Logo
Szabolcsnak…  

Szabolcsnak…

Szabolcsnak…
(és más pasiknak )…
aki azt kérte írjak róla. miért teszik a Nők Őt "tönkre"

Drága Szabolcs!

Igazad van: Minket nem lehet kiismerni . "Amikor azt mondom, tisztában vagyok a nőkkel, azt úgy értem, tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok tisztában velük. Minden egyes nő, akit valaha ismertem, kész rejtély számomra, mint ahogy kétségkívül önmaga számára is" -írta Thackeray.

A nők megértésének kulcsa, nem létezik. Ez az évezredes szitu kényelmes Nektek, kényelmes Nekünk… mert, ha nincs kulcs, nem is kell keresni . Persze néha jó lenne, ha legalább szándékotokban állna a keresés… és nem csak ránk hagynátok kényelmesen a dolgokat, "a nők már csak ilyenek…" alapon. Még esetleg olyankor is, ha veszítenénk titokzatosságunkból, kiismerhetetlenségünkből.

A lényeges különbségeket kívül-belül tapasztalhattad, érezted . Györgyivel: Jó illata volt, gömbölyű (eredendően több zsírt tartalmazunk a férfiak 12%-ával szemben) a "legfontosabb alkatrésze védetten, karosszérián belül volt, bár a mellei nem voltak hatalmasak". Gazdálkodásból élők körében közismert, hízott tehenet nem szabad megvenni - a zsírmirigyek eltömhetik a tejcsatornákat, kevésbé sikeres a szoptatás… -de formásak voltak. Nőből volt!

A dupla xx kromoszóma hatásának köszönhetően kevésbé vagyunk hajlamosak a színvaksagra, jobban látunk a sötétben, jobb a szaglásunk, hallásunk (emlékezz a hajnali besurranásaidra ), érzékeny a tapintásunk, genetikai örökségünk csupán 1/46-oda férfi jelleg! ("Macsónak macsó, mégis mucsai" –a' la Gábor Zsazsa).

Ahogy veled cirkuszolt a csaj, rákenheted az ösztrogénre és a női agyra. Ide tartozik, amikor Téged okolt, amiért bedugva hagyta a vasalót… , amiért hatalmas telefonszámlát csinált… (Értsd meg: a pasiknak egy valamin jár az eszük, nekünk meg be nem áll a szánk…) Amikor ősidőben elmentetek vadászni, mi otthon ültünk. Az egymásra utaltságban csak a beszélgetés lehetett a megoldás. Amikor térkép mellett sok megbeszélés után sem talált oda Ruzsinára - csupán pár km?! Persze, mert még nem járt ott sose: látta a reklámtáblákat, a lámpaoszlopokat, az elsuhanó fákat… ami fontosabb mint a térkép . De nem reménytelen. Kis akarattal mitfarerek is lehetünk, csak motiváljatok!

Na és a szex!? Nálunk az intimitás szexben, nálatok a szex időnként intimitásban végződik. ÉS! hisztek a filmeknek?! Sharon Stone elismerte, sokat ártott az Elemi ösztönnel a nőknek, amikor eljátszotta, hogy fél percen belül orgazmust ér el. Nem így működünk Szabi! Több évet is kibírunk problémamentesen szex nélkül, ergo: ha Györgyi nem akarja, még nem biztos, hogy mással volt.

Még a bűntudatunkról nem is beszéltem: bűntudatunk van nekunk a narancsbőr miatt, az elköltött spórolt pénz miatt (nem tudtunk ellenállni egy push up melltartónak, pedig csak a lelkünket ápolta a "shoppingolás" az endorfinnal), hogy nem vagyunk szupernők. Mindig, mindenütt bűntudatunk van és alig van segítség. Azt hisszük a férfi a közös ellenség valójában minden nőtársunk vetélytárs: vagy jobban öltözik, vagy fiatalabb, sikeresebb, vagy egy a 3-ban. Hiába látszik máskén, mert együtt járunk ki a wc-re társaságban, csupán azt szeretnénk, ha takarásban jutnánk el az illemhelyre és nem látszana a nagynak vélt hátsónk…

Lelkizésünk, sárkányságunk, kilónövekedésünk menstruácio alatt szintén elviselhetetlen lehet (bár alítólag vannak csajok, akik ilyenkor több szexre végynak és kezesbárányok)?! Ha megjön az is baj, ha nem az is Egyébiránt: légy hálás a sorsnak, ha Nő hagy el elsőként és nem forditva! Remekül áll nekünk a bosszú. Bobbitné amerikai csaj volt, aki lenyisszantotta alvó, hűtlen férjének péniszét (a pasi "szerencsésen" jött ki a dologból, a sikeres visszavarrás után, pornósztárságig vitte). De tudok olyan dologról is, mint a pálpusztai sajt felkenése a vadi új autó ülésére…

ÉS, hogy milyen pasik jönnek be a Nőknek? A külsőt nem részletezem, széles a skála. Ahogy tudod: ha 1 fokkal szebb az ördögnél, már bejöhet. Annyit kell tudnia, hogy elhitesse velünk, hogy a világon mi vagyunk a "leg" (legszebb, legszexisebb, legkívánatosabb). Egy rém ronda pasi J.W. mondta "mintegy fél órára van szükségem, hogy elfeledtessem az arcomat…" A férfinak egyébként fergeteges humora volt!! Tudósok már kimutatták: havi ciklus elején, végén csinos pasikat keresünk, termékeny időszakban: jöhetnek a csúnyábbak, de megbízhatók! Apának valók! Szabika! keress megfelelő típust magadnak! a "szegénykicsike", az oltalmazásra váró nő, kicsit tapadós ugyan… de remekül hízeleg, nehezen látsz át rajta… ergo: titokzatosnak tűnik… és egy életen át lehetsz gyámolító lovagja, a "csinibabától", kisded fortélyaitól könnyen meg tudsz szabadulni, ne költs rá! a biokajával tömő, tanácsokat osztogató, "földanya" is bejöhet… ha egy életen át elviseled az osztogatott tanácsait, a hasznos "lábtörlő típus", aki mindenét alárendeli Neked! Háát, majd tudod te… (Györgyi!? "hétköznapi" nő volt, ami nem létezik mert ilyet kerestél, de ilyen nincs és, ahogy az edzőteremben mondtad, nincs más, tovább kell lépni a csalódáson).

Mi sebezhetők vagyunk, s kevésbé szabadok, ha nem viselkedünk a szabályok szerint: kurvák vagyunk, vagy magunknak kerestük a bajt… Egy nemi erőszakért ülő férfit felmentettek, mert arra hivatkozott, hogy az áldozat miniszoknyája provokálólag hatott rá… Clyhorn erre azt írja, ha legközelebb csúnya férfit látunk az utcán, egyszerűen puffantsuk le… elvégre, amikor kilép a házból, tudja jól, hogy csúnya… úgyhogy magának köszönheti . Drága Szabolcs! Remélem segítettem?! "Tiszta őrulet a Nők!" Ha bővebben érdekel a téma, keresd a könyvet, keresd a Nőt

Őszinte szeretettel: Kati
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
6 kg 
 / 4.8
27%   29 980 Ft  
21 990 Ft
500 gr. 
 / 4.3
5%   4 190 Ft  
3 980 Ft
108 kap. 
 / 4.3
5%   7 990 Ft  
7 590 Ft
100 g.k. 
 / 4.8
5%   3 190 Ft  
3 030 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104371 fénykép található.
Sexy&Fit
Melisa Ann
Sexy&Fit Melisa Ann
Andrea Silva Izard
Andrea Silva Izard
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Red Rock Reality 2.
Red Rock Reality 2.
Edzés Dorian Yates-el
Edzés Dorian Yates-el
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....