és az évek mulásának köszönheti.

Teendők: mozogjon sokat .

Táplalkozás: zöld tea, édesség, alkohol csökkentés, megvonás! 6 óra gyaloglás, 4 óra kerékpározás, 3 óra jogging hetente, sok folyadék bevitele és harc a stressz ellen...

Hát ez lennék én. Van benne valami, de az aerob munkát (ennyit?!) nem mindig tudnám időhiány miatt elvégezni... na meg nem vagyok az a "joggingolós típus" sajna... Az alma kúrát hamarosan ki fogom próbálni, hiszen almán és odafigyelésen kívül nem igényel mást. Az első héten: délig csak almát, délben és este növényi táplálékot kell fogyasztani, a 2. hét is ugyanez, de a vacsora most már, csak alma, a 3. héten jön a csak alma + a citromos víz szomjúság esetén. Napi 5-szori étkezéssel, 2-3kg alma fogyasztása javasolt. Vegyszermentes Idared, vagy Golden almát javasolnak. Az alma héjastól, magostól fogyasztandó! Ha jól csináltuk, kb 3-5kg súlycsökkenés várható három hét alatt. Rengeteg haszna lesz a súlycsökkenés mellett, de néhány szabályt nem árt betartani, a részleteket megtalálod a könyvben.

A felemelő nassolást és csoki kúrát egyenesen nekem ajánlják (vagy mégsem, mert vízöntő vagyok? ) Azert ki fogom próbálni. Kb. 0.5kg lehet leadni egy nap alatt a csokoládenappal. Boldogság érzettel lehet fogyni, a vér megnövekedett triptofán tartalma miatt , stresszoldó, koncentráció javító. Sajnos, csak 1 napig javasolt a végzése . A diéta lényege: a kakaó, és csokoládé megfelelő mértekű fogyasztása elősegítheti a súlycsökkenést! Recepteket talász a könyvben, de a tízorait "megosztom" Veled: fél banánt darabolj fel es forgass kókusz reszelékbe és szórd meg reszelt csokival! Jó mi!? Ha bejön, megírom, de egyenlőre nagyon-nagyon tetszik!!! Örülök, hogy elolvastad és sikerült kicsit bemutatni - ajánlani egy remek gyűjteményt (ha nem ismerted...)

Jó próbálkozást!!!

őszinte szeretettel: Kati
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
17%   29 980 Ft  
24 990 Ft
100 tab. 
 / 4.6
 
1 990 Ft
90 tab. 
 / 5.0
 
1 590 Ft
%
25 gr. 
 / 4.8
20%   300 Ft  
240 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2009
Teenager Összetett
Superbody 2009 Teenager Összetett
IFBB EB 2004
Páros Elődöntő
Anja Jacobs, Martin Koslowski
IFBB EB 2004 Páros Elődöntő Anja Jacobs, Martin Koslowski
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Waldorf saláta fehérjedúsan - Body.Builder Gasztro Rovat 29. rész
Waldorf saláta fehérjedúsan - Body.Builder Gasztro Rovat 29. rész
BB.Tv Episode #32.
BB.Tv Episode #32.
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....