Logo
Superbody 2020, november 7. Kongresszusi központ
Bemutatkozás  

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Amikor elkészült a honlapom még nem gondoltam, hogy milyen nehéz dolgom is lesz, amikor magamról kell írni valamit. Talán kezdjük az elejéről: Úgy 5 milliárd évvel ezelőttre tehetjük a föld keletkezését. Vagy ne innen kezdjem?

Szóval úgy 10 éve kezdtem el edzeni, akkor 14 éves, asztmás, állandóan beteges gyerek voltam, ebből következett, hogy vékony is ami 53 kilót jelentett 169 centis magassághoz. Szóval úgy mint a „gyúrósok” nagy része én is azért kezdtem el edzeni, hogy ne röhögjenek ki a csajok. Tipikus kezdő, talán annyi a mentségem, hogy nem papucsban és félmeztelenül edzettem.

Dombóváron kezdtem egy magamhoz képest túl jó teremben, itt voltam 19 éves koromig, de még mindig nem nőtt be a fejem lágya. Egy évvel ezután a főiskolán nem voltam a legpedánsabb tanuló és akkor „dobott le” az épp aktuális barátnőm is. De nem akartam elengedni magam és 70 kg ha lehettem, úgy hogy épp ideje volt komolyan venni a sulit is meg az edzést is. Abban az időben Pécsett edzettem az Olympiában, Szebényi Ferenc vezetésével. Hát ennek eredménye képen elkezdtem versenyekre járni. Az első a 2001-es Superbody volt, ahol természetesen a bányászbéka segge alatt végeztem, de akkor fertőzött meg a versenyszerű testépítés. Az a hangulat ami a színpadon és ami mögötte van nem mindennapi. Higgyétek el, ezért érdemes egy évet edzeni, még ha tényleg nem végzel sehol sem, akkor is érdemes egy színpadon olyan emberekkel állni, akik nagyobbak és több tapasztalattal bírnak mint te!

Nem volt említésre méltó eredményem egészen a 2005 Superbody kupáig, ahol Open 1-ben 2. lettem. Annyira örültem annak az ezüstnek is, hogy majdnem kiugrottam az elvékonyodott bőrömből is. Ekkor edzettem Siófokon Kozma Zolinál, aki felhívta rám Koko figyelmét. Épp munkahelyet változtattam és készülődtem fel Pestre, így sokkal egyszerűbb volt, ha ezután a Koko Gym-ben edzem. Majd ősszel - de inkább a tavalyi ősz nevezhető télnek - lettek jobb eredményeim (-75 kg 1.hely, -80 kg 3.hely, Superbody Újonc 3.hely), s így az idén már csak Open kategóriában indulhattam, ahol lett egy 3. és egy 6. helyem. Nem épp a legszebb eredmények de azt hiszem elszúrtam a diéta utolsó heteit a túl nagy vízhajtással. Hát ennyi rólam, de remélem, hogy nem véglegesen.

Jövőbe nézve még nem rajzolódott ki semmi, talán azért nem mert a verseny utáni gyorséttermi láncok látogatása között nem volt erőm ezzel is törődni, de annyi leszögezhető, hogy szeretnék minőségben 3-4 kilóval jobb formát hozni. Nem mondok cél-eredményeket, mert felesleges, hisz nem csak én fogok még 1-2 évet edzeni a következő verseny szezonig. Ami tényleg nekem a lényeg, hogy legyek jobb, mint az idén és akkor már elégedett leszek.

Eddz keményen, pihenj, regenerálódj, egyél és legyen egy nő aki diéta alatt is kibír!
Sportbaráti szeretettel
Varga Dániel

Budapest 2006-11-06

 

Flex fotók by Gabe David
Címoldal | Sztárprofil | Interjúk | Videók | Vissza


Tényleg gagyi az idei Mr. Olympia? Háború vagy cicaharc?
Még mindig jobb, mintha valóságsóban bohóckodna!
Egyre izgalmasabb az idei Mr. Olympia!
Termékajánló
%
100 tab. 
 / 4.8
20%   2 390 Ft  
1 910 Ft
100 tab. 
 / 4.6
 
1 990 Ft
30 pak. 
 / 4.8
5%   6 490 Ft  
6 165 Ft
%
300 kap. 
 / 4.9
29%   5 590 Ft  
3 990 Ft
Képgaléria
Képgalériánkban jelenleg
104379 fénykép található.
Nemzetközi Erőfesztivál
Szeged, 2003
Nemzetközi Erőfesztivál Szeged, 2003
Sexy & Fit
Teresa Langley
Sexy & Fit Teresa Langley
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő

Videó Ajánló
Mupy 6.
Mupy 6.
Kathler Gym nyílt nap!
Kathler Gym nyílt nap!
Kereső |  NapiTop |  HetiTop |  HaviTop |  Ízelítő


Partnereink
BB.Tv - Nem kislányoknak!

Builder Gasztro - Főzőműsor testépítőknek

BB.Rádió - 100% Drugs Bunny

Megosztás

Médiaajánlat | Impresszum
Töltődik...
Türelem töltődik....