Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
Melvin Anthony Interjú  

Melvin Anthony Interjú

Melvin Anthony Interjú
Melvin Anthonynak jól megy. Mindemellett a getbig.com internetes portálon megjelent Chris Cormier interjú a kettejük kapcsolatáról kiváltott Melvinből bizonyos reakciókat. Itt van néhány érdekes kérdés és válasz a vele készült amerikai internetes interjúban.

Melvin Anthonynak jól megy. A feleségével, Ivette-el Peruban nyaraltak és a tiszteletre méltó 9. helyet sikerült megszereznie a Mr. Olympia 2003-on. Már megkezdte a felkészülést a 2004. évi Night Of Champions-re, ahol élete eddigi legjobb formáját szeretné hozni.

BB: Chris Cormiernek volt néhány megjegyzése veled kapcsolatban egy interjú során. Meglepődtél?
MA: Nem, nem igazán. Egy ilyen személyiség, mint Chris Cormier nem érdemel részemről semmilyen figyelmet, de ettől függetlenül minden jót kívánok neki. Ivette és én ott leszünk az Arnold Classic-on és mindenkire mosolyogni fogunk.

BB: Miért volt rád bepöccenve?
MA: Úgy gondolom, hogy a bírák a teljességemet díjazták. Én szeretem a testépítést és megpróbálok fejlődni minden színpadra lépésem előtt. Minél kevesebben szeretnek, annál több a tennivalóm. Azt hiszem ez egy jó év lesz számomra, de ez csak tőlem függ. Sok rajongó azt veszi elsősorban figyelembe, hogy egy testépítő mióta van versenyben ahelyett, hogy azt néznék, mit tud nyújtani a színpadon. Ez a profi versenyek vonatkozásában azt jelenti, hogy nem indulok az Arnold Classic-on és a másik korai versenyen.

Tervezem azonban, hogy indulok a Night Of Champions-ön és a Toronto Pro-n. Nagyobb szeretnék lenni és jobb formát mutatni, mint az eddigiek. Pano, az edzőm tanácsára igénybe veszem Steve Murphy neuromuszkuláris masszázsát, aki mélyizom-masszírozást végez. Egyébként Jay Cutlerrel is ő foglalkozik és korábban Dorian Yates-t is gyúrta. Az egész testedet megdolgozza, a mélyen fekvő szöveteket is, ami állatira fáj de nagyon jót tesz. Amikor edzel, az izmok össze tudnak ugrani és nagyobb a sérülés veszélye. Ez a mélyizom-terápia segíti az izmok egészséges fejlődését és általában a növekedésemet. Segít abban is, hogy veszélyesen nézhessek ki a Night Of Champions-ön.

BB: Mikor kezdesz edzeni a Night Of Champions-re?
MA: Már elkedztem. Rögtön, miután a feleségemmel Limából hazaérkeztem. A feleségem családjával Peruban töltöttük a karácsonyt, aztán hazarepültünk. Az igazán kemény edzést december 30-án kezdtem meg. Mostmár három hete, hogy visszatértem az edzőterembe. Minden erőmmel a show-ra összpontosítok és folyamatosan a NOC jár a fejemben. Úgy alszom, eszek és edzek, hogy biztos lehessek abban, hogy teljesen fel vagyok készülve rá.

BB: Milyen volt Peruban?
MA: Nagyszerű! A társadalom azonban két részre szakadt, gazdagokra és szegényekre. A kormánynak kezdenie kellene valamit ezzel a helyzettel. Csak nagyon kevés igazán gazdag ember él ott, de az ő kezükben van a pénz nagy része. Megdöbbentő. Testépítők egyáltalán nincsenek, de van két Gold’s Gym is és elég nagyok.

BB: Valami másképp fogsz csinálni az idén?
MA: Csak megpróbálok fejlődni. Nagyon sok az elvárás velem szemben, szóbeszéd az Isten-adta jó genetikám, ez mind nehezíti a dolgomat. Mindent a fejlődésért. Ilyen a testépítés. Egy szubjektív sport. Sosem tudhatod előre, hogy a bírák mit fognak nézni azon a napon. Én vagyok az egyetlen kontrollja annak, amit csinálok és az én dolgom az, hogy a lehető legjobb legyek a színpadon.

BB: Mi lesz ha összefutsz Chris Cormier-val az Arnoldon?
MA: Nincsenek rossz érzéseim vele kapcsolatban. Ha ez az, amit csinálni akar, hát tegye. Amit mondott mindenesetre meglepett. Mindig meglep amit az emberek mondanak. Be kell látnom, hogy nem várhatod el mindenkitől, hogy valakivel kapcsolatban mindig őszinte legyen. Azokhoz a dolgokhoz, amik az életével történnek, semmi közöm.

Hogy ez az egész miért folyik, az nem tartozik az én lapomra, ezért kimaradok belőle, befogom a szám és csak előre nézek. Folytatom az edzésmunkát, hogy a fizikumomat fejlesszem és elérhessek valamit ebben a sportban. Minél jobb leszek, annál többen támadnak. Hálás vagyok azoknak a pozitív gondolkodású embereknek, akik körülvesznek és támogatnak engem.

BB: Indultál korábban a Night Of Champions-on?
MA: Igen, kétszer is. Hetedik és nyolcadik helyezést értem el. Utoljára 2002-ben, közvetlenül a sérülésem után, az eltelt idő pedig megadta a lehetőséget számomra, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Az első megmérettetésem a NOC-on egyébként az első profi show-m volt.

BB: Milyen érzés a Muscular Development Magazine-nak írni?
MA: Nagyon jó móka, jól is működik. Az első írásom a múlt havi számban jelent meg, aminek Ronnie Coleman van a borítóján. Nagyon jó dolog, hogy az élet különböző dolgait más felfogású emberekkel, más aspektusból beszélhetem meg.

BB: Milyen a közös munka a Bodyonics Pinnacle-el?
MA: Támogattak. Nincs okom panaszra velük kapcsolatban és megtettem, amire megkértek. Azt kérték, hogy hozzam ki magamból a maximumot és szeretnének bent látni az első tízben a Mr. Olympián. Kilencedik lettem. Úgy érzem, hogy velük sikerül pozitív energiákat mozgósítani, a dolgok rendben folynak. Az Arnold Classic-on is velük leszek, majd az Ironman Pro Fit Expo-n fogok előadást tartani a hátedzésről.

BB: Tudomásom szerint már látható a saját honlapod a www.melvinanthony.com cím alatt.
MA: Igen. A srác, aki szerkeszti, elég jól csinálja. A lapomon kapcsolatba kerülhetek az emberekkel. A testépítés is erről szól, a dolgok körforgásban vannak. Hosszú ideig kell ezt a sportot űznöd, hogy megértsd, hogyan jönnek és mennek az emberek a testépítésben.

BB: Milyen volt megnyerni a pózversenyt a 2003-as Olympián?
MA: Nagyszerű volt! Éreztem, hogy jó vagyok, azt hiszem megérdemelten nyertem. Őszintén szólva nem számítottam rá ilyen korán. Rögtön a pózolós forduló után közölték az eredményt. Klassz volt. Úgy éreztem, hogy kicsit más vagyok, mint szoktam lenni. Mindenki nagyon akarta a győzelmet, de én tudtam valami egyedit mutatni. Az emberek nem számítottak rá. Azt akartam, hogy a pózom olyan legyen, mint egy film. A kilenc rugó is jól jött.

BB: Hogyan lesz egy testépítőből keresztény ember?
MA: Bárki lehet keresztény. Ha egyszer elkötelezed magad Krisztus mellett, egészen más ember leszel. Van, aki nem akarja Krisztust követni, nekik ez a választásuk. Ott a tízparancsolat a Bibliában, azokat kell megtartani, az engedelmességről a lényege. Ne ölj, ne lopj, felebarátod feleségét ne kívánd… vannak köztük dolgok, amiket az emberek megtesznek és van amiket nem, ez is az ő választásuk. Ez egy jó dolog és távol tartja a bajokat.

BB: Hogyan fogod megértetni az emberekkel, hogy megváltoztál?
MA: Nos, az emberek mindig az utolsó megnyilvánulásod alapján ítélnek meg. Mikor Chris utoljára beszélt velem, egészen más ember voltam, mint akivel most beszélgetsz. Csak sodródtam az élettel. El voltam veszve. Most, hogy rátaláltam a kereszténység útjára, egészen másként látom a dolgokat. Feleségül vettem egy csodálatos asszonyt, végzem a munkámat, ember vagyok, igaz polgár és ez az, amit mindenkinek tennie kell.

Nem csak azokra a csajokra kell vadászni, akiket le lehet fektetni. A csomagolással együtt más is jön. Van, aki nem akar életre szóló kapcsolatot. Én azonban rég elmúltam már húsz éves és benőtt a fejem lágya. Amikor fiatal vagy, az egy más történet. Én már kinőttem belőle.

BB: Vádolod a fiatalabb testépítőket azért, amilyenek?
MA: Nem vádolok senkit. Én nem fogok bíráskodni többé senki felett. Minden a döntéseiden múlik, de mindenkinél eljön majd a pillanat, amikor számot kell vetnie az életével, le kell ülni és elgondolkodni: ez az amit egész életemben csinálni akarok? Hol leszek öt év múlva? Muszáj lennie ötéves tervednek. Mit fogok csinálni most? Nem leszel egész életedben fiatal. Meg kell találnod a helyet, ahol megpihenhetsz. Mit csinál majd ez a sok fiatal testépítő, ha az kiöregszik? Meg kell próbálni tanulni a körülöttünk lévő emberektől. Ha van családod, van támaszod. Ezt sokan megirigyelhetik.

Fordította: ATX
a bodybuilder.com-nyomán
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
2,35 kg 
 / 4.8
8%   15 990 Ft  
14 790 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
%
6 kg 
 / 4.8
17%   29 980 Ft  
24 990 Ft
3 kg 
 / 4.5
12%   16 990 Ft  
14 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Superbody 2008Teleki Dávid
Superbody 2008Teleki Dávid
Superbody 2003
Juracsek Krisztián, Csirmaz György, Baksa Norbert
Superbody 2003 Juracsek Krisztián, Csirmaz György, Baksa Norbert
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Állami kitüntetést erősportoló nem gyakran kap!
Állami kitüntetést erősportoló nem gyakran kap!
Due Torri 13.rész
Due Torri 13.rész
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....